Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mittka ... staci narobit animacie niekto kto ma na to
Aké animácie, by to asi mali byť?
Flashové animácie som robil na mojej bývalej škole a aj vo voľnom čase, síce som už dlhšie nič poriadne neurobil, ale robiť s Flashom viem ..
rad by som prispieval.... v lete to asi bude naho*no... no snazil by som sa
dalsia sekcia by mohla byt monitoring medii... myslim ze som to tu uz pisal...
Stacilo by tam nahadzat odkazi na clanky v tlaci, casopisoch a pod. minule sa ma napr spoluziacka pytala ci je pravda ze marihuana skodi menej ako alkohol, lebo to citala v nakom zenskom casopise... /zena a zivot, bajecna zena.. ci co.../.. tha taq.... obcas sa naky tan clanocek vyskytne... ++ by sme k nim mohli pisat nake rozumne komentare.. vysvetlujece pripadne zavadzanie.. a pod...
taketo clanky by som tam nedaval podla mna to je rovnaky bulvar ako kolegyne typu ,,Marihuana vam z dieteta urobi trosku'' akurat otoceny na nasu stranu...ale my samozrejme nechceme za kazdu cenu nalakat ludi ale ponuknut fakty
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
kamo ja mam viacej roboty než len tu haluziť mam školu a kua ešte aj out a furt sa pritrafia nejaké čuksi a musim si najsť čas na nejaké brčko tejto teme sa budem najskôr venovať až cez prazdnini kde budem mať čas na fšecko_!
Myslím, že to jasne poukazuje na to, že na Slovensku sa schyľuje k "lepšiemu". Jediná reálna možnosť je už asi len odjebať sa z našej zmýšľaním zaostalej krajiny do <>
HeRB-to musi prejst naky profik ako by sa to dalo prejst nakym tym liecitelstvoj nakymi paragrafmi a zaoknmy a islo by to dala by sa zalozit to zdruzenie a potom neco s tym robit ved nas tu nie je malo. vsak
Původní příspěvek od loneman Napríklad v Holandsku musela vláda legalizovať ayahuasku, kvôli cirkvi Santo Daime, ktorá ju používa pri svojich obradoch. Táto cirkev sa odvolala na zákon, ktorý garantuje náboženskú slobodu a zakázanie posvätnej rastliny tú slobodu obmedzoval. Čo takto vytvoriť vlastnú cirkev, na registráciu a uznanie štátom stačí zohnať podpisy 20 000 členov Keď sú u nás registrovaní Jehovisti tak prečo nie my...ešte by nám musel štát platiť aj dotácie
No to by bola haluz,takto prešťať štát.. Lebo si myslim,že aby tu bola aspoň dekriminalizácia je dosť ťažké, ak nie nemožné a bolo by veľmi chytré využiť niaku dieru v zákone.. Konieckoncov si myslím, že by to potom aj za tú snahu urobiť to všetko okolo stálo, lenže treba brať do úvahy, že tu predsa len nie sme v Holandsku a bohvie či by dačo podobné vyšlo..