Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Pohodička Vichtórka Příspěvek č. 433

Brutální zážitek bylo včerejší gróweří setkání Nad Viktorkou (za hojné účasti Cosmose, Gannji, BohouRa, mě, Uzziho a příznivců ). Asi v půl deváté jsem přišel, a hned přišel joint, další joint, další joint, další joint, další joint, atd. ...... K tomu silná rýma, kašel, mírná teplota ----> byl jsem úplně na kaši (i když jsem nebyl sám... ).
Btw: Docela zírám, jakej je ganja lék - nachlazení skoro zmizelo!

Milujte se a množte se!

Old Post 19-10-2002 v 22:57 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

farmergirl> ja; a ani nebola zhulená
Ale nie vždy sa to podarí...

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 21-10-2002 v 20:20 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fumador
Nový Člen

Karma uživatele fumador - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

sem taj novej tak bych nejdřiv chtel všechny pozdravit

zážitků, více či méně brutálních, bylo hafo.ale z poslední doby mě napadá jeden, kterej stál za to (mozná pravě proto si ho oproti ostatním pamatuju)
o prázdninách kamoš přitáhl nějakej noname, vypadal dost obyčejně, unavenej sem nebyl, vyspáno tak na víkend dopředu, a byl jsem akorát po obědě.....nevim proč ale po dvou špíčcích z tohohle modýlku sem byl total. dvě hodiny sem se nemoh postavit na nohy, jako kdyby byly ze želé,nemoh sem ani poradne mluvit, teda sem spíš nebyl schopnej mluvit vůbec. po těch dvou hodinách, ze kterejch si pamatuju akorat moje marný pokusy o chůzi ( zbytek mi vyprávěl kámoš),sem byl uz zas docela v poho a šel sem dom. měl sem strašnou žízen, takže první co bylo, když sem dorazil domu,že sem se chtěl co nejdřív napít. na lince byla 2litrová plastová flaška coca-coly klasickýho tvaru......no a potom co sem na ex vylemtal půl flašky sem zjistil že je to sedmička červenýho ve skle

houhou

Old Post 25-10-2002 v 13:46 PM
fumador je offline   Profil uživatele fumador   Find more posts by fumador   Foto galerie člena fumador   Click here to Send fumador a Private Message   Add fumador to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

fumador: hehe !!!!!

keep
balkon 2002

Old Post 25-10-2002 v 14:25 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Palec dolů dva špeky a dvojka bílího 8-( Příspěvek č. 437

Nic horšího se mi (po hulení) za těch pár let ještě nestalo...

¨Jednou jsem šel s kámošem do kina a tak, že dáme žilku, aby nám ten film pěkně nalez do hlavy. Tak teda ok... zkouřili jsme se fest a bylo nám dobře. Po kině jsme byli trochu vytuhlí a tak jsme zašli do kavárny, mno spíš to byl tak napůl bar - to je jedno. Kámoš si dal pifko a já dvojku bílího vína. Vypili jsme to, no žádná síla, ale byli jsme už trochu v náladičce. Dál jsme měli v plánu jít na akci du klubu... mělo se hrát raggae a dub (f-pohodě styly). Když jsme tam dorazili, tak už se hrálo, ale nebylo tam moc lidí a nějak to tam nejelo. Pro takový případ jsem měl po ruce (no spíš v kapse) špeka záchrany. Jenže to už nebyla žilka. Když jsme ho zdolali, cítil jsem se fakt dobře, dokonce jsem se zved a šel jsem pařit k reprákům, trošku se nechat unést na basovejch linkách. No a pak to začalo... zkrátka, ten model byl fakt silnej a doopravdy najel až za pár minut. Navíc mi to nějak nesedlo s tim vínem. Když jsem stál, celá místnost se příšerně točila. Zavřít oči mi strach nedovolil. Když jsem si sednul, tak jsem se začal propadat, teda lepší by bylo říct vzdalovat se ze svýho těla... prostě jsem přestával vnímat, že vůbec sedim a prostě humus. Dostal jsem trochu strach, možná proto, že se mi udělalo špatně (nebo obráceně?). Navštívil jsem tedy VVC, kde jsem vyštěkal mísu a tak vyprázdnil svůj žaludek. Myslel jsem, že bude líp, ale nebylo. Na ono místo jsem musel vyrazit ještě jednou a nechat tam i zbytek žaludečních šťáv. Tim to ale kurva neskončilo. Ač byl můj žaludek prázdný a neměl již co vydat, škubal sebou pořád, jako by chtěl zase zvracet... ale nebylo co! Tyhle hnusný záškuby - křeče, co mi projížděly břichem, trvaly ještě cca hodinu a něco. Dost bolestivá škytavka! V klubu jsem sednul do křesla a snažil se to ovládnout, což i šlo... částečně. Nejhorší byla ale cesta domu. Celou dobu jsem se táh předkloněnej a ty křeče se dostavovaly v častejch a pravidelnejch periodách - vždycky to se mnou cuklo, jak kdyby mě někdo zezadu nakop a pak bolest v oblasti žaludku. Ten si teda dal (a já taky). Doma to pokračovalo ještě chvíli...
¨Pak se to nějak uklidnilo... díky bohu! Poznal jsem muka, ale i odevzdání a pokoru.
Jo, tohle se přihodilo asi před rokem.

