Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim ze toho bude dost,
pro papajovu spokojenost,
a jestli ne tak at mi promine ,
sem se asi splet,
ci neco spatneho sned, prd, prd, prd
a pointy je konec,
hi
ps.: fandim kamarade at spokojenosti sam sobe docilis....
mej se jumpp.
díky jest v mém koutku s 15 w tento klíček z feminizovaného semínka od dutch passion stál mne 350 kč
Strawberry Cough ® Indoor
A very productive plant of high value as a medicinal herb. Bred for its euphoric, anti-anxiety high, this mostly sativa (approx. 75% Sativa 25% Indica) produces a comfortable and enjoyable, yet powerful, experience. The plants have long branches, making this beauty a great plant for "sea of green" gardens. It's a very consistent Purple variety. The quality is in the experience, not so much in the yield, which is average.
Flowering period: 9 weeks
Harvest time outdoor: 3rd - 4th week of Oct.
Order no: DP4401 (Regular)
Order no: DP4402 (Feminized)
Zdrawím tě Papajo zárověň tedy i Mr. Larwu. Jak tak pročítám včechny ty odhady tak jsem stále více zvědavější jak to celé dopadne každopádně jak tak koukám na to jak se tvým maminkám krááásně daří pod tvoji lampičkou začínám o ní uvažovat také, od té doby co jsem tyhle holky viděl na posled povyrostly jako z vody. Taktéž gratuluji k rozšíření řad o nový přírůstek a hlavně k tomu že máš zpět svoje třetí oko, vím jak si byl z toho že ti spadl z toho stativu nešťastný. Takže nyní foť a foť milý brachu ať se máme čím kochat, přecijenom podzimní příroda hraje všemi barvami.
Měj se
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
nemístnou propagací jejich výbornýho webu supermarketu na fakt skvělý semena
jahoda od dutchpassion
jak já na ní se těším
a vy si ji můžete koupit od pana xhttp://eastseeds.com/cz/