Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám dotaz, susím kytky na půdě, pověšený ve vzduchu za kořeny. Jde mi o to, že kytky nemaj absolutní tmu, jestli to nevadí. Sluníčko na nš nesvítí, jsou prostě v hodně tmavym šeru, ale ne v uplný tmě. nevadí to?
Gimmi di Ganja cookie and the herbal tea, sensimila is irie. I don´t care whata government say, sensimila is O.K.
Původní příspěvek od Ganja doctor mám dotaz, susím kytky na půdě, pověšený ve vzduchu za kořeny. Jde mi o to, že kytky nemaj absolutní tmu, jestli to nevadí. Sluníčko na nš nesvítí, jsou prostě v hodně tmavym šeru, ale ne v uplný tmě. nevadí to?
Tak jestli chces mit uplnou tmu,tak je zabal do novin
kamos mi nedavno opisal dost imba sposob rychlo susenia
bez pouzitia tepla takze nehrozi ziadna degradacia thc
...........................................................................................
postup: cerstve rastlinky supneme do mrazaka, kopirujeme tym prirodzene mrazy vonku. ked to omrzne vyberieme a dosusime
cele to mame zfuknute za den.
................................................................................................
teoria je taka , ze voda naviazana v bunkach rastliny pri zamrzani pretrha bunkove tkaniva.a po rozmznuti je to suche cobydup
urcite si si aj vy vsimli ze ked nieco na jar zamrne je to suche takmer ihned..
Původní příspěvek od grundik kamos mi nedavno opisal dost imba sposob rychlo susenia
bez pouzitia tepla takze nehrozi ziadna degradacia thc
...........................................................................................
postup: cerstve rastlinky supneme do mrazaka, kopirujeme tym prirodzene mrazy vonku. ked to omrzne vyberieme a dosusime
cele to mame zfuknute za den.
................................................................................................
teoria je taka , ze voda naviazana v bunkach rastliny pri zamrzani pretrha bunkove tkaniva.a po rozmznuti je to suche cobydup
urcite si si aj vy vsimli ze ked nieco na jar zamrne je to suche takmer ihned..
cau,prosim vas,susim uz 7 den v perinaci na provazku zavesene vetvicky se siskama,sisky sou uz celekm proschle a stonek na kterem siska je(ten tenci) tak uz je krehky,ale kdyz zmacknu trochu vic tu palicku,tak to este lepi,ale ne moc.
Myslite,ze bych to mohl dat uz do zavarovacek,nesplesnivy to? diky
Tak zatím visí ve sprchovým koutě °;-) tak jak jsem je střihnul a donesl ze zahrady. Dneska a zítra budu stříhat listy, lístečky a neokrystalkované konečky listů. Uvidíme....
7 dnu je malo ja tedka suším už asik 9 dnem a pořád je to málo a to ty palice mám rozdělane at schnou rychleji a jsou ještě trochu mokřejší klidně to ještě chvilku nech
cau. Ja susim v chladu (cca. tech 15°C) a v naproste tme. Jediny s cim mam tet trable je, ze uz sem tydle prostory nemohl dal vyuzivat a musel po 11 dnech vyklidit. Tet to mam v zavarovackach, ale jeste to neni uplne na prach suche. Neda se to uplne drolit a trochu to lepi. Minulej rok sem mel to same, nesplesnivelo to, ale nehorelo to tak dobre jako treba z mikrlovlnky. Myslite ze to mam tet rychle dosusit treba na topeni nebo u el. kamen? Diky, nerad bych v posledni fazi znehodnotil tak dulezity material .
pestitel222 - zkus aspoň s jednou sklenicí sušení vymražováním.
Moje teorie vychází z následující praktické zkušenosti: První ostříhané listy, co jsem donesl ze zahrady, jsem hodil do PVC boxu na mražení potravin a za tejden (namám zatím čas vařit) koukám, že je tam voda. Vyleju, za tejden koukám, zase!