Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
substrat je nejaka zahradna zmes + perlit a bolo to cerstvo poliate
inak uz je ok
PH by malo byt ok ale tie papieriky aj tak meraju ako sa im zachce...
hnojim plagronom grow o tom keramzite som uz pocul ale nerobi to nejaku neprechu hlavne sa mi paci ze to potom dobre udrzi vlhko nemusim to tak casto polievat a nejako ot cele moc neriesim pokial sa to nechysta nejako zdochnut
su to bojove podmienky v tej matkarni ale na prvy, druhy,... treningovy grow a pokusy staci
no je okolo 6 podla papierikov
hovorim bojove podmienky vlhkost okolo 40% to uz moc neriesim mam to tam uplne plne zvlhcovacka sa tam nevojde a nemam ani financie na take srandy
teplota okolo 26-27
ofuk odtah PC vetraky
jasne viem vlhkost by mala byt aspon 60% teplota by neuskodila o trchu mensia atd...
straslivy_vlk: Nejsem úplně blbej......Ale z 99% když sem někdo napíše dotaz, tak odpověď už je zde na groweru v nějakém threadu obsažená. Taktéž musím zmínit, že thredů je zde tolik, že i kdyby jsem listoval týden všemi thready a přečetl všechy příspěvky, tak zdaleka nepřečtu vše. Nejsem blbej, použil jsem hledání i FAQ, kde jsem také našel to, co jsem hledal, ovšem je lepší se ujistit a podělit se o názory s ostatními, abych si neudělal špatný názor na můj problém, ale ujistil se, že se opravdu jedná o to, o co by se mělo jednat. Dále nechápu proč reaguješ na problém, který nastal před měsícem a půl.....omg
Používal bych v horším případě ph- z akvaristiky, v lepším kyselinu dusičnou na růst a fosforečnou na květ. Mělo by bejt jedno jestli od známýho z laboratoře, nebo z growshopu. Mě se třeba osvědčil od GH dry ph- je to takovej cukr. Výhoda oproti kyselinám je ta, že se ph že se po smíchání s vodou ph rychlejc ustálí...
no tohle se mi stalo taky, upravil jsem vhlhkost na cca 60-70% a začal postřikovat 2x týdně pythaminem, a na nových listech se to již netvoří... zatím.. snad Ti to pomůže...
asi to mas už vyřešený ale tvuj problém byl vysoký ph. pokud to myslíš s pěstováním výžně kup si ph metr(cca 1000 kč) je to základ a bez něj to nejde dělat pořádně
Zdravím všechny, máme takový menší problém... Od 28.12. přepínáme 12/12, jedná se o indoor , Buddha a Bubble Gum (+1 vdova), PH v pořádku a hnojíme. CCa 6 dní zpátky začaly jedné kytičce žloutnout lístky od vrcholu, na některých jsou drobné žluté mapy, konce se kroutí nahoru i dolu. Podle jiných threadů jsme došli k tomu, že by se mohlo jednat o přehnojení, ale potřebuju kontrolu více lidí, jedná se o náš první pokus. Můžete se mrknout na fotky a napsat váš názor? Díky moc