Old Post 25-10-2002 v 20:14 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Hustej zážitek je vždycky to propadání, o kterým psal koles,to jsou hustý "výtahy" který padaj dolů a vystřelujou se zas hore. Atohle je často po kombinaci drinky a špronze. Jednou jsem taky takhle pařili, na kámošovo chatě, hulení, ale strašně hulení...a pak piva. Bylo mi tak špatně, že jsem stál asi hodinu, u auta, a nevedel jsem co je kolëm, známej, slušně nabumbanej, že do odřídí...asi 200 m, po polná cestě¨. Jenže se hned po rozjezdu¨navez do hromady prken, a nějak sme tam uvízli. Jak to zkoušel vyprostit tak jsem jen slyšel jak se mačkaj plechy na škodárně, bylo mi to uplně fuck, jenom jsem slyšel "sorry, jé promi'n, ty vole.a tak...a mě to tak dostalo, že jsem to musel odřídit sám. Nakonec ¨šáda nevypadla tak hustě, jak jsem si myslel.
Joi hustý vystřízlivění je taky v situaci, kdy se mi v paměti přehodí dny, a já se pak v pátek dozvim v práci že je fakt pátek, a né sčtvrtek, jak jsem měl celou dobu .

-------------------------------------------------------------------
Sociologický průzkum: Z dotazů skupiny mladých lidí, ve věku 18 - 25 let, vidí 50% lidí svoji budoucnost optimisticky. Druhá polovina nemá na drogy peníze.

Old Post 26-10-2002 v 04:18 AM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Obecné školstvo a húlenie ??? Příspěvek č. 439

Ja som študent strednej školy z Bratislavy, a ako to býva každý rok máme brané cvičenie. Kedže je u mna húlenie na denom poriadku tak samozrejme som sa na branom neplánoval nudiť ale sa poriadne rozbiť!!! Zraz sme mali o 9:00. Ja som sa so spolužiakom stretol už o 8:00 a dali si každý asi desať práskov, v smiechom naplnenej nálade sme dorazily na miesto stretnutia, odkial sme sa pobrali na isté miesto obklopené lesom. Po menšej prehánke (chvílkový dážď) som sa zo spolužiakom odplížil na posed ktorý bol o 50m vyššie tam sme dvaja zhúlily asi 1,5 g indoor-u Black Domina. Po hodine smiechu a rehotu sme zistily že akosi ostatný odišily a my sme tam boly samy. Potom čo sme nastúpily na spoj mestkej hromadnej dopravy nás na nasledujúcej zástavke vyhodily zo slovami konečná. Keď som sa dozvedel že som na opačnej strane Bratislavy ako som chcel. Poriadne sme zvážily situáciu a konečne naši správny smer a správny spoj ktorým sme sa dostali domov.

Toto sa my stalo minulý školský rok zajtra mám znovu brané tak si idem nastaviť budík na ôsmu aby som si to zo spolužiakom a väčším množstvom indooru pokúsil ešte o väčší huličskí zážitok!!!

Dám vedieť ako to dopadlo, sám som na to zvedavý!!!

JUST WEED SMOKER

150W MH/HPS & ALLMIX -SCROG- 8 x WHITE SATIN [Grow Over] ...
150W MH/HPS & 15L BUBLER - 2 x WHITE SATIN [Grow Over]...
150W MH / 250W HPS & COCOMIX - 4x BELLADONNA [Grow Over]...

