Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zadna zajimava legenda se kolem meho nicku neobtaci...bohuzel pro vas........zkratka,toto je nick pouzivany jen a pouze na groweru a specialne pro nej vymyslen...je to v podstate sloucenina tri latinskych slov....OMNIA ALITER EST.......VSECHNO JE JINAK.....
¨no můj nick vznikl dost hustě.Kámoš se vožral jak doga a říkal že jednou viděl jeden western a tam byla taková holčina co jezdila v bandě s chlapama.Nu a všichni po ní pálli ale ona prej byla hrozná čubka a jen je furt provokovala.No a ta čuba se jmenovala KELLY........
Mě tak říkaj někteří mí známí growers,vznikla v době stavu zhuleného,a je to vlastně i moje skratka jména-Vlad-je začátek mího ména,a-bur-je začátek mího přímení
muj nick je zaroven moji prezdivkou a vznikl odvozenim od meho jmenaako vetsina prezdivek....
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
z jasna čista !!!! ale Matrix už tu byl tak po něm pčišla další upgradeovaná verze M@trixx
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Moje přezdívka vznikla tak nějak sama a u ke mě přirostla. Je to mé křesní jméno + jméno rodu Corrino z knihy Duna Franka Herberta. Ale je to spíše má internetová přezdívka, v normálním životě jsem "želva" (vzniklo ještě na střední když sem byl) ^^
Pod menom Frankie som znamy aj v osobnom zivote a pouzivam ho asi vsade, kde je to nutne (fora, ICQ, chaty).. Bohuzial nikdy som nemal dar vymysliet si nejaky originalny, vtipny, alebo nick s hlbsou myslienkou... Na to proste asi nemam vlohy..
a samotna prezyvka samozrejme vznikla odvodenim od mojho krstneho mena, ktoreho je Frank angl. ekvivalent
I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.
Já jsem dostal jednou indoor paličku odrůdy Mango,a když jsem to ukázal kámošům z vesnice a řekl jim co je to za odrůdu,tak se mi smáli co to melu že jsem sám Mango,tak mě nic jinýho nenapadlo,když jsem si na to vzpoměl
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
TAK jo no taky neco povim....
už ani nevim jak,ale před cca5-6lety jsem šel na herna.centrum.cz
a tam to chtělo nick tak jsem napsal e protože se mi vždy líbilo a pak v televizi řekli Ebi a říkám jooo ebist....a je to:-D