Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 2keře, který se do květu moc nehrnou, držím jim palce a věřím tomu že to stihnou, bohužel je to na takovým místě a kytky sou takových rozměrů, že to nemám možnost zatmívat, tak to přihnojuju na květ jak jen to de a beru to taky jako takovej experiment, dokud nenapadne sníh, tak bych se nestrachoval
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zedy jak rikas>Ja mam teda jen jednu kytku co jeste moc nekvete,je sice trosku vetsich rozmeru,ale taky na to seru.Vubec si s tim servitky nedelam.A kdyz se moc naseru tak to necham do jara
Zdarec
Chci se jen zeptat při kolika stupních vám kytka zmrzla u nás bylo včera ráno jeden stupeň pod nulou jinovatky všude po kokot i na listech myslel jsem že je už po smrti ale nevidím na ni ani náznak spálení mrazem je to zvláštní ale durman co je o 2m dále je úplně kantáre skroucený jako prase
Tak by mne zajímalo kolik mínus stupňů konopí vydrží nebo je to jen náhoda že nezmrzla?
Vochomurka : taky mam afghan x maroc a taky ještě vůůůbec nekvete ????????? začínám nějak pochybovat jestly má v genetice vůbec květ povolenej,,,dostal sem to totiž jako bonus 5 seeds
ja myslim ze nadmorska vyska sama o sobe neni zadny problem, problem muze byt nizka teplota, vlhkost... Himalaje jsou taky vysoko a co se tam dokaze urodit
Ahoj, jsem začátečník a chci se zeptat jestli už není pozdě na to, aby mi kytka vykvetla. Na zatmívání bohužel nemám čas...
Kytky jsou na jižním balkoně asi od poloviny června.
Bydlím ve třetím patře a pod balkonem mam lampu z ulice. Nemůže na to mít vliv ta lampa?
Díky moc za reakce
Kdyby bylo potřeba tak pošlu lepší fotky.
Jinak na růst jsem hnojil Kristanolem Start a teď začínám hnojit Plagronem Alga Bloom.
Původní příspěvek od jkb Ahoj, jsem začátečník a chci se zeptat jestli už není pozdě na to, aby mi kytka vykvetla. Na zatmívání bohužel nemám čas...
Kytky jsou na jižním balkoně asi od poloviny června.
Bydlím ve třetím patře a pod balkonem mam lampu z ulice. Nemůže na to mít vliv ta lampa?
Díky moc za reakce
Kdyby bylo potřeba tak pošlu lepší fotky.
Jinak na růst jsem hnojil Kristanolem Start a teď začínám hnojit Plagronem Alga Bloom.