Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

vzadu na petce linkovyho autobusu Praha - Broumov nekde mezi novacem a nachodem

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 09-05-2006 v 22:01 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

ted v patek bylo super pocasi, a s kamaradkou ze nekam zajedem na brka, ona ze chce na nejvyssi misto v okruhu 5ti kilaku, tak zme jeli na bejvalou voj. zakladnu, a tam byl takovej novej stozar na anteny, nebylo to jeste oplocene tak sme vysplhali nahoru , bylo tam patro, asi 15 metru a dali sme spicka....to bylo mooc super, uplne nad stromy, super rozhled (728 metru) ...bylo tam fakt malo mista, sedli sme si nohy dolu ze stozaru.... ta cesta dolu byla psycho, ona byla moc vykousla, mel jsem strach ze se smekne :-P ...

------a pak zase v mycce pri myti auta, pohraval sem si s myslenkou , jaky by to bylo otevrit najednou vsecky okynka kdyz bezi TLAKOVE MYTI :-)) ou

Old Post 14-05-2006 v 19:52 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

Ani tak nejde o místo, jako o situaci. Stojí v menší skupince lidí a já se špekem v hubě kecám s kámošem. Najednou mám dojem, že už nějakou chvíli slyším hlas, který neznám, otočím se.... a vedle mě stál měšťák a kouká na mě jak na pytel peněz. Já si v tom zmatku dal ještě jednoho (pořád na mě kouká) a hrozně nenápadně jsem to fouknul stranou(no představte si tu situaci). Pak jsme na sebe(já a ten měšťák) pár vteřin nevěřícně koukali a rozešli se

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 14-05-2006 v 20:10 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 436

2hanyz> drsna story

Old Post 14-05-2006 v 21:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karri
Stálý Člen

Karma uživatele Karri - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

-tak třeba na skále ve zřícenině
-v zadní lavici v hodině u okna, ale největší propal byl ten, že když sem si dal prda, tak se na mě zrovna začal koukat učitel, tak sem to musel držet tak dlouho, dokud se neotočil a nezačal psát na tabuli a v klídku sem to pak mohl vydechnou z okna...(málem sem se udusil)
-ve vlaku v kupéčku(v kuřáckým i nekuřáckým)
-snad ve všech hospodách v kterých sem byl
-v posedu... pak sem málem neslezl
-na stromě
-v areálu nemocnice
-před barákem u hlavního uzávěru plynu, kde je taková ta obří cedule, zákaz manipulace s ohněm v okruhu X metrů
-uprostřed náměstí v Novém městě nad Váhom, kde jak sme se vypálili, tak sme zjistili že je po celým náměstí zákaz kouření a proto na nás všici ty lidi asi tak divně civěli

Old Post 15-05-2006 v 19:03 PM
Karri je offline   Profil uživatele Karri   Find more posts by Karri   Foto galerie člena Karri   Click here to Send Karri a Private Message   Add Karri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Francois deGEOT: Pravidelně! Lepší kuriozita je na motorce za jízdy, ale už to aplikovat nebudu protože to je škoda huliva, vyhořívá totiž moc rychle!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 17-05-2006 v 19:12 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

tedka nedávno jsme hulili v autě, ale stojícím,...ale uprostřed řeky!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 17-05-2006 v 19:34 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

si vzpomínám na jeden supr HIGH na brigádce Měl sem za úkol zbíječkou rozbít starou podlahu.... makal sem asi 2 hodinky pak sem šel na sváču tak sem se nacpal a pak dal fajfku na trávení a šel zase do díla.... Vživotě mě nebavilo makat se zbíječkou víc Sem tam s ní skákal jak robot a že to ničim sem pak necejtol její váhu a mohl sem tam rubat podlahu jak stoj žádná únava ale po obědě sem nějak zlenivěl.... došel pohon....

Old Post 17-05-2006 v 20:02 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daveid
Stálý Člen

Karma uživatele Daveid - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

Nečet sem to celý, tak sorry kdyby se to opakovalo.

Já sem hulil na hřbitově a nabíze neboštíkům.

.............Teď se jim omluvám........

Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek

Old Post 18-05-2006 v 16:28 PM
Daveid je offline   Profil uživatele Daveid   Find more posts by Daveid   Foto galerie člena Daveid   Click here to Send Daveid a Private Message   Add Daveid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Daveid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zapla
Stálý Člen

Karma uživatele Zapla - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

Na Invexu v telefoní budce

Balkón 05 Zapla

"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."

Old Post 23-05-2006 v 11:39 AM
Zapla je offline   Profil uživatele Zapla   Find more posts by Zapla   Foto galerie člena Zapla   Click here to Send Zapla a Private Message   Add Zapla to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zapla! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el kackos
Nový Člen

Karma uživatele el kackos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

v stredu uprostred pracovneho tyzdna o 14:00 poobede v centre mesta pod mestskymi kamerami na parkovisku plnom aut a ludi:-D

Old Post 23-05-2006 v 12:58 PM
el kackos je offline   Profil uživatele el kackos   Find more posts by el kackos   Foto galerie člena el kackos   Click here to Send el kackos a Private Message   Add el kackos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el kackos
Nový Člen

Karma uživatele el kackos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

no prave som sa prvykrat zhulil jak su doma aj fotrovci hehe

Old Post 26-05-2006 v 00:13 AM
el kackos je offline   Profil uživatele el kackos   Find more posts by el kackos   Foto galerie člena el kackos   Click here to Send el kackos a Private Message   Add el kackos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

mal si dat zahulit aj im.ked som mal asi 17(mozno aj 18 je to davno),tak prisiel domov otic,ja som s kamosmi kybloval hasik v mojej izbe.prisiel ku mne do izbi a ze ci som normalny,ze zachvilu pride mama a ze to bude citit a ze co koli tomu bude robit aky humbuk.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 26-05-2006 v 08:28 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

no jako nejzáživnější místo bylo pro mě ve 120-ce na stříbrňáku,venku asi 30 ve stínu,my zalezlí v autě zavřený okna,ubalený dva brčálníky,potom jízda a na benzínce bylo vystoupení z auta...nejdřív dým a pak jsme se vymotaly mi...musel to bejt hroznej pohled

Old Post 28-05-2006 v 16:15 PM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

na maturitnim vecirku kde jsem pak pri koncertu musela zpivat solo-uz nikdy..

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 28-05-2006 v 18:22 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

2 Daveid: Tiez som hulil na cmiteri, ale bola to trosku schyza, podla mna hulievat na cmiteri neposobi dobre na ludsku psychiku

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 28-05-2006 v 21:01 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás