Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Posilovanie uz patri k mojmu zivotnemu stylu niekolko rokov ako aj hulenie, a nespozoroval som ziadne negativum,praveze naopak, rad sa zhulim pred cvicenim, viem sa neskutocne sustredit na kazdy sval na tele
takhle je to dobrý ale lepší je dat ze sebe tak 90% a pak vypit aminodrink,zhulit se a jet dál...uz toho nevydržíte tolik jako před tím ale tak 1/2 toho co před tím ze sebe ještě dáte.Btw hulit jen před posilováním a né před běháním...normálně běhám 5Km v kuse a takle sem dal 2 a zbytek se stavkama...(nevím jak by to bylo s neakym oragnebudem nebo tak...to co sem hulil bylo cesky seno
a z přirozené stravy doporučuju šunku,SOJOVÝ MASO,sem tam vaničku tvarohu d čočkou...
Zdravim vás všechny No a abych se moc nerozepisoval, tak by mě zajímalo, co si myslíte o tom jít dělat nějakej těžkej sport (běhat, posilovna atd ...) ap otom na večer si jít zahulit? Slyšel sem, že když si dá člověk pár piv nebo nějakej chlast, tak že ta krev de do jater, takže pak ten sport prakticky nemá cenu, protože ta krev vyteče ze svalů, je to tak i u trávy? :O Díky moc )
I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.
Původní příspěvek od waterpiper Obecne pry kreatin akorat navazuje do svalovych bunek vodu, cimz mohutni, ale pokud clovek prestane posilovat a brat Kreatin, svaly jdou rychle do riti. Zastavam nazor, ze je lepsi dosahovat horsich vysledku prirozenou cestou, nez byt hovado a zrat pri tom vsechno mozne.
naprosto souhlasím. přirozeně nabranou svalovou hmotu nic nenahradí! a výdrž je potom taky někde jinde.
MiNDTRiP: Sice také kreatiny neuznávám, ale jsem liberální a věřím, že někomu to může aspoň trochu psychicky pomoct - po cvičení se nafoukne jak balon, má ze sebe radost (teda kromě toho, že se mu zvýší i trochu sebevědomí) a motivaci, proč jít příště zase cvičit
Jen tak na doplnění, kreatin tím že zavodňuje svaly, zlepšuje jejich regeneraci po cvičení, takže když už nic tak se zlepší regenerace.
Ale já osobně než kreatin bych rači volil nějaké kvalitní aminokyseliny.
bullshit... co tady delate z kreatinu nafouklou bublinu.. je to prirozena latka vyskytujici se v nasem tele a v mase.. kdyz budu zrat 500 g kvalitniho hovezi ve stejkach tak to bude uplne stejny jak kdybych zral 3g kreatinu denne.. proto nejvetsi ucinek vypozorujou na sobe vegosi.. o zavodneni tady nejde, to je vedlejsi ucinek, a pusobi na kazdyho odlisne nekdo nepribere nic, nekdo 3kila, nekdo 5 kil a po vysazeni to stejne odtece... ale hlavni a prokazatelnej ucinek je zvyseni vybusne sili a silove vytrvalosti!!
Původní příspěvek od Zambathan Všem se moc omlouvam, todle je docela velikej omil ... No řekněme, že při tvorbě tohodle threadu jsem byl poměrně silně intoxikován xD a nějak mě vůbec nenapadlo, že mam použít hledač, tak se všem moc omlouvam, a dyštak kdyby admini něco tak klidně smažte, nebo něco s tim udělejte, hlavně mě nekamenujte! Díky moc a všem se omlouvam
Původní příspěvek od waterpiper U posilovani je dulezitejsi strava nez samotne posilovani.
Co to je za blábol...? Když budu žrát dle tebe proteiny sacharidy, třebas kreatin, což jsou stejně chemický sračky, tak budu mít svaly,,?
samozřejmě, že musíš cvičit a to ještě víc než kdybys to nejedl, jelikož do sebe cpeš bílkoviny, vodu ajiný nesmysly, který ty cvičením musíš předělat na svalovou hmotu, t. j. pokud budeš jen žrát chemikálie na posilování bez cvičení, tak budeš jen kynout a kynout, a zachvilku budeš jak otesánek..
A cvičení bez papání "sraček" jde snáz, rychlejš si vyrýsuješ postavu, ale nebudeš mít přes bicák půl metru, ale hezky pěkně vyrýsovaný svaly,,
Ale samozřejmě můžeš jíst jen přírodní stravu, furt do sebe cpát vajíčka, kuřecí maso a takový blafy furt jen dokola, až se ti z toho jednou zvedne kýbl...
Chodim si občas bouchnout a kopnout do pytle - nezhulenej, a že si potom dám pivko a čouda, tak bych v tom neviděl žádnej negativní vliv,,,
já sem posiloval cca od 16 do 17 v místní posilce
teďka začínám pěkně tloustnout takhle po vánocích ---
stravu sem neřešil skoro vůbec . základ je ve vůli a jestli někdo jede jen na objem tak to je holt blbý
ludíků prosimte vis co je kreatin??? to je soucast masa a podili se na jeho chutnosti jako jedna ze slozek co prechazeji do vyvaru a jsou hlavnim podilem one 5. chuti "umami" http://cs.wikipedia.org/wiki/Kreatin , a ktomu ze je to chemicka sracka myslis ze viotamin C at uz jako doplnek stravi nebo v mineralkach a dzusech je ciste prirodni??: lůďo lůďo
Ale ale, já beru kreatin, jako jedna z nejznámějších věci na posilování - takovejch sraček dneska je, co se prodává jako součást výživy pro kulturisty, silové sporty atd,,, a to obsahuje řadu dalších umělých sraček, než jen tvůj na internetu objevenej kreatin, jako takovej.,- beru to jako všeobecně - "sračky" na posilování..- viděl jsem na vlastní oči, jaký ti to dělá jizvy po celym těle, vypadávaj vlasy atd.. jen díky tomu, že to někdo občas s kreatinem a jinými věcmi na posilování přehnal.. a přesně jak se zde píše, přestaneš žrát a rádoby nahnaný svaly vodou atd,, jdou okamžitě dolů,,.. Jenom slovíčkařuješ CrTečku, CrTečku
Jinak mam pravdu.. nechci se dohadovat o nesmyslech..
samomozdrejme ze kdyz budez zrat jen tohle jako doplnek a prat si to furt tak to ma negativni ucinky to sam e jao muzes umrit na predavkovani vit A kdyz to prezenes... ale kdyz se dobre stravujez a zeres kvalitni bilkoviny z masa napr hovezi tak dostanes do sebe stejne mnozstvi kreatinu co je v bobulich nevihoda- nukleove kyseliny a pri metabolismu ti muzes pak vykrystalizovat kys mocova na kloubech -dna ses v riti...jinak nevim nerozumim zradlu a ani zakladum vyzivy jsem 18lety masloj...
No jasně to máš samosebou pravdu, tak jako já,,, ber že "sračky" na posilování žereš jak,,? 2*,3* denně, každej den,,? prášek na bolení hlavy, nebo zubu si dáš jenom, když tě něco bolí...
Samozřejmě, najdou se tací, kteří jedí přesně jen to co mají, přírodní stravu bez prášků, ale v dnešní předimenzovaný době umělotin, náhražek atd,, je to asi možná jen vyjímka, než si koupit prášek za litr, nebo za kolik, papat to pravidelně a doufat, že budu mít svaly a žádný negativní vliv na zdraví,,
S těma vitamínama je to pravda,, pij denně 3 litry multivitamínu a za pár týdnů uvidíš, jak budeš vypadat,,