Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Matrixx: jj mas pravdu, je tady toho az moc a kazdy doporucuje neco jineho, to je pak tezky se zorintovat. Tak spis se zeptam co ty doporucujes nebo pouzivas za hnojky a pripravky a jak je davkujes
Mam dotaz. Koupil jsem si Wuxal abych princeznam jeste na posledni chvili udelal radost. =o) Zajimalo by me jak dlouho pred sklizni by se mel vysadit a jestli ma jeste cenu ho ted pouzivat.
Dalsi dotaz, nemate nekdo zkusenosti s Herba florem? Je tam celkem dost dusiku, z cehoz mam radost, protoze jsem premyslel jak jim ho dodat. Pomer N:P:K je tam 3:1:2.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Zdravim
Kamarat chova sliepky, a cital som tu ze je to dobra hnojka. Ma s tym niekto skusenost ? Da sa to aj na Indoor ? Ako to mam pripravit ? Vopred Dakujem
milý pane jenicku, mohu jen zopakovat, co pravil fištekk v příspěvku předcházejícímu Tvému - HLEDEJ
při zadání slova "biogreen" v hledání vyleze tohle, račte číst, milý pane... http://grower.cz/forum/search.php?s...rder=descending
dephp - no bio bizz je fabrika která si zakládá na "organice" vesměs sou její produkty dobrý na hlínu - nejspíš nic v hydru tim kořenovym stimulátorem nezkazíš - ale obecně na hydro existujou vhodnější kořeňáky. např AH nebo B´cuzz nebo Bio Queen - spousta lidí do hydra dává i Rhizotonic i když vo tom už by se dalo polemizovat
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jiank jsem rád,že tenhle thread pořád funguje,pač je to první thread,kterej jsem založil,takže díky všem......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Čaute groweři. 2Matrixx: viděl sem tvý photo a je velice zajímavé. Mám taky doma indoorek a zajímalo by mě číms hnojil.. tady jsou photky, ale mám problém se 4 kyti, protože jsou moc malé. Mohl bys mi s tím nějak poradit? U větších byl problém se žloutnoucími listy, ale teď už jsem začal hnojit správně(doufám)... no mrckni a uvidísh
Čaute groweři. Měl bych dotaz ohledně malých kyti. Mám 6 větších a 4 menší. Mohli byste mi s tím někdo poradit?? thnx za všecky odpovědi. Měl sem problém s velkými photo, takže to nějak pokusím vyřešit a každopádně dám vědet.
Myslim Salieri, ze na outdoor je to naprosto idelani a sanci urcite mas. Na rust asi vice kopriv (obsahuji dusik) a na kvet zase vice kurincu (fosfor). Pojedes totalni BIO a priroda se ti urcite odvdeci .