Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Lowrider Todle me docela dostalo. linka pro anonymni udavače....
Rakovnicko, Berounsko, Kladensko .. tady už to máme někdy od února ..pralevičácký manévry..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Tohle fakt nechapu.neotravujes s tim okoli,v klidu si pestujes a oni te udaj.A pritom treba ten dotycnej mlati svou zenu a policie s tim nic neudela. Fuck na vsechny udavace!!!!
Původní příspěvek od Lowrider Todle me docela dostalo. linka pro anonymni udavače....
blil bych....na takovýhle sráče, který vymýšlej hovadiny místo toho aby dělali něco pořádného a řešily skutečný problémy tohoto státu, já platím daně....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Zdravím vás rád bych si jen v něčem udělal jasno ty limity 5 rostlin... to je na osobu? Je nás v RD víc co bychom chtěli pěstovat a nerad bych překročil hranici přestupku. Ono i celkově dokázat že je to konkrétní osoby je docela problém i kdyby to našli u nás na zahradě tak musí dokázat konkrétní osobě že je to její dílo ne?
Ono je to celkově problém ale určitě to není na osobu nebo tedy je ale v tvém konkrétním případě by šlo o organizovaný zločin kdyžby jste to začaly sčitat na hlavu v rodině,,ale toho tu už je otom........................
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
mohl by nekdo vysvetlit co se deje? asi mi to uniklo, ale portal zelenapalice.cz prestal fungovat (zkuste na nej najet) a v growshopech prestali prodavat seminka.
byl jsem dnes v ostravskem, chtel jsem seminka - neprodali, prej kvuli paragrafu o sireni toxikomanie, a nebudou prodavat ani dokud se to nedoresi, nebo tak nejak to rikal tamni prodavac. growshop-headshop.cz je ten shop, ani ne eshopu uz seminka nemaji . a v souvislosti s tou zelenou palici me napadlo jestli nevysel nejaky novy zakon nebo tak.
Není žádný nový zákon, ale švestky si vyšláply na menší growshop někde v čechách a udělaly z něj exemplární případ. Prodavač a provozovatel dostali podmínku za šíření toxikománie...věc rozhodoval už Nejvyšší soud ČR, takže je to téměř precedens. Sice byla podána ústavní stížnost, ale nejde očekávat, že by ten rozsudek staříci na ÚS zrušili. Ten judikát jsem četl a trestný čin šíření toxikománie byl shledán v tom, že growshop nabízel pěstitelské potřeby, semínka s letáky kde bylo kolik obsahují THC a časopisy, kde se psalo jak pěstovat. Kombinací uvedeného měli naplnit podtatu přečinu šíření toxikománíe. Growshopy teď přestávají prodávat seminka a stahují veškeré odkazy na konopí a časpisy o konopí. Nikdo nechce k soudu. Jedná se o prachsprostou buzeraci, kterou švestky nic nevyřeší, ale připomenou si vlastní důležitost a poplácají se po ramenou za boj proti toxikománii a hlavně zkomplikují život growshopům.
If You Want To Fuck The Sky, Teach Your Cock To Fly!
Původní příspěvek od Voňavé sušenky ja jsem pro derimnalizaci. Prijde mi ze by se mohlo trochu ulevit na "hlidani" ale zase ne uplne. Nic se totiz nevyrovna pocitu zakazaneho ovoce.
Ať nadáváme jak chceme, zákony tady jsou ohledně drog a zvlášť marihuany velice benevolentní (byť v některých směrech přitažené za vlasy, možná až směšné), a dlouho si všímám že i společnost k tomu začíná být tolerantnější. Navíc lidstvo znovu objevuje lékařské i průmyslové kouzla využití konopí.
Srovnejte to s drogovou politikou na slovensku... vždyť tam člověk může za pár gramů na pár let do chládku... Občas někde policajti udělaj bububu, ale nemusíme se shovávat do kanálů když chcem zakouřit, nebo jo?
Kdybych věřil že systém nelze zneužít byl bych i pro legalizaci, ale ne.... stát by se stal dealerem, cena by šla nahoru a mělo by z toho pár "kmotrů" který dostanou licence ke komerčnímu prodeji tučný zisky. Ostatní pěstitelé by to měly naopak horší, protože tyhle lidi by si hlídali jestli jim někdo neleze do zelí... a myslim že líp než teď, teď to totiž ještě neni jejich byznys.
Bohužel to pomalu začíná... sklidit kytku si člověk nemůže, ale koupit za těžký prachy v lékárně to na předpis můžeš (teda až tam vůbec budou mít co prodávat). Jestli se dočkáme legalizace, nebudou to dělat pro nás lidi, budou to dělat pro to, aby měly další způsob jak z lidí vytahat peníze.
Když pak dojde moje úroda, radši pak podpořim dealera z baráku od vedle, co je soused a dobře se známe, než stát a ty nenažrance který si tam házej miliardama a tváří se jako by se nechumelilo. Nemyslim že by to přineslo něco dobrýho...
Tak já teda nadávám,přijde mi to jako nesmysl zavírat někoho za pár kytek a zničit mu tak život.Bohužel ted prej už ani neplatí ten limit 5ti kytek a udělat tě můžou i za jednu kytku,protože je množství na posouzení soudců a policie.
A myslíš že když si z toho udělá stát byznys (legalizuje a zpřístupní byť třeba v lékárnách pro zdravotní účely), tak tě nechá užívat tu tvojí "nezdaňenou" trávu? Když si chceš nechat ze svejch švestek vypálit trochu chlastu taky to musíš zdanit... když ne a bude toho víc, taky můžeš jít sedět. Proč by to s trávou mělo dopadnout jinak... tu zdaní ještě víc, přecejen jsme kultura "opilců" to si přiznejme.
Když se člověk nechlubí na každym rohu, tak se nikdo nikdy nemusí dozvědět o pár kytičkách... represe asi neni nejlepší, ale tady v tom kocourkově by legalizace nedopadla dobře.