Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám nový original place:záchod na policejní stanici městskejch šerifů v DC,jedno sklo pěkně u větráku na stojáka na míse a do každého očka kapička visine a pan vyšetřovatel Moučka ví hovno
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Na intru na zachode, v autobuse kdyz jsem jel na akci (to byl ten autobus plnej systemaku a vsichni tam kourili a hulili, takze ridic radsi nerek ani slovo)
Tady v okolí je jeden takovej kostelík a když tam zrovna jsou lidi co jim víra něco říká tak se dá jít do vnitř třeba až nahoru ke zvonům nebo na půdu... a na oné půdě sem dával s kámošem brčko z PP.... Šli sme asi do prostřed tý půdy a tam byla díra dolů a bylo tam vidět dolů na lidi... ak sme si tam sedli a zahájili meditaci na půdě kostela....
tak já zas stáhl brčko na střeše (taková ta střecha typu A ) ve střešním okýnku 3patrového cihláku, když sem odtama vodhazoval sníh, abych to okno mohl zavřít, páč bylo do poloviny zimy otevřený a bylo pěkně přimrzlý...
mno potřeboval sem se nějak zahřát...
ale nedoporučuju vzhledem ke strmosti střechy hrozí nebezpečí pádu...
Včera jsme s bandou hulili na totál psycho místě.
Byli jsme na jedné hoře a tam byl vysílač.
No a my vylezli na první patro toho vysílače, protože tam šlo sednout a bylo tam místo, tak jsme zahulili.
Jinak ten vysílač byl z ocelové konstrukce asi 50 metrů vysoký.
To první patro tak 2-3 metry, ale pohoda.
Pak někoho napadlo, že jestli si chceš zahulit, musíš vylézt na druhé patro, a to už bylo v takových 15 metrech, no já zkuřený sem samozřejmě ani nevěděl, že tam lezu.
Vylezlo nás tam 6.
To patro bylo akorát a i tak jsme se tam skoro nevlezli.
Najednou davové šílenství, úplně jsme tam řvali apod., ale tím větší sranda.
Pak jsme si klekli, natáhli kapuce, protože ten vítr byl psycho a povedlo se zapálit.
Tak jsme zahulili a šlo se dolů.
Dolů to byl ještě větší mazec, kámoš se hned půl metru pod tou podlahou zašprajcoval taškou a cyp vůbec nevěděl co robit, nakonec se to nějak zkutilo a šlo dolů, ale zážitek to byl fakt luxusní.
Nejspíš píšu hovadiny, ale to je tím Flash Backem ze včera !
vo vlaku pricom vedla v kupe sedeli osozaci(zeleznicna policia)nastastie nam skocili na to,ze tam ten smrad uz bol.mali sme vtedy asi 15-16 rokov,neviem presne je to uz dost davno.
mozno boli aj hustejsie,ale za tie roky ta pamat mi uz moc nesluzi
Zajimavé místo kde jsem hulil bylo ve vlaku na ceste do Prahy s kamosem jsme se vyjeli z Mazara. Cele kupe smrdelo a v nejake prdeli k nam pristoupil asi 40-50 lety typek a hned jak to ucitil tak se jen pousmal a mel nejake kecy, na to sme se mu vysrali a sli sme jeste na záchod. Kdyz jsme se vratili tak uz nastesti spal.
Nedávno sem hulil cestou z Prahy do brna v rychlíku na hajzlu pro vozíčkáře na tom by nebylo nic až tak kuriozního, ale za prvý: Všimli ste si někdy, jak sou ty invalidní hajzly veliký, čistý a vybavený? (Asi tim, že tam moc lidí nechodí...teda, nejezdí)
A za druhý: Napadlo mě, jak sem to tam luxusně zahulil, tak tam přijede třeba nějakej vozíčkář, a řekne si: Hm, tady to voní ganjou, to bych taky mohl začít hulit, když tady nějakej kolega vozíčkář zahulil...
A za třetí: naběhne tam průvodčí, ucítí to a řekne si: Ty invalidi, to sou ale kurvy, hulí mi tady ve vlaku trávu...
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.