Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
resim tenhle problem uz temeř mesic a nevim furt co jim je ... zkusil jsem snad uz vseschno... od prepnuti maji tyhle problemy. koupil jsem chelatove zelezo, pak calmag, jinak pouzivam temeř vsechny Advancet nutrients vždy sem jel podle tabulek a fungovalo to fajne tedka nevim co se deje vzro Mazar teploty max 30 min 19, 600w, ph 6,4-6,3 cca 40. den kvetu(uz ted vim že pri 56. dnu nesklidim, je to cele zbrzdene, palicky vypadaji jako kdyby meli sotva treti tyden... myslim ze pod 250w sem sklizel vic než ted stim novym stanem... muze mi nekdo poradit jestli to muzu jeste nejak zachranit ? podotikam ze takhle vypadaji vrchni listy. díky za radu
Zdravim, kytka žloutne od spodu, zastaví se růst a umírá. Tohle se mi stane vzdycky kdyz jedu v kvetináči. Vysvobodí mně nekdo z toho zakletí a řekne mi co by to mohlo zpusobovat (zem biobizz all-mix, voda sem zkousel jak kohoutovku, tak i balenou, dole je drenáž z kamenů) už sem zoufalej
@suares hadam: mohlo by to byt tym all-mixom. lial si este nejake hnojiva navrch toho? je to silne predhnojeny substrat, co malym rastlinam nemusi robit dobre.
mne sa taketo stalo s plagron batmix. naklicene semena rovno do 0.7L s batmixom => driapalo sa 2he poschodie a sek, za tyzden nenarastlo ani o kus, prve ozajstne listy zacali schnut/zltnut/zdochynat. skus nabuduce na rozbeh lightmix... alebo pokial nikdo nic lepsie neporadi a rastliny este ziju a uz nevies co tak ich vyber ich z allmixu, ocisti korene a hod to lightmixu (tak som urobil ja a bol som prekvapeny, ze 4 zo 4roch kusov tu proceduru prezili)
@deadahead me se tohle dej uz 3 roky po sobe, v substrutu B s perlitem, v batmixu i allmixu, deje se mi te ve vsech substratech. Jediny co mě napada ze tady ve meste mame nejakou špatnou vodu. Ptz si opravdu pripadam jak zakletej. Nejdriv sem myslel ze to prelejvam tak ted to zalejvam fakt stridme a stejne
Tak jak píše kolega allmix je hodně predhnojenej, me osobně na start vyhovuje lightmix a i u něj mám na michoacanu chycený špičky a je to zelený jak brcal. Hodně záleží i na strainu, některý nepotřebují skoro hnojiva a jiný jsou nenazrany, ze můžeš lejt horem spodem a kytka je v cajku. Urcite je ale lepší méně hnojit. Vodou si myslím, ze to nebude, nevím sice jak je mas dlouho v tom květináči, ale nemyslím si ze bys byl schopnej tak rychle rozhodit ph. Já třeba pH neřešim, ale je fakt ze používám RO a ta potřebuje hodně malo na snížení pH, takže to zvládá substrát sam. Pokud ma tvoje voda vysoké EC a pH tak doporucuju bud pořídit RO, dešťovou a nebo aspoň vodu upravovat kys. Citronovou.
Ahoj vsichni, mým vlastním klonům se začínají kroutit listy. Dokonce jeden vrcholek se otočil dolů ( asi se natu vysvícenou Hps nemohl dívat). Nevíte čím to je? klony po monstercroppingu ( 1.pokus a uz nikdy). teplota 26, ph zalivky 6.6, 1 ml/l hesi tnt (grow), plagron growmix.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Prosim rychle o radu, zhorsuje se to. Jsou to skvele prokoreneny klony Mazara v lightmixu ( tesne pred prepnutim na kvet ). Objevuji se hnede tecky a list zloutne. Delaji to vsechny kytky. Hnojeno bcuzzem AB a posledni 3 dny jsem to proleval Canazymem. Myslim si ze to je nedoatatek Mg ale nevim co na to. Cal-mag ? Nebo staci vic prihnoj klasicky ?
Ahoj, prosím Vás, potřeboval bych poradit, mám kytky ze semínek, cca tři týdny. Jsou pod 200w led, 2x čip led vero 29. Puštěný tak na 75%. V kokosu, v 0,5l kelímkách. Dával jsem ec 0,6, vstupní ec je 0,3. Ph 5,9. Hnojiva od Ah 1,2,3, root simulator, s každou zálivkou, +enzymes jednou týdně. Teplota je konstantně okolo 24. Vlhkost 60%. A žloutnou mi listy, navíc se na nich objevily hnědé fleky, přikládám foto, podle toho co jsem tu našel mi napadl nedostatek živin, tak jsem dnes zvedl ec na 0,9. Nebo uhnulé kořeny, takže jsem včera zastříhl spodek kořenů, který byl trochu nahnědlý, ale nevypadal vyloženě plesnivě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Čau, řekl bych podvýživa. EC 0,6 má někdo vodu z kohoutku, postupně jim přidávej živiny a nechávej přiměřeně proschnout kokos, ale ne úplně. Větší květináč taky neuškodí.
Malo hnojek a podivej se na ph vytoku.
Takovym kytkam klidne naper 1.2 ec. A pak kontroluj , popripade uber hnojky , na calmag boost se vyser je moc drahej.
Kup si cal a mag od canny monoslozky.
Zdravím, chci se zeptat zda je to nějaky deficit popřípadě jaký a nebo se jedná pouze o genetiku a světlejší list ?
Pěst ze semínka - Barney's farm, L.S.D, 1 týden, 125W úsporka, zemina - plargon royalmix, zálivka voda z kouhoutku,