Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ta nejpovadlejší kvete cca14 dní a zbytek už tak měsíc,zalejvám max.jednou za tejden.no newim,přehnojenim to asi nebude,jednou týdně 4 litry vody na víčko slepičáku.....tak at se daří
Vyskytl se mi problém na jedné kytičce. Jedna o Jacka Herrera z řízku. Někdy začátkem srpna byl uplně v pohodě, a pak, když jsem přijel 20. srpna, Tak na velkém množství se vyskytovaly hnědo-černé fleky. Postihlo to dobrých 25-30% zelené plochy,
Probíhá to tak, že se na listech udělají rezavé flíčky. List postupně začne žloutnout, flíčky se rozmnoží a stmavnou. Nakonec list uschne a upadne.
Hnojeno 1x týdně BioThrive 2ml/l od GHE.
Řekl bych, že teď už to téměř ustalo, nově poškozené listy se už skoro neobjevují.
Čus, jsi si jistý, že ti vytéká pH 5,8? Mně přijde, že se jedná opravdu o nedostatek nějakého prvku. Hnojíš doporučenou dávkou? Na tak mladou rostlinku by mělo stačit EC kolem 0,6. Jestli nemáš EC metr, tak doporučuj nasadit polovičku doporučené dávky.
Ať se daří
EDIT: Jinak určitě ti doporučim projet FAQ + nejvíce se naučíš čtením vláken ostatních zkušenějších členů. Já jsem to nedělal jinak... Chce to prostě dát si tu práci. Nečteš, nevíš! PEACE
Původní příspěvek od radowann Zdarec groweři,mám problém u kytek pěstovanejch na balkoně.jedna kytka povadlá a na ostatních žloutnou špičky listů.jsou to nonamy v hlíně,zalívám 1-2krát týdně a jednou týdně tomu dávám menší dávku slepičinců.ph 6-6,5;EC newim.poradte pls
..me neprijdou nejaky spatny...snad s vyjimkou tech palic napravo co jsou na horni fotce takovy hnedy - to vypada jako komplet plesnivy...zkus to jeste jednou vyfotit detailne...
too radowann:
zdarec, no bubik to asi trefil koukal sem na to znovu a ta vpravo dole vypada naka hneda pokud to neni nakej stin neb kvalita foto. je klidne mozne ze to plesnivy a ani se neni cemu dibit v tomhle pocasi. peace a at ti to nesplesnivy
Původní příspěvek od nice bloom too radowann:
zdarec, no bubik to asi trefil koukal sem na to znovu a ta vpravo dole vypada naka hneda pokud to neni nakej stin neb kvalita foto. je klidne mozne ze to plesnivy a ani se neni cemu dibit v tomhle pocasi. peace a at ti to nesplesnivy
mě to teda spíš přijde jako fialka
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
to mas jenom jeden list takovy spatny?? co hnojky? mam taky out v pod. stadiu kvetu a od spodku sem mel taky takhle zezloutly listy ale neuschli. pridal sem trochen vic grow slozky (plagron-terra grow a jeste se zazelenala. po dvou tydnech od pridani zloutnou znovu ale uz to nexham bejt . jo a jak si psal ze by to mohla byt fialka. no kdyby radowan poslal naky dalsi detailnejsi fota tak se to pozna lip ja tam nevidim ani ty zlute listy jak on tam popisoval. peace kolego at ti to roste.
Vyskytl se mi problém na jedné kytičce. Jedna o Jacka Herrera z řízku. Někdy začátkem srpna byl uplně v pohodě, a pak, když jsem přijel 20. srpna, Tak na velkém množství se vyskytovaly hnědo-černé fleky. Postihlo to dobrých 25-30% zelené plochy,
Probíhá to tak, že se na listech udělají rezavé flíčky. List postupně začne žloutnout, flíčky se rozmnoží a stmavnou. Nakonec list uschne a upadne.
Hnojeno 1x týdně BioThrive 2ml/l od GHE.
Řekl bych, že teď už to téměř ustalo, nově poškozené listy se už skoro neobjevují.