Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
při boji o místo u topení, místo ty vypal padla hláška ty se vypal
A:No a já vlastně ani nevim vod jaký je to zračky, ty krávo já melu sračky
A+B: záchvat
B: No takže počkej..cos to mlela za sračku?
A:Já ti nevim, já chodim po vejci
mám zhulenou štítnou žlázu
A: Měly bysme si ty naše hlášky nahrávat..na diktafon..
B: joo, přiště to uděláme
A: Hm..já ale nemám diktafon
B: Já jo, já mam rtěnku, nahoře má 8 děr..ale dycky stihne jen tři slova a pak se vypne..
A: Hm..tak to u nás by nestihla ani jedno
B: Spíš by stihla třeba 4
A: Ale jakto? Sme zpomalený my, nebo sme zrychlený?
B: To neřeš, to globální oteplování prostě nevovlivníš no jasný..
Ale já nemám výpadky paměti, já si vzpomenu vo co šlo..až mi to někdo připomene
hehe, to mne sa raz stalo... sme jednoducho sedeli kdesi na caji a zrazu ma prepadla hul-žravka a este sa mi chcelo aj na zachod... tak medzi recou zaznelo: "Idem na záchod, som hladný..."
ucitel:"tak napiseme si nejake kontrolni otazky, ne?"
ja:"ne, ja su teprv u 3 stranky z 10"
kamos:"ne, ja su teprv u druhe koblihy ze tri"
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
A:znamy robi v rakusku a bol v obchodnom centre a tam bolo velke papiernictvo a vnom fixy a som poveal ze nech nieco donesie
A:dostal si daco na vianoce?
B:nic a ty?
A:chuja...aha dostal som hubu na umyvanie
A:i to ju kokot ujco zobral
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson