Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted v patek bylo super pocasi, a s kamaradkou ze nekam zajedem na brka, ona ze chce na nejvyssi misto v okruhu 5ti kilaku, tak zme jeli na bejvalou voj. zakladnu, a tam byl takovej novej stozar na anteny, nebylo to jeste oplocene tak sme vysplhali nahoru , bylo tam patro, asi 15 metru a dali sme spicka....to bylo mooc super, uplne nad stromy, super rozhled (728 metru) ...bylo tam fakt malo mista, sedli sme si nohy dolu ze stozaru.... ta cesta dolu byla psycho, ona byla moc vykousla, mel jsem strach ze se smekne :-P ...
------a pak zase v mycce pri myti auta, pohraval sem si s myslenkou , jaky by to bylo otevrit najednou vsecky okynka kdyz bezi TLAKOVE MYTI :-)) ou
Ani tak nejde o místo, jako o situaci. Stojí v menší skupince lidí a já se špekem v hubě kecám s kámošem. Najednou mám dojem, že už nějakou chvíli slyším hlas, který neznám, otočím se.... a vedle mě stál měšťák a kouká na mě jak na pytel peněz. Já si v tom zmatku dal ještě jednoho (pořád na mě kouká) a hrozně nenápadně jsem to fouknul stranou(no představte si tu situaci). Pak jsme na sebe(já a ten měšťák) pár vteřin nevěřícně koukali a rozešli se
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
-tak třeba na skále ve zřícenině
-v zadní lavici v hodině u okna, ale největší propal byl ten, že když sem si dal prda, tak se na mě zrovna začal koukat učitel, tak sem to musel držet tak dlouho, dokud se neotočil a nezačal psát na tabuli a v klídku sem to pak mohl vydechnou z okna...(málem sem se udusil)
-ve vlaku v kupéčku(v kuřáckým i nekuřáckým)
-snad ve všech hospodách v kterých sem byl
-v posedu... pak sem málem neslezl
-na stromě
-v areálu nemocnice
-před barákem u hlavního uzávěru plynu, kde je taková ta obří cedule, zákaz manipulace s ohněm v okruhu X metrů
-uprostřed náměstí v Novém městě nad Váhom, kde jak sme se vypálili, tak sme zjistili že je po celým náměstí zákaz kouření a proto na nás všici ty lidi asi tak divně civěli
si vzpomínám na jeden supr HIGH na brigádce Měl sem za úkol zbíječkou rozbít starou podlahu.... makal sem asi 2 hodinky pak sem šel na sváču tak sem se nacpal a pak dal fajfku na trávení a šel zase do díla.... Vživotě mě nebavilo makat se zbíječkou víc Sem tam s ní skákal jak robot a že to ničim sem pak necejtol její váhu a mohl sem tam rubat podlahu jak stoj žádná únava ale po obědě sem nějak zlenivěl.... došel pohon....
"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."
mal si dat zahulit aj im.ked som mal asi 17(mozno aj 18 je to davno),tak prisiel domov otic,ja som s kamosmi kybloval hasik v mojej izbe.prisiel ku mne do izbi a ze ci som normalny,ze zachvilu pride mama a ze to bude citit a ze co koli tomu bude robit aky humbuk.
no jako nejzáživnější místo bylo pro mě ve 120-ce na stříbrňáku,venku asi 30 ve stínu,my zalezlí v autě zavřený okna,ubalený dva brčálníky,potom jízda a na benzínce bylo vystoupení z auta...nejdřív dým a pak jsme se vymotaly mi...musel to bejt hroznej pohled
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I