Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale ked som to tu prestudoval tak tiez rozmyslam nad autoflower od dutch passion a to taiga ale idem out tak este uvidim ze ake bude pocasie podla toho sa rozhodnem
Původní příspěvek od big daddy grow ale ked som to tu prestudoval tak tiez rozmyslam nad autoflower od dutch passion a to taiga ale idem out tak este uvidim ze ake bude pocasie podla toho sa rozhodnem
cau... No s tou Taiga bych si to rozmyslel... Kamosovi z toho vyrostlo pekny hovno a me uplne to stejny hovno vsak mrkni do meho threadu co mam v podpisu...
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Myslím že AMS je zkratka Anti-mould system ( mould - plíseň)
Avšak nepěstoval jsem ho. Od GHS a ještě k tomu feminizovaný bych si ale nekoupil.
No nic, kdyžtak zkus a uvidíš, rád se alespoň podívám
spousta lidi s tim ma spatny zkusenosti, ale ja muzu potrvdit pouze opak(mozna,ze vyjimka potvrzuje pravidlo). Dostal jsem darem indica mix( gws, white rhino, train wreck, cheese, lemon skunk). pestovano pod 400w v hodne punkovym prostredi, kde kytky zazival stres casto(nevetrano, tri dny nesla elektrika, praskla rtutova vybojka a uplne to popalila ) no a kupodivu ani jeden hermac. vsechny kytky az na wr fakt libovy, trvdy palice, velkej vynos i to dobre fungovalo.Lemon skunk a cheese byly fakt libovky
Původní příspěvek od snake4442 Mozete mi niekto poradit.
Neviem sa rozhodnút medzi Early skunk a Hollands hope
ak má miekto skúsenosti s týmito odrodami prosím poradte mi.
Mne to dokvetlo celkem brzo; nekdy po pulce zari. Bylo to i celkem dost obsypany, pekny palice, ale proste to nejak nemakalo.
Kamarádovi to ještě ani touhle dobou nekvetlo, kytky měli tři metry, obrovský keře, bohužel tam stáli až do sněhu a pak schnily, stejně na nic nic nebylo.
Původní příspěvek od Mirex
Si najdi v galerce pod sluncem Kambuho out, tam zjistíš jak je early skunk opravdu early.
myslel jsem,že to začne kvest dřiv,když je to Early,ale i po 10 dnech zatmívání nenaskočil květ tak nevím,bud to tak je nebo sem něco dělal blbě nevím,příští rok zasadim znova a uvidím..
citace:
Původní příspěvek od big daddy grow ma niekto niake sskusenosti s early skunk piste pozitiva,negativa
Co se týče stavbově,tak je to krásná větvená rostlina s několika vedlejšíma větvama*velice krásně se to větví,ale co se týče květu,tak mě to vcelku zklamalo,ale tak nehážu flintu do žita, začal kvést 28 srpna od toho dne po dnešek se paličky velice rozjeli a na objemu to jde hodně poznat no,jen otázka aby to dozrálo ..nechám se překvapit..každopádně to zkus,příští rok do něho pojedu znova at zjistím jestli to je stejné nebo jestli to nebylo aj tím,že sem ho měl v květníku a pak jsem ho zasadil do zemi..
Pěstuji Early skunk druhým rokem a sklizeň byla loni zhruba v půlce října a myslím, že jsem to měl ještě nechat tak 14 dní v zemi Letos to bude myslím velmi podobné. Také jsem se pustil do dvou dalších Earlů od Sensi Seeds - Pearl a Girl a dokvétat budou také až v říjnu. Jsou to asi earlové vzhledem k tomu z čeho jsou zkříženy Ale Early skunk je super košatá pěkná rostlina s velkým výnosem, do které jsem se zamiloval