Old Post 27-10-2002 v 10:23 AM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

Karma uživatele t3 - 49% PěstitelskáKarma uživatele t3 - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

proste nejbrutalnejsi stav je "HUCAK" to se proste propadam a propadam... uff kazdej vi wo co go. a uz jen zalezi jestli jsem predtim pil vice ci mene alkoholu, to pak vyvola reakce zvraceni.. popripade takhle se vyhulit na prazdenj zaludek,,, po ranu.. uaaaaaaaaaaaaa to je smrt .. jinak huleni rulZ!

ani f0t0n nazmar

Old Post 27-10-2002 v 17:25 PM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

t3: ted si me pripomel moje prvni koureni modelu (tehdy sem to sotva vymamil z jednoho hajzla co mimochodem uz sedi bylo vo tom aj v novinach hodne jel do extaze, ale chodila s nim kamosova segra a ta ho k tomu nakonec dokopala, za 250,-, ale fakt to stalo za to, dost nezvyk z tech travek na "skunk"), to po par prdech se v hlave ozvalo huuuuuuuuuuuuu ja se svalil na postel a uz to jelo... hmmmm....... prave snim......... brecim.............. vracim se na zem... jo to byly doby. a ted ta moje travka to sice bylo uz bez "hucaku" ale citil sem ze telo je furt na stejnym miste ale ja sem uplne jinak a pak sem se zhroutil ze zidle fakt dobrej stav, co popisujes, coz me pripomina ze bych mel uhanet jednoho kamose co me slibil koureni (po tom kolikrat sem ho zpukal ja )
jinak brutalni docela je, ze ja brutalne ujizdim na vlacich. ale vubec to nechapu, protoze kamkoliv se kouknu jezdej vlaky, po obloze na draze, ve skle vidim v odrazech nadherny lokomotivy a zhuleny byt na nadrazi to miluju. sledovat tu praci nadrazaku, prochazet si vlaky, miluju DRAHY. je to nadherna kultura, na jedny strane batuzkari, santusaci, posunovaci, policajti, a na druhy zhulenci co to vsechno obdivujou

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 28-10-2002 v 10:59 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

Karma uživatele t3 - 49% PěstitelskáKarma uživatele t3 - 49% Pěstitelská

to dker hulic Příspěvek č. 442

no tak to je jasny ty se musis stat nadrazakem )

ani f0t0n nazmar

Old Post 28-10-2002 v 11:27 AM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Vyhuleno Příspěvek č. 443

Posledni dobou zjistuju,ze muj mozek se dozaduje pauzy (coz mu samozrejme nesplnim :-).Dukazem je vec,ktera se mi stala pred par dny.Jedu si takhle v deaslovim kadetovi a koukam,ze by to chtelo vzit nejakou naftu.Jezdim na BIO naftu,tak sem zastavil u pumpy (byl sem poradne zmastenej) a koukám,na pumpe je zelenej napis natural.Tak sem to tam zacal plnit.Zaplatim,nasednu a jedu pryc.Po pohledu na ukazatel mnozstvi paliva jsem si rikal,ze toho je za tri kila v nadrzi nejak malo,ale mavnul sem nad tim rukou.Svou chybu jsem si uvedomil az v okamziku,kdy auto zacalo delat kraviny - proste to cukalo a skoro to nejelo :-).V podrouzenem stavu sem proste misto nafty vzal natural - zmatla me ta zelená barva - jako neco biologickýho,k tomu se prece hodi zelena.No a Natural - nature,to je priroda,zejo.No proste kotel.Musel sem vypumpovat nadrz a koupit poradne nafty a uz to zase jede.Ale ty zbytecny prace - fuj.Takze jsem alespon zjistil,ze deasly na natural nejedou :-)

"God is busy,can I help you?" - Satan
BAFOMET

600W Sylvania,drip system - PP,Budha,Nebula - SKLIZENO

EkoTeam 600W,drip system - OrangeBud a DurgaMatha - SKLIZENO

EkoTeam 600W Philips,drip system - 8X OrangeBud - SKLIZENO

EkoTeam 600W+400W,drip system - 4xOB+5xBelladonna - SKLIZENO

Old Post 28-10-2002 v 14:24 PM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m.y.s.e.l.f
Stálý Člen

Karma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% PěstitelskáKarma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% Pěstitelská

Organika 2 Aleš Příspěvek č. 444

Super.
To je fakt dobré vědět.
Ted by ještě bodlo, kdyby to někdo vyzkoušel opačně :

