Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OB je vazne pohodova odroda, stav po nom je ukecany, prijemny a cloveku neprekaza a nemusi sa bat ze pri socialnej interakcii bude v lepsom pripade nezmyslne zvatlat s ocami zombika. Na druhu stranu, pri konzumacii s alkoholom sa mi stalo, ze sme nevedeli ktora bije a nadruhy den sme sa museli vsedci stretnut a pripomenut si co sa vcera dialo Mimochodom ja by som doporucil aj NYCD z Viedne, osobne si myslim, ze stavy este lepsie ako OB...
Původní příspěvek od kerber-cut Casey Jones avubec věci kolem ECSD jsou umě na vrcholu všeho cose ganji týče.
no tak to bych rozhodně netvrdil.. už jsi někdy zkoušel takovou Neville's Haze a další haze?? s tím se nemůže CJ rovnat.. ale ne druhou stranu je to příjemný hybryd pro ty, kterým se nechce čekat 16-20 týdnů na pořádnou haze a přitom z caseyho sklízet v pozdním květu banány
A jak píše sám Nevill, Jack Herrer = SSH = Diesel
Původní příspěvek od NORM
no tak to bych rozhodně netvrdil.. už jsi někdy zkoušel takovou Neville's Haze a další haze?? s tím se nemůže CJ rovnat.. ale ne druhou stranu je to příjemný hybryd pro ty, kterým se nechce čekat 16-20 týdnů na pořádnou haze a přitom z caseyho sklízet v pozdním květu banány
A jak píše sám Nevill, Jack Herrer = SSH = Diesel
ne Neville's Haze jsem neskoušel ale čitou Haze,SSH,SH,ano a nejsou špatný to né,jen mám radši tu CITRONÁDU v ustech ta chut je báječná stím se máloco muže rovnat prostě ECSD umě vede na plný čáře,no ty banánky jsou zanedbatelný a uplně neškodný oběví sejích pár nakonci a ani se neotevřou,JH a SSH némá ECSD nic společnýho to uš zavání diletantstvím...
No tak SSH, SH jsou jen 50% haze.. Nevim teda jakou haze jsi mel, ale nevilla si urcite nekde sezen, opravdu to stoji zato. Ja osobne vicekrat kouril jen CJ a bylo to prijemne pokoureni, ECSD tady v cechach asi tezko sezenu, tak me zajima kde si mel tu prilezitost se s nim setkat? Jinak nevillovi vyroky rozebirat nebudu, on sam nejlepe vi jak to je a nikomu to nutit nechci..
no v čechách je ECSD v uzavřený komuně, jinak jetu i SD ibl která je do značný míry identická s ECSD pak East Coast Sour Diesel x San Fernando Valley OG Kush-Backcross 1 a nakonec Casey Jones,Jinak tady v čechách toho z kontinentu je asi ta nejvíc co vím,no a jak říkám mě aš tolik ta hejz neoslovila.
SD IBL akorát budu dávat klíčit, spolu s SSSDHxSD IBL, Amnesia x ECSDv.3, OGCHEM, White Fire a další sativa, haze, indika dobrůtky.. Casey Jones máš předpokládám Peripethy cut a nebo jiný přímo od Head seeds? CJ momentálně nemám, ale mám semena Dazy Jones od Devil Harvest, což je CJ x Chemdog, tak sem zvědaví co z toho bude.. jen mám docela starost z hermáčů.. Ale místnost mám vyladěnou a nijak je nestresuji, tak snad to bude dobré, ale pár sterilních banánků se tam určitě najde
no hlavně pozor na světlo mimo periodu na to je citlivá hlavně CJ,jo správně CJ mám od Grat3fulh3ad.ato SD uš delší dobu není skladem a REZ je někde v nenávratnu,kdes ho splašil...
jsou to F2 SD IBL od esbeho(Zen seeds), jsou dělané z vydání 2006, v kterém se nalezl i Riri cut.. http://en.seedfinder.eu/strain-info...iesel/Zenseeds/ a esbe v něm nalezl svůj Dansk cut, který je údajně hodně podobný Ririmu..
Úniky světla nikde nemám, celá místnost je bez oken a kompletně utěsněná, na to si dávám velký pozor.. stress-free enviroment
co jsem v poslední době kouřil tak co bylo asi nejlepší tak je Agent orange ten je asi nej co se tyce vsech veci je Agent orange opravdu excelentní - vynos je docela dobrej , chut je primo excelentni a vune uplny pomeranc s ruznymi exot. podtony a high super energetické a dost silné opravdu doporučuji jesli chcete zkusit něco exclusive , jako asi dalsí super model bych volil mk - ultra od th seeds které dela opravdu ve vsech podmínkách tvrdé ,smradlavé a dobre chutnající palice jako nedá se to srovnat s AO pac ten je opravdu na chut top ale jako strukturově sisky moc super , akorat kdo nemá rad moc hardcore stavy tak moc nedoporucuju , nerekl bych ze je to nejak moc stoned , je to neco mezi energickým pohulením a stoned ale dosti zmaštující a hodící se spíše třeba na různé výtažky atd .. :-) Dále můžu doporučit Double dutch od magus ted od serious který je po vsech stránkách super, má výborný výnos a oproti třeba critical mass ktery sice dela silene sutry ale to high u neho neni pro mě uplne ok tak double má o neco menší ale za to ten stav a chut je jinde .
moje pesty byli skunk/friesen/aurora..musim uznat ze aurora je muj favorit chutove vinikajici po rozjedi z bonga no bylo to dobre mliko kamos po 1 prdu uz nechtel.. jinak sem jel pod 250w ted v zari zacnu znova tak snad se zmnuzu na thred.. at vsem roste peaceee