Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od masuro bylinkar90 automaty si nech na venek, doma bych jel klasiku. 400W by nemela byt zase az takova hruza. nebo jed 250W anebo si nech postavit LED panel.
Dobre ale klasicka kytka vyroste 2metry coz doma mit nemuzu. Automatky maj cca 70cisel. Proto se ptam zda vyrostou za oknem. Nebo stacej usporky taky mi pod nima kytky rostli pekne kdyz se zvoli spravna barva. A nebo je lepsi sodikovka?? Treba 250w?? Dekuju za odpoved.
Čaau groweři 🐒😁😁 Prvním rokem sem jel AF, pořídil sem semínka Northern light 5 od sensi seeds.. Začátek Růstu=paráda! Všechny 3 kyti vesele rostli a zvětšovali se den ode dne. Pak přišel první problém, s jednou sem musel hybnout a bohužel sem musel porušit kořeny, jelikož prorostli květináčem, pro kytku zřejmý šok jak blázen! Na víc jak týden přestala růst, vypadala že uschne, ale rozdejchala to a vyrostlo na ni chutných 12g 😄😄😇 druhá kytka od začátku do konce bomba, než přišla plíseň a půl úrody, včetně vrcholovek v pí...či 😥 i tak hezkejch 10g.. Největší záhada je poslední rostlinka.. Sám nevím co to je, možná vás tímto prosím o radu 😃 co se to stalo? Nikdy dřív sem to neviděl, vypadá jak hermafrodit nebo samec, těžko říct.. Posuďte sami, přikládám foto. Co říct na závěr? Autíčka jsou skvělý, až na malý výnos, což ale dozenou vůní a chutí, vřele všem doporučuju 😎
SMOKE WEED EVERYDAY!!! 👌👌🙆🌿
A KOMU SE NELENÍ, TOMU SE ZELENÍ 🐒
Zdravim vsetkych.8.5. Som zasadil dva automaty.1-auto whitedwarda 2-auto cheese.dal som ich do 6,5l kvetinacov hlinu mam zatial tak do 3/4.ako medium som zvolil growmix od Plagronu.po cca tyzdni svojim laickym okom konstatujem ze rastlinkyvypadaju zdravo aj ked ich mam len na okne.celkom podrastli cheese ma 40cm a wdwarf 30.zacinaju sa tvorit kvety maju celkom dlhe priesvitne blizny.o tyzden by som chcel zacar prihnojovat polovicnymi davkami a to terra bloom a green sensation obe od plagronu.za kazdu radu a nazor vopred dakujem je to po 1.x aby som co to napozoroval predtym ako kupim box.v buducnosti sa nechcem zaujimat o mnozstvo ale o njvacsiu moznu kvalitu.Fotky u mna v galerii.Peace
Zdar. Chcem sa spýtať. Objednal som si semená auto shark a auto magnum. Sadil som ich rovno do substratu 21.6. Už je 23.6. A stále nič. Aká je doba kým vide na povrch? Za odpoveď moc ďakujem.
SMOLA33 žiaden stres, keď ti mamča zasadí doma mrkvu tak vylezie zo seme po 2 týždňoch. Ja sadím vždy priamo do substrátu, keď je substrát ľahký a nadýchaný a dobrá genetika tak na 3-4 deň od vloženia nenaklíčeného semienka do zeme vychádzajú prvé matečné lístky (ideálne podmienky, rosil som 3x za deň rozprašovačom). Keď som to sadil vonku out tak im to trvalo 6-7 dní ak bolo trošku hlbšie, takže buď v kľude máš to len tretí deň. Ros to rozprašovačom a hlavne neprelej, môžu začať hniť čus GL a hlavne s tým nemanipuluj a neskús to urýchlovať ešte si ich poškodíš
zdravim muj první pest af od natural seeds ak47 ze 12 zatim9 snad aj zbytek pukne ve forote mam ještě 2syrupy hlina kupovana substrat plus perli pytle 10l a kyble jeto na miny balkonku ale nejak se to tam da hnojky korenak rust a kvet vse od biobizz jen slunka budou mit malo cca do14 odpo pak taky stinecek a zavazi strom a sused na demnume stini smejd uvitam rady mej te se
Zdravím, mám taký problém... zasadil som Automat, vsetko v poriadku, rastlinky maju uz cca 5 cm, ale moja chyba bola, ze som ich zasadil do zrezanych 2L flias a tym padom budu mat malo priestoru..da sa to nejako presadit do vacsich kvetinacov, bez nejakeho poskodenia ?Aby si zachovali velkost, vynos a pod. ?
zdravím chlapy mám problém koupil jsem semínka Automatek a klíčí mi už 5den a nic kromě jedné ze 13ti dal sem je do jiffy mají 24 C teplo 70% vlhkost nějaké rady please děkuji