Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hm dost veci mi uz vypadlo ale treba primo pod voknem pana presidenta, pod katedralou sv.viti - skoro jak v commandos musis vychytavat ty tatrmany s flintama : ) ...
pak je dobry v cele predbeznyho zadrzeni pres mrize ( kamos maloval, zdrhl tak nas aspon prisel zmastit... policajti nas tam nechali dost bezprizorne asi 4 hod tak sme delali boro.. )
na nakym vic jak 2.tis m.n.m vysokym kopci v rumunsku - to sice neni moc kuriosni ale byla to nadhera. jo pak taky mezi fizlarnou a stanovistem nadrazaku ( na kazdou stranu tak 15 m ) taky v rumunsku, na nadrazi, potom co tam mel nakej cech celkem trable kvuli kouri
My s kamošmi sme prišli na to že doma je to o ničom, tak sme sa vybrali vom zobrali pílku, sekeru, nejaké klince a čo nevzniklo (je pravda že pár stromov padlo za obeť ale stojí to za to) namakaný flek kde sa vzdy tak odreagujem že to nieje ani pravda.
Nedávno sme si všimli že sa tam veľmi často čľapká kačka v potoku, neviem ako ju to napadlo, najprv sme si mysleli že sme taký vyhúlený ale ked kamaráta sekla do prsta tak sme zistili že je to realita. Zasadili sme si tam čerešňu (sused ju chcel vyhodiť, tak som ju zachránil) už kvitne, dalej tam mám môjho miláčika v kvetináči, skúste si predstaviť tú pohodu vyhúliť sa pozerať na rastlinku a sedieť v prírode.
Tu sú fotky:
V tej krabici z tonerov mal kamarát sadenice (nejaký NONAME)
nedavno sme sli se skoulou na nejakou výstavu tak sme s kamosem zapukaly asi 5m za ucitelkou jinak nic moc (ve vlaku, nadrazi na peronu, celkem pravidelne nas nachytava kamosova mamka kdyz hulime u nej v pokoji)
ja najextra snad pred bengarskou stanicou bo tam je aj busstop. ale ved cez sklíčko (sklennku) sa da zahulit snad vsade a vzdy
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Tak moje nejkuryoznější místa jsou na czechteku vedle bengi, nebo na benzíně, nebo v autě za matkou s kamošema technařema matka je bengoš.
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
tak som sa pri jednom rauschi dozevedel fakt xtrem miesto.. teda miesto normalne, parkovisko na sidlisku, ale to ze ten typek bol v policajnom aute a fajcil tam brko s bengom tak to je fakt ze mazec...
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL