Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Strain Hunters jsou to samý jako když by si jel od Green House Seed..je to ten samý majtel..jestli jedeš poprvé a máš dvě šestikila měl by sis se zaměřit na nějaký ověřený klasiky
zaujímalo by ma, či má niekto skusenosti s Northern Lights #9 od Sagarmatha Seeds, konkrétne by som chcel vedieť či naozaj nie je skoro cítiť a či ju možem pestovať v byte bez pach. filtra?
Zdravím. Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s nákupem semínek na aukru. Původ sice neznámí ale cena slušná. Jde mi o regulérní semínka na založení matky. Odkaz zde:https://aukro.cz/uzivatel/kreuz3
Díky předem
U dlouhokvetoucích se mi nelíbí, že vlastně kvetou v době, kdy už počasí není nic moc, je riziko plísní, silných větrů atd. Takže bych uvítal něco, co prostě začne kvést už v srpnu kde je ještě počasí přes září v pohodě.
OG Kush CBD Dinafem .. taka lahka pohodicka.pekne vonia aj chuti vysoky obsah cbd..len velmi neskoro dozrieva az koncom oktobra.
Magnum Buddha Seeds.. super automat.klasika co nikdy nesklame.. aj silne pekne palice. a chutovo vyborna.
Ahoj všem. Nevěděl jsem, kam tento dotaz směřovat, tak zkusím zde.
Hledám vzácný landrace strain 100% sativa z řecka, jménem KALAMATA.
Pochybuju, že mi tu někdo pomůže, ale zkusím...
Řezy, semena...?
Čau,
jen tak zrychla jsem to prolítl a prej to neni strain, ale obecnej výraz pro "čevenou" řeckou sativu.
Koukni na icmag, tam je k ní poměrně dost infa. Plus tam rovnou můžeš napsat řekum (řecká sekce) zda něco nemaj, tak bych na to moc nesázel...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ahoj. Díky za reakci. Máš pravdu, na icmagje o tom pár informací. Nepřijde mi ale, že by to byl nějaký obecný výraz pro "řervenou" řeckou sativu. Přečetl sem si více threadů na icmag a dost lidí tam popisuje genetiku přímo tohoto strainu- Kalamata...existuje pro to údajně více názvů...Je to extrémně potentní 100% sativa.
citace:
Původní příspěvek od Časlove Čau,
jen tak zrychla jsem to prolítl a prej to neni strain, ale obecnej výraz pro "čevenou" řeckou sativu.
Koukni na icmag, tam je k ní poměrně dost infa. Plus tam rovnou můžeš napsat řekum (řecká sekce) zda něco nemaj, tak bych na to moc nesázel...
Původní příspěvek od Trisuli Ahoj. Díky za reakci. Máš pravdu, na icmagje o tom pár informací. Nepřijde mi ale, že by to byl nějaký obecný výraz pro "řervenou" řeckou sativu. Přečetl sem si více threadů na icmag a dost lidí tam popisuje genetiku přímo tohoto strainu- Kalamata...existuje pro to údajně více názvů...Je to extrémně potentní 100% sativa.
Já jsme to jen prolítl a tenhle názor se tam opakoval, ale kdo ví. Osobně silně pochybuju, že by se dalo něco takovýho v Řecku v dnešní době nalézt. Moc mi taky nesedí na řecko extrémně potentní...
No řekl bych, že nejlepší bude založit v řecký sekci thread, či se tam poptat, třeba budeš mít štěstí.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.