Do benziňáku nalít BIO naftu

Game We're Playing Is Life

----> Návod na výrobu bytelného pouzdra pro skleněnky za 13,- Kč

Old Post 28-10-2002 v 19:56 PM
m.y.s.e.l.f je offline   Profil uživatele m.y.s.e.l.f   Find more posts by m.y.s.e.l.f   Foto galerie člena m.y.s.e.l.f   Click here to Send m.y.s.e.l.f a Private Message   Add m.y.s.e.l.f to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

no ja vim ze kamosh asi pred 10 rokama nalil do toho stareho pionyru/kozi dech/ naftu a normalne sme s nim litali po polnackach

keep
balkon 2002

Old Post 29-10-2002 v 09:50 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mef|st0
Nový Člen

Karma uživatele Mef|st0 - 0% Pěstitelská

west side ... Příspěvek č. 446

Ok

Moj snad najbrutalnejsi zazitok...
Snad, kedze brutalne su stale ...

Kedze bywam z chlapikmi s Nigerie, casami ficime spolu na party-iach rozneho druhu. Dana - naj brut - sa diala na intraku, specialne poschodi obywanym typowo africkymi postawickami. Znamy oslawowal narodky, pozwanie for all niggers . Modelik pripraweny, piwko nakupene --> akcia. Vsetko zacalo podla idealnych predpokladov. Gratulacia, muzicka, babulky rozneho typu. Rekuze ideme otestowat "zalezitost", priprawena Kacicka, cize smrtiace wodne bongo. Zopar hitikov, usmew na pozvanie. Presun z izby do akcie --> gettin started. Prichadza prva informacia snad paranoidneho typu, sice neoficialne zastupujem SR ale som jediny beloch medzi vsetkymi. Nic sice nezvycajne, kedze nie prva party daneho druhu ... ale zwlasnty kolisawo uzkostny pocit pozorowania zo strany neznamych chlapikow. Uwedomujem si ... sice jediny, ale snad ... . Na zavolanie mojho super postawicnika Isholu ideme na dalsiu twrdu lietajucu kacicu. Zrazu zaregistrujem krik, hlasnu vravu. V tom vtrhnu do izby 3 dobry znamy, zvlastne na mna hladia a komunikuju v Irobe, narodny jazyk ---- poznam iba nadawky ---- ) taqze ani slowo nexapem, vatsinou prebieha komunikacia v broken english, male prekwapenie, zdesenie, nik nexce nic wyswetlowat, v hlave zacinaju plawat otazky preco ? ako ? co ?. Burlive telefonaty, wsade plno emocii. Beriem tasku ... utekam prec ! Dozvedam sa: prisli novy chalani, nezvykli, neznani. Wideli belocha, nexapali, wela alkoholu skonzumowali a chceli uzit zbrane na wyriesenie mef|st0 ;O. Toz necakali ze watsina bude proti a taq zacala bitka - wsaq nie pastami ale rukowatami ix bum bum pistoliek. Nakoniec burka ustala, party sa rozprchla. Chalani wytriezweli, lamentowali. A ya doteraz nexapem --> konflikt a ja w strede napriek tomu nikto mna osobne newtiahol downutra.

Old Post 29-10-2002 v 12:14 PM
Mef|st0 je offline   Profil uživatele Mef|st0   Find more posts by Mef|st0   Foto galerie člena Mef|st0   Click here to Send Mef|st0 a Private Message   Add Mef|st0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Hustota Příspěvek č. 447

Zdar lidi, hned jak se mi níže popsané stalo, věděl jsem,že vám to musím napsat.

