Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bouřek, hlídas pH zálivky.? Atami jsem jel jen jednou, ale kolega co jede Atami, tak měl podobný problem a zjistil, že hnojky co používá byly staré a jen mu to zasolovalo substrát.
Hele atami jedu teď asi šestý rok nebo tak nějak a u hlíny jsem kontroloval PH jen občas jinak ho nehlídám.. problém je jen u těchto kytek..vedle v boxu taky nic nehlídám jen ec pod ledkama a tam bez problémů..v dalším boxu kde jedu GoGrow něco jako autopot tak taky jen hlídám EC a bez problémů po namíchání hnojiva má vždycky hodnotu PH i u mě a i kámoš co to jede vždycky PH kolem 6,2.. v hlíně jsem to nikdy neřešil, třeba u kokosu bych to řešil nebo grodan atd.. už mi bylo doporučeno ať tomu více naložím mám EC 1,8..tak dám zítra 2,3 a uvidím 😉😉hold ten Bubble gum asi chce více žrát..
Já měl od Atami ten start pack a taky jsem nepotřeboval pH metr ani EC. Bylo vše v pořádku. Jakmile namichas, tak tím zalivas oba boxy?
U hlíny je EC 1,8 v pohodě, ale asi víš že můžeš jít klidně výše.
Jo jak to namíchám,tak to hned zaleji..jeden kýbl na led a v druhém to mám na HPS..pod led mám EC vyšší než pod HPS.jsou modely že jsem do Blue poweru od vision seeds dával v květu 2,5 Ec a pohoda a pak jsem měl že jak už jsem byl třeba na 2,0 tak už to dělalo neplechu, zkusím tomu dát více nažrat a uvidím co to udělá 😉
Potrebuju poradit please, neco nebo nekdo mi ničí kytí v rustu a vubec si nevim rady, FAQ mam proctenej skrz na skrz a fora ohledne plisni a skudcu taky, tak uz zakladam diskuzi.. pac stav kytek uz je docela kritickej Neco jako by mi vyzralo zelen z listu viz.foto. Trasnenky to nejsou.. ani zadna plisen, tak prosim zkusenejsi o radu..
Ahoj. Připadá mi to jako nedostatek hořčíku . Jak sou staré kytky ? Já měl kdysi s hořčíkem taky problém a vypadalo to obdobně. Bohužel hnojiva nepomohly tohle většinou bývá způsobeno špatným Ph, takže pokud kytičky hnojíš tak zkontroluj Ph.
Zdaravim, vubec si nevim rady, faq proctenej skrz na skrz a zadnej podobnej problem sem nenasel nevim jestli je to plisen,skudce a nebo nejaka nemoc ale nici mi to kyti v rustu pomalu uz od zactku jako kdyby mi neco vyziralo zelen z listu holky postupne zloutnou a pak vypadaji jako bez zivin a uplne se zastavil rust, u tech nejvic napadenejch, prihazuju foto a budu rad za kazdy info, co by to mohlo bejt a jak se s tim vyporadat dik a growu zdar
Původní příspěvek od Pěstník Ahoj. Připadá mi to jako nedostatek hořčíku . Jak sou staré kytky ? Já měl kdysi s hořčíkem taky problém a vypadalo to obdobně. Bohužel hnojiva nepomohly tohle většinou bývá způsobeno špatným Ph, takže pokud kytičky hnojíš tak zkontroluj Ph.
Kytky sou 16dni v rustu, jinak hnojim a ph sem meril jen v pude a to bylo 6-6,5, jinak je mam zasazeny v mixu:kokos,hlina,perlit a trochu popela..
Prosím o radu mám klony z Vídně Hanf Hanf(nedoporučuji)
Na listech se mi objevil šedý prach nejspíš plíseň a rozšiřuje se to.
Listy odtrhnu ,ale stejně se dělají další.
Přepnuto 12/12 už měsíc
Jedná se o Ak47
Kokos ph 5,7 ec 2,0
Chemky JIDB
Původní příspěvek od mdmatox Prosím o radu mám klony z Vídně Hanf Hanf(nedoporučuji)
Přepnuto 12/12 už měsíc
Jedná se o Ak47
Kokos ph 5,7 ec 2,0
Chemky JIDB
. Jestli máš dobrý odtah a máš dobrý ofuk,aby ti nezůstala voda v palicích,tak to stříkni Fulicur koncentrát od Bayern Garden.. funguje to 14 dní takže do sklizně se to vypaří..😉 jiný chemky drží měsíc a to už by si riskoval že to budeš hulit 😉
Původní příspěvek od mdmatox Prosím o radu mám klony z Vídně Hanf Hanf(nedoporučuji)
Přepnuto 12/12 už měsíc
Jedná se o Ak47
Kokos ph 5,7 ec 2,0
Chemky JIDB
Jedná sa o padlí pravé , či neprave, a je tu o tom hafo popísane. Poštuduj, inak každý teraz bojuje.., nejaká nakaza ktorá sa šíri vzduchom..to bude sorošova práca..ešte že mám alobal. GL
Jj, padli je průser a jede celým Českem. Je to nejhorší nemoc. Není na to zaručený prostředek a dokáže to zničit celou úrodu.
Hodinar tady hodil recept, jak se toho zbavit, ale až po sklizni. Musíš vydezifikovat celý box.
Mě se osvědčil ten Fulicur koncentrát od Bayern Garden, účinek to má jen 14 dní postříkal jsem to pořádně a jen jednou a zbytek kola mám klid 😉neobjevilo se to už ani na lístku..