Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nimbový olej jsem použil naposledy před týdnem. Zvlhčovač jsem teda odpojil a myslíš že bych to měl zkusit třeba zítra postříkat čistou vodou aby se ten film trochu smyl? ..... jak to myslýš s těmi kořeny to jako vyndat to celé z květináče? EC metr nemám už mi na něj nezbyli prachy, je to můj první indorový grow. Přidávám aktuální foto vypadá to že se postup problému zrychluje. ta druhá fotka je stejný list jako druhá fotka listu v mém druhém příspěvku s fotkami.
Mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 27°C a vlhkost 65%. Svitim jim 250W sodikem ktery je od kytek cca 30 cm. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Kytky jsou ted v rustu 43dni. Jinak pouzivam vodu z reverzni osmozy.pH zalivky je 6,5 a pH vytoku je 6,8. Za rady predem diky.
Původní příspěvek od Luftpumpa252 Mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 27°C a vlhkost 65%. Svitim jim 250W sodikem ktery je od kytek cca 30 cm. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Kytky jsou ted v rustu 43dni. Jinak pouzivam vodu z reverzni osmozy.pH zalivky je 6,5 a pH vytoku je 6,8. Za rady predem diky.
jim namichej PH tak na 6... nebo mene uvidis kolik ti vytece -spise asi 6 bych nechal....
Původní příspěvek od Luftpumpa252 No na tom All mixu je napsane ze ma pH 6,8 takze pujde to vubec dostat na pH 6?
Se m izda ze si to ta hlina castecne upravuje to pH.
Doxenon jede kokos,tam se dává nižší ph..
V hlíně je ideal na výtoku okolo 6,5..
Původní příspěvek od vencias Nimbový olej jsem použil naposledy před týdnem. Zvlhčovač jsem teda odpojil a myslíš že bych to měl zkusit třeba zítra postříkat čistou vodou aby se ten film trochu smyl? ..... jak to myslýš s těmi kořeny to jako vyndat to celé z květináče? EC metr nemám už mi na něj nezbyli prachy, je to můj první indorový grow. Přidávám aktuální foto vypadá to že se postup problému zrychluje. ta druhá fotka je stejný list jako druhá fotka listu v mém druhém příspěvku s fotkami.
Ty špatný,nejžlutější listy odstraň..Pak kyti osprchni,snaž se ten oil dostat trochu z nich pryč..A pak ventilace,ofuk a vlhkost drž níž a zalej až po odlehčení(proschnutí květináčů)..Zaolejovaný kytky málo odpařujou a tedy i málo pijou..
Původní příspěvek od Luftpumpa252 No na tom All mixu je napsane ze ma pH 6,8 takze pujde to vubec dostat na pH 6?
Se m izda ze si to ta hlina castecne upravuje to pH.
Původní příspěvek od mantequia Zdarec, mam mensi problem
jedu druhy kolo a z 30 vyklicenych semen se jich v kokosu chytlo pouhych 20
dnes sem byl zkontrolovat jak se prckove maji a další 2 pomalu zloutnou a jakoby umiraly
puda: kokos
svetlo: 400w MH ( cca 40cm od vrcholku )
teplota: 25°C
vlhkost:30-40% (cekam na vykonejsi zvhlčovačku)
pomalu sem zacal michat slabou koncentraci hnojiv (AH) a ostatní dělaj patra a rostou jak o život.. ale nejde mi do hlavy ten zbytek
nevíte kde sem mohl udělat chybu ? děkuji
No,dvě věci,pálit na prcky ze semen čtyřkilem (to máš Osram Plantastar..? jestli jo,tak to je soda a modrý sv je tam jen přidaný..) ze 40cm to můžou bejt přesvícený,nebo moc zálivky..? Nevim,jak je máš starý a velký..A jaký máš ph?
No,dvě věci,pálit na prcky ze semen čtyřkilem (to máš Osram Plantastar..? jestli jo,tak to je soda a modrý sv je tam jen přidaný..) ze 40cm to můžou bejt přesvícený,nebo moc zálivky..? Nevim,jak je máš starý a velký..A jaký máš ph?
Tuším že jo je to ciste MH vybojka (tu mam na rust + HPS na kvet tusim GIB)
mam jeste jednu vybojku do druhy poloviny a ta je kombinovana na rust i kvet a ta je tusim Osram Plantastar
stary sou tejden ( 80% znich uz dela 3. patro )
moc zalivky ? myslis ze jsou prelity ? (sazenicky sou v kelimkach s drenaznima dirkama takze nevim jestli je to prelity kdyz zbytek odtece pryc) budu je presazovat do kvetinace az trochu povyrostou
PH nevím ani jsem ho předchozi kolo neřešil protoze je to voda ze studny a problémy sem nemel
___________-
takze me napada ze sou presviceny ? ale jaktoze ostatní jedou a něco nejede skoro vůbec
ahoj.
ten kokos musí být jen vlhkej, ne prolitej.
souhlasím s edou a 400W na semena je hrozně moc.
tady je hrozně důležitá teplota a pokud tou 4stovkou nepálíš kytky, tak nevadí nic. raději ji dej o něco výš.
teplota!!!!!
musí být hlavně toho kokosu, tak tam zapíchni teploměr.
já jsem měl teplotu vzduchu 28°C a přitom od spoda mi šla zima.
měl jsem stejný problém.
samozřejmě vlhkost 30 až 40% je málo. dej přez to alespoň folii.
ps. kdo říká, že kokos nejde přelejt je vůl. jde a vadí to hlavně u semen a řízků. když jsou kytky větší, tak to nevadí
ok, zkusim teplotu pudy (mam ten min/max stou sondickou
dam vybojku vys
folii sem tam mel.. vyrobil jsem jim takovej jako pařníček ale radsi sem ho otevrel protoze sem nevedel jestli to neni treba spatnou cirkulaci vzduchu jak to bylo uzavreny ( s mensimy pruduchy )
Původní příspěvek od mantequia ok, zkusim teplotu pudy (mam ten min/max stou sondickou
dam vybojku vys
folii sem tam mel.. vyrobil jsem jim takovej jako pařníček ale radsi sem ho otevrel protoze sem nevedel jestli to neni treba spatnou cirkulaci vzduchu jak to bylo uzavreny ( s mensimy pruduchy )
díky za váš čas.. snad se holyk zmatoří
Zase kluci neblbněte,u tejden starejch mrňat který mají 10-15cm neřešte rozdíl teplot mezí vrcholkama a o pár čísel níž v substrátu,rozdíl je zanedbatelnej..
Přesvícení a přelití,malejm ze semen jen vlhkej substrát a hlavně ještě tejden si je mohl mít pod zářivkou nebo pod CFL..
Prát do naklíčenejch semen čtyřkilem ze 40cm,tam hledej problém..Některý to prostě nedávaj..Můžeš mluvit o štěstí,že 80% jich to dalo..
Aspoˇto zvedni na 80cm-1m..