Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tenhle muj nazor berte s rezervou, ale ja myslim ze maj bud malo fosforu a nebo naopak moc a kyti to prestala poradne vstrebavat...
Me to minuly kolo delalo neco podobnyho pri deficitu fosforu, jak sem pridal bloom tak se to pak zlepsilo (teda spis nesirilo, ale spatny listy uz tak zustaly). Ale pockej si i na dalsi nazory...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tenhle problém pozoruju u kytek poslední tři kola v půlce květu a nevím zda za to může špatné ph a tím pádem špatné vstřebávání živin. Hnojky od bcuzz, míchám podle doporučeného dávkování na hlínu. Vodu používám většinou z odvlhčovačky a občas to smíchám s teplou vodou z kohoutku.
Já o destilované vodě četl že když je vystavena delší dobu vzduchu tak jí začne klesat ph až ke 4 a pak si ho drží takže nejspíš na vině bude špatné ph.
Kroutí se mi listy na všech Northern light, nevíte co to může být? Mám ještě Royal dwarfa taky v boxu za stejných podmínek a ten má listy normální.
Mám to v půdě od plagonu. A hnojím 1x týdně Biobizzem(grow) 1ml/l.
Ph zálivky(bez hnojiv) 6,2-6,6