Minulý pátek jsem navštívil jako obvykle jednu z diskoték v našem městě. Bylo něco před půlnocí, předtím jsem seděl s kámošema na kámošovejch narozkách v jedný příjemný kavárně-chlastárně a ještě předtím, okolo osmý jsem hrál šipky a dal si malý brčko nesilného charakteru.
Po příchodu na diskotéku jsem si šel po pár hrách fotbálku zahulit s kámošem, kterého jsem tam potkal. Podotknu, že jsem měl za celý večer tři plzně, jelikož mi vystačil předchozí účinek malého brčka...
Měl jsem na sobě rolák a to byla asi taky jedna z příčin skutku, který následuje. Stál jsem zhučenej, ale ne moc, u danceplacu s kámošema, čuměl na skákající ženy a čekal, co bude dál.
V tom to přišlo.
Před očima se mi začali věci promítat skrz sebe, pociťoval jsem mírnou malátnost a tak jsem nabral směr východ. Od cíle mě dělilo deset metrů včetně pravoúhlé zatáčky. Po ujití tří metrů jsem už nestíhal, začalo se mi stmívat, slyšel jsem dobře, ale viděl velice špatně. Musel jsem překonat jeden schůdek, avšak, jak jsem špatně viděl, nechtěl jsem riskovat, že ho netrefím a svalím se před lidma, tak jsem koukal, kde lidi zvedaj nohu, aby ho překročili. V tom jsem měl slabé i nohy, přišla totální tma a já pln strachu co bude dál, šátral okolo sebe rukama, abych někoho chytil a poprosil, aby mě dovedl ven. Mé ruce spočinuly na nějakém dívčím těle a já ji tedy požádal, ale nevěděl jsem ,že je to holka, oslovil jsem ji jako kluka. Ona:"Co chceš, já Tě neznám" Já:"Prosím Tě, mě je špatně, nic nevidím, doveď mě ven!"Ona:"Já Tě neznám!" a pustila mě. Už jsem si říkal, to je v prdeli, teď se svalim, lidi se seběhnou, budou čumět, přijede záchranka,ostuda....
naštěstí mě nakonec popadla a vede mě za loket ven.
Ale to jsem už neměl žádnou sílu v nohách, hlava se mi motala, byl jsem slepej jak krtek, tak jsem se začal poroučet k zemi způsobem klouzavým směrem vzad, jak kdybych si chtěl dřepnout. Zvedla mě s mou dopomocí a dovedla ven, to vše za ustavičného:“Co Ti je, slyšíš mě, jsi v pořádku“, zatímco já očividně v poho nebyl.. Tam jsem ji po dvou minutách poprvé spatřil, nebyla špatná, sympatická hodná holka. Řekl jsem jí všechno, za chvíli to přišlo znovu, ale jak jsem si dřepnul, odešlo to hned. Za půl hodiny jsem sebral svou přítelkyni a jel tágem domu, protože jsem se bál, že to může přijít znovu. Mám nižší tlak, ale jsem v klidu, nikdy se mi nic podobnýho nestalo.
Zřejmé příčiny:
1.Čuměl jsem do stroboskopu
2.Měl jsem v tamním vedru rolákovej svetr, kterej jsem se chystal sundat.
3.Byl jsem zhulenej.
Děkuji mnohokrát oné dívce, ať jí štěstí v životě cestičky zametá.
Jestli se vám stalo něco podobnýho, podělte se. Znáte to, jak ( a pokud máte nižší tlak, tak jistě) když se zvednete rychle z postele nebo ze dřepu, tak se vám zamotá šiška a chvilku nestíháte…. Tak todle bylo v jádru stejný, ale mnohem hustější.

Musím valit, máte výdrž, zdarec.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 31-10-2002 v 14:14 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Upozornění jo, Příspěvek č. 448

už to tady bylo...nejseš první ani poslední - zažil jsem něco podobnýho už 2x během posledních 2 let
- poprvý v Lucerna Baru - trapas jak svině, myslim že tam byl macháček s migem, dal jsem jedno brčko, 2-3 pifka, v klidu si pařim a najednou se mi udělalo děsně blbě, tak jako že pudu ven, dojdu na bar a pomalu přestávám vidět, najednou úplněj black-out vůbec nic nevidim, narážim do lidí, do zdi, nažim se vyšplhat po schodech nahoru...marný... naštěstí mne uviděl kámo, posadil mne na schody ať tam počkam, tam jsem se poblil (Lucerna plná lidí ), začal jsem trošku vidět vylez jsem ven tam sem se poblil po druhý...no peklo

podruhý teď v létě (jestli už jsem to psal tak soráč) - odpadla nám brigáda, deme s kámem na pivo, měl jsem jich tak 2-5 (?), brčko - potom cesta trolejbusem domů, zase mi udělalo blbě, napřed jsem vypnul walkmana jako že je to moc, pak že vystoupim, ale už nešlo najednou sem viděl bílo, nic jinýho než bílo, nemoh sem si ani někam sednout nic sem neviděl, tak jsem se jenom hrozně křečovitě držel abych s sebou neflák, celou obu jsem měl takovýho vnitřního pozorovatele, kterej vidí jak sem hrozně v píči, ale nic s tim neudělá jenom čumí
no dojel sem na konečnou, dřív jsem si vystoupit netrouf, naštěstí jsem začal vidět aspoň obrysy... no v prdeli...

jo a tyhle zážitky měli několik společnejch jmenovatelů - jenom malinko hulení, nějaký pifka a ÚPLNĚ PRÁZDNEJ ŽALUDEK, takže bacha na to
jo a abych nezapoměl - tak nízkej tlak mam taky

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 31-10-2002 v 15:41 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás