Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mr.Greengold
ČEST ! s tebou naprosto souhlasím ! hulím jen po cvičení nebo další den při regeneraci. Nedokážu si představit že bych valil např. dřepy nebo mrtvej tah vyhulenej to by bylo akurát na tropa. A samozřejmě že suplementy sou strašně důležitý !
TOOTH : jasně že ze stravy získáš všechno co potřebuješ ! to je snat jasný ,ALE ! : né v takovém množství pro růst svalu!!!
Je to naprosto samozřejmý...
Nechodím do posilovny protože je to kravina... Začínám makat na pile a to je posilovna samo o sobě a navíc cvičím parkour takže můj názor u hulení je ten, jsem mnohdy mnohem aktivnější, lépe se učím nové techniky a navíc mi to jde taky lépe... strach jde stranou ale ne, že by nebyl jen je menší
Ja jezdim DH a vzdy kdyz si dam pred jizdou jointika sem rychlejsi a vic to hrotim mozna proto ze jdu pozde do brzd a celkove me to vic bavy kolikrat se rechtam kdyz jedu z kopce jak magor a moje zkusenost z posilkou je ze kdyz si das vyhulenej 20min rotoped tak pak nemam problem jit na mrtvy tah atd.. spis zacinam mit v posledni dobe problemy z plickama asi ten bong zahodim a pojedu zas papirek
Co si dokazu udelat nekupuju !
Co si neudelam tomu neverim
Taky jezdím DH takže často tahám kolo lesem a to dá celkem slušně zabrat. Jinak jsem začal před měsícem posilovat, doma, na posilku kašlu, takže jen dřepy, kliky a takové ty domácí cviky. Chtěl bych se zeptat zkušenějších co bych měl hlavně jíst kromě masa? Maso se snažím z různých důvodů omezit na minimum. Takže co ještě zbývá? Tvaroh, vajca,...? Kreatin a podobné doplňky do sebe taky nehodlám ládovat. Nejde mi o to co nejrychleji nabrat a vypadat jako megavazbič, spíš jen se vyrýsovat, trochu přibrat, tak pět kilo a vyhnout se pivnímu mozolu :-D Cvičím každý den/co druhý den půl hodiny až hodinu, jak kdy. Před ani během cvičení nikdy nehulím.
Původní příspěvek od petis__ Taky jezdím DH takže často tahám kolo lesem a to dá celkem slušně zabrat. Jinak jsem začal před měsícem posilovat, doma, na posilku kašlu, takže jen dřepy, kliky a takové ty domácí cviky. Chtěl bych se zeptat zkušenějších co bych měl hlavně jíst kromě masa? Maso se snažím z různých důvodů omezit na minimum. Takže co ještě zbývá? Tvaroh, vajca,...? Kreatin a podobné doplňky do sebe taky nehodlám ládovat. Nejde mi o to co nejrychleji nabrat a vypadat jako megavazbič, spíš jen se vyrýsovat, trochu přibrat, tak pět kilo a vyhnout se pivnímu mozolu :-D Cvičím každý den/co druhý den půl hodiny až hodinu, jak kdy. Před ani během cvičení nikdy nehulím.
kup si 80-90% proteiny mas to nahrazku masa sou to syrovatka weider ma nejlepsi cokoladovej ja kdyz jezdim zeru weider porotenovy tycinky ale chutnaj jak guma ale nejlepsi zdroj proteinu a energie, pak se snaz do sebe cpat ryzi a samozdrejme aspon trochu masa je to lepsi ajestli tomu chces pomoci prirodni cestou kup si tribulus sou to slaby steroidy a jestli chces fakt rychle vyrust tak si sezen prasky na lecbu rakoviny kosti to uz sou steroidy chemicky na jednom foru sem cetl ze rust je az 600x zrychlenej ale nevim zkousel sem to ale jak sem sel rychle nahoru jeste rychleji to slo dolu co sem to vysadil ale ma to i vedlejsi ucinky podrazdenost a samozdrejme ti nerostou jen svaly ale i organy a nadory atd.. tak bacha (ale na pindourovy sem nic nezaznamenal )
Co si dokazu udelat nekupuju !
