Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja taky jsem uz vypestoval s kamosmi indoor venku, nebola to zadna genetika, ale nejakej no name in a dozralo to v pohode, tak koncem septembra az zacatkem oktobra. Este sme mali aj Californiu orange bud a ta tiez dozrale tak koncom sept az zaciatkom okt. .
Ale ak chces dobrej venek tak skus jednu sezonu Kholu od DP, snou som velmi spokojnyuz 3 roky super rastlina, s vybornym potencialom na rast, chut, ale aj vynoos.
1, Skunk n.1 od DP tiez super model spred dvoch rokov
2, Tu je moje vedro spred dvoch rokov, Noname indoor venku, na jesen nadherne farby
issis: citace z FAQ..
Jak mohu upravit pH půdy?
Snížení pH.
pH půdy lze snížit přidáním masokostní moučky (vhodné zejména ve fázi kvetení), nebo přidáním krevní moučky (vegetační fáze). Popřípadě vody s přídavkem octa nebo roztoku pH-.
Zvýšení pH
Přidáním dolomitického vápnece do půdy (čím jemněji nadrcený tím lepší, neboť má větší povrch pro reakci). V nouzi přidáním malého množství hašeného vápna, nadrcených skořápek nebo jedlá soda. Dále lze zvyšovat pH zálivkou vody s vyšším pH zvýšeným pH+ nebo sodou.
Ideální pH půdy je v rozmezí 6.5 až 6.0 (vyšší dělá problémy kořenům při adsorbci živin, nižší způsobuje výkyt samčích rostlin a vymývání živin).
A jak pH půdy měřit?
Odebrat vzorek půdy, smíchat s destliovanou vodou, ŘÁDNĚ protřepat nechat hodinu stát a lakmusovým papírkem nebo pH metrem změřit pH roztoku.
Jakub503: Na tejto planete (snad) neexistuje clovek, ktory by ti povedal, co to je za model, podla tak malej rastlinky a neskor by som tomu tiez zadnu sancu nedaval...
Jo díky.. Hele,jsem začátečník a zasadil jsem pár kytek a rostou mi pěkně,ale nevím jak mám poznat samce od samičky a od kdy se to dá poznat?? Zatím kytky mám malé,ale chtěl bych to vědět až budu čas na rozpoznání pohlaví.. Díky moc..
Jakub503:tak nato ma ta tvoja rastlinecka este hafo casu ale ked uz si netrpezlivi skumat badat tak najprv klikni na HLEDANI tam je otom hrozne moc ale poradim ti teda ze si zacatecnik ja som ties nim bol no este aj som tak tumas
jakub503
isis>
nejak nechapu, pro davate tyto otazky do tohoto threadu, kdyz vubec nesouvisi s tematem (jakub - pokud treba mas thread ohledne zjistovani pohlavi asi o dve radky výš / níž)
během dne OT smažu...
Ludek sobota: Hej kdybys hledal tak tady o tom máš strašně mooc threadů ale abych tti ot ulehhčil tak ti píšu..... že to de!!!!! Ale záleží jak máš velkou skříň!!!! Ale jinak master kush sem si chtěl taky objednat je to goood modýlek.
P.S: Hoď sem ňáký fota celkěm mě to zajímá!!
Zdarec... Já jedu teďkon na střeše 3x No Name Skunk a 5x White Russian. Daří se jim f pohodě bez jakých koliv problémů. Jedna kytka už je ranec nakvetlá a ostatní mají blizny a pomaličku se jim tvoří malý paličky. Hnojím normálně už na květ Plagronem. Doporučuju zkoušet Indoor modely normálně na Outdooru, nic tím určitě nezkazíte, ale o to víc budete mít zkušeností...