Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pelech-to je super recept, jen mi pověz, kde večer v naší kuchyni najít hermelín, neexistuje . Navíc by mi jeden opravdu nestačil-lepší nejíst vůbec, než málo, to si akorát udělám chutě.
K tématu-sežerem co najdem, jak kobylky. problém je, že vbec necejtim, jestli už třeba nejsem přežraná. Jsem schopná nasoukat do sebe celou pizzu
Můj recept:
najít telefon
zhluboka se nadechnout
najít číslo
objednat kýženou pizzu (kdo objednává, to je většinou předmětem dlouhé diskuze o tom, kdo objednával posledně)
čekat (bohužel se tím doba přípravy nepříjemně protáhne)
dojít pro pizzu (v tomto okamžiku u nás většinou dochází k další hádce)
rozbalit
sežrat
pak už následují jen výčitky, protože v noci se nežere!
pizzu? Ňam, že bych si ji upekla? moc ten svůj zažívací trakt nechápu, pojme totiž fakt mega množství jakýkoliv potravy a pití v jakýkoliv kombinaci. naši sice občas nestíhaj... nevadí. ježiš já mam na něco strašlivou chuť, co já si dam dobrýho?
Toto jidlo vzniklo tim zpusobem ze jsme se zkourili a meli jsme hroznou chut na palacinky,kterym se nejak nepovedl udrzet tvar......myslim ze jsou nektere jeste do ted u kamarada na chalupe prilepene na strope......
suroviny:mliko,polohruba mouka,vejce,cukr,sul,marmelada,kecup atd.
priprava:nejak z toho udelame ten zaklad na ty palacinky(to snad kazdej zna kdystak se rozepisu).....kdyz je to teda na ty panvy tak vemem varecku a poradne z toho udelame nejvetsi kejdu co jde po chvili toho vareni ci co tu "sracku" nasypeme do hrnku a pridame prilohu podle sve volby.......v nasem pripade marmeladu a opet z toho udelame nejvetsi kejdu co to jde.........
toto jidlo sem nejed nikdy nezkourenej to bych se asi pobl......
Urobíme normálne hranolky a na nie ešte dokým su horúce nakrájame na malé kúsky syr NIVA.Ten sa tam na tom geniálne roztečie a hranolky sú potom
podávame s chladeným pivom
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
hehe ja sem zrovinka vcera prisel domu moooc a v kuchyni byl gulas..zdalo se mi ze ma trosku ridsi konzistenci ale bylo mi to fuck tak sem ho zchaloval full talir a byl moc super..pozdeji jak prisla mama sem se dozvedel ze jeste vubec neni dodelany,ani osoleny nebyl..no co zrafka je zrafka a chutnal mi moc
Co je eshte hrozne dobry je klasickej bilej johurth, 0,5L by melo byt dostacujici.. Do nej se prida primerene granka (ja dawam skoro G-40%:J-60%) a zhruba 3-4 balicky lentilek. Co k tomu dodat, proste ZASYTI!!!
Varovani, pri castym pouziti muze u nekterych jedincu zpusobowat obezitu =)
to pelech : ještě lepší je to zkombinovat s kvalitním kakaem (např. Holandské od Orionu, v červené krabičce). Pak to není tak sladký a chutná to jako tekutá čokoláda... mňam
Jinak zkuste tohle: Udělejte topinky (no, to snad každej zvládne) a namažte na ně následující směs v co nejsilnější vrstvě : Mletý eidam (okoukal jsem to v hospodě a tam do toho dávaj nivu, takže podle vkusu), hořčice, česnek - přidávejte všechny suroviny, dokud nedosáhnete požadované konzistence je to jednoduchý a strašně dobrý...