Co si neudelam tomu neverim
Původní příspěvek od HackIt
kup si 80-90% proteiny mas to nahrazku masa sou to syrovatka weider ma nejlepsi cokoladovej ja kdyz jezdim zeru weider porotenovy tycinky ale chutnaj jak guma ale nejlepsi zdroj proteinu a energie, pak se snaz do sebe cpat ryzi a samozdrejme aspon trochu masa je to lepsi ajestli tomu chces pomoci prirodni cestou kup si tribulus sou to slaby steroidy a jestli chces fakt rychle vyrust tak si sezen prasky na lecbu rakoviny kosti to uz sou steroidy chemicky na jednom foru sem cetl ze rust je az 600x zrychlenej ale nevim zkousel sem to ale jak sem sel rychle nahoru jeste rychleji to slo dolu co sem to vysadil ale ma to i vedlejsi ucinky podrazdenost a samozdrejme ti nerostou jen svaly ale i organy a nadory atd.. tak bacha (ale na pindourovy sem nic nezaznamenal )
Super že jsi zareagoval, ale asi jsi přehlédl větu "Kreatin a podobné doplňky do sebe taky nehodlám ládovat. Nejde mi o to co nejrychleji nabrat a vypadat jako megavazbič" a ty mi doporučíš protein v prášku, nějaké steroidy a prášky na léčbu rakoviny :-D takže jediné co si z tvojeho příspěvku můžu vzít je rýže :-D Takže ještě jednou aby bylo jasno, maso hodlám v časovém horizontu cca rok úplně vysadit z jídelníčku, takže ho víc než 1x denně nejím a žádné steroidy ani nic v prášku do sebe cpát nebudu :-D Chtěl jsem vědět co z "normálních" jídel (např. rýže) bych měl jíst víc a co míň, jako například knedlíky, ty mi asi moc nedají
Jíst mužeš co chceš .. kup si hrnec na páru a vař v páře .. rýže, kuřecí maso se zeleninou .. (sice ti to píše 100+ kilové hovadko) .. když tuky nebudeš žrát, tak ani je v sobě nebudeš mít
Původní příspěvek od petis__ Taky jezdím DH takže často tahám kolo lesem a to dá celkem slušně zabrat. Jinak jsem začal před měsícem posilovat, doma, na posilku kašlu, takže jen dřepy, kliky a takové ty domácí cviky. Chtěl bych se zeptat zkušenějších co bych měl hlavně jíst kromě masa? Maso se snažím z různých důvodů omezit na minimum. Takže co ještě zbývá? Tvaroh, vajca,...? Kreatin a podobné doplňky do sebe taky nehodlám ládovat. Nejde mi o to co nejrychleji nabrat a vypadat jako megavazbič, spíš jen se vyrýsovat, trochu přibrat, tak pět kilo a vyhnout se pivnímu mozolu :-D Cvičím každý den/co druhý den půl hodiny až hodinu, jak kdy. Před ani během cvičení nikdy nehulím.
Původní příspěvek od petis__ Chtěl bych se zeptat zkušenějších co bych měl hlavně jíst kromě masa? Maso se snažím z různých důvodů omezit na minimum. Takže co ještě zbývá? Tvaroh, vajca,...?
Já teda měřím 168cm vážím 52 kg, na benči dám asi 50kg občas jedu doma jednoručky 10kg, dělám hlavně shyby,kliky,lehysedy,dřepy a to cca 3. rokem a mám se fajne.
Mám docela problémy nabrat, a jak přestanu posilovat a jíst tak se mi svaly strácej, když hulím tak se to kompenzuje žravkou, ale teď nehulím a nenabírám, spíš naopak, svaly se mi pálej a rísujou...
Proteiny, ani kreatin ani nic takového nejím, protože mi to kurví už tak nahnutý zdraví .
Jedu kalisteniku (cviky s vlastní vahou tzn milion typů shybů, milion typů kliků, hodně cviků na rovnováhu a ve visu na hrazdě) předtím jsem byl gym freak a šlo mi hlavně o objem, což dneska sám nechápu a dost odsuzuju (k čemu být velký, když ty svaly nejsou funkční a nařachaný týpek nedá například vlajku nebo muscle up). Při mé výšce 176 cm vážím kolem 65 kilo a na korbu moc nevypadám, co ale postrádám na objemu, do dotáhnu silou a vyrýsovaností. Dávno už mi nejde o to, abych měl kolem bicáku x cm, ale spíš o to, co s tou muskulaturou dokážu. Jinak hulení na cvičení moc nedoporučuju, údajně to zpomaluje metabolismus.
můžeš něčím podložit že hulení zpomaluje metabolismus? a pokud by to tak vskutku bylo tak je to výhoda pro ektomorfa , nevýhoda pro endomorfa. ( k čemu být velký, když ty svaly nejsou funkční a nařachaný týpek nedá například vlajku ) a k čemu je taková vlajka dobrá když je někdo velkej a má velký svaly hodně zvedá a ty svaly sou funkční na 100% nebavím se o podkožním tuku při oběmovce ale o svalech.
Naposledy upravil greenlight 16-07-2013 v 14:24 PM