Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tu su moje rastlinky:
Odroda: Hashberry (Mandala Seeds)
Kvitnutie: 60-65 dni/September - 1 tyzden Oktobra
Substrat: Pro kaktusy a sukulenty + perlit
Hnojivo: Guano
18.02 som nechal 3 klicit semienka.
20.02 sa ukazali vseetky kliicky tak som ich presadil a dal pod 2x18 W neonku.
Tento vikend stravia na balkone aby si uz zacali zvykat na presadenie, ktore ich caka do dvoch tyzdnov...
Určitě to stihnou. Je ještě dost času. Já jsem vysadil až dneska a zbytek půjde do země až někdy v půlce května.
Tý první várce věřím, že to stihnou, ale v tý druhý, to jen doufám.
Ganjas farmer: Jo neboj se Je to akorát. Jinak já minulej rok sem jel taky OUT a sázel sem 1. sprna! - sklizen někdy v listopadu... Kytky byly trochu nedozrálý, ale šlo to
Nazdárek všichni grooveři.Letos je to počasí opravdu divný,já měl předpěstováno začátkem dubna a minulej tejden šli holky na záhon a do květníků ven.Teď hlásej ranní mrazíky tak na ně dám uřízlí PETky.Vypadaj dobře a zdravě,večer přijedu a dám fotky.
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Zdravim, jelikož jsem letos hodně pálil především gáňku, naskytlo se mi značné množštví semen, jenž sem spis jentak na zkousku daval do kvetinacu (nebo patflasek) s dost malími odstupy. Takže mám teď třeba patflasku (dno z dvoulitrovky) v který vyklíčilo šest malejch kytiček ... můj dotaz z ní, z dali se mám snazit tyhle kyticky (kery sou v zemi dva tejdny nektery jen tejden) snazit od sebe oddelit a presázet dál od sebe, nebo je hodit normálně do přírody a pětovat takový propletený keříky ? bojim se totiz aby tim presazenim neporosil koreny, coz bych asi udelal, a kamos co pestuje od dob co ho znam mi rikal ze sazi treba zpusobem ze udela diru, do ni hodi hrst semen, zasype a ceka kolik výhonků vyroste .... co vy na tydle metory a hlavne teda na tu moji ?
Mam to presazovat (odsazovat) --- nebo jen vyklopit a dát do volný přírody ?
Diky