Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim mam dotaz jak to je z hlinou kdyz ji mam treba jeste z minuliho roku muze bejt uz nako stara a nedobra pro moje kyti? nebo je jedno jak stara je? mam na mysli konkretne hlinu z shopu....
Nemalo by sa jej nič stať. Myslím . Skús ju pre istotu trebars hodiť do mikrovlnky sterilizovať, ale inak fakt nevidím dôvod, prečo ju nepoužiť. Reálne, čo by sa jej mohlo stať ? Nech sa vyjadria aj iný, ale mňa vážne nenapadá nič proti.
Dr.Skunk: no neviem ci mas na mysli pôdu ze ti rok stala doma alebo pôdu z policka kde si pestoval minuly rok v tom druhom pripade myslim ze uz nebude mat tie ziviny co mala ale ak ju zmiesas s nejakym substratom a budes hnojit tak by to malo byt ok podla mna
a teraz otazka mohlo by byt v toto v pohode?:
25% biokompost zo zahradnictva
25% zahradnicky substrat
40% hlina z pola alebo z krtincov
10% piesok
+ pod to asi tak 10 cm vrstvu kravskeho alebo konskeho hnoja
a ci bude velmi vadit ked vynecham perlit?
diky moc
Hy all Growers premyslim o koupi hotoveho pudniho mixu od Plagronu a zvazuju jestli Royalty mix nebo Bat-mix...nevite nekdo co je lepsi nebo nejake doporuceni??? :-) Dik moc
zdravim pri ceste som nasiel zajacie bobky zmiesane zo slamou dalo by sa to zmiesat z mojim substratom nemalo by to nejake neziaduce ucinky na moje rastlinky ? substrat pre kaktusy a sukulenty + keramzit .
huáá zajcovy bobky sou hnojivo na hovno
jen kůňskej nebo krafskej....ale odleželej hej!
proč nálevy z kopřiv banánů a slepičinců ...když stačí za 500bio hnojiva a je to ucinější bych řekl...
především pro vás co s pěstováním nemáte skušenost jinak byste se neptaly na tydle věci sem přejetej chronikem tak sory jesly sem mimo mísu
kudrnac..spise podle toho na co to mas..mysim ze to vyjde na stejno..osobně bych volil to guano
Čau. Vypýtaj si nejaký dobrý záhradnícky substrát, najlepšie organického pôvodu, aby si v tom nemal chemikálie. Povedz, že to máš na rajčiny alebo tak.
Čau, plánuju si namíchat substrát v tomto složení: substrát pro pokojové rostliny, žížalí humus, agroperlit a granulovaný kravský hnůj. A právě nevim, kolik tam mám dat toho "kravince", když je substrát už na 6 týdnů předhnojený.... Aby se rostliny hned nespálily apod. Dík za odpovědi
no to neni hnůj jako takový, ale ggranule tady to je: http://www.garden-centrum.cz/1608/h...-hnuj-3-kg.html ty granule by měly bobtnat a postupně se rozpouštět... ja nevim, tak mě napadá, kdyby byly ty granule 1/9 celkovýho objemu z toho namixovanýho substrátu? tak by to mohlo bejt...