Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Což že usnadní práci policistum policajtum, nám taky
Přistroj je stavěn na testování užití THC během posledních 2-3 hodin, na rozdíl od testů krve či moči, které detekují kanabinoidy, jež zůstavají v těle i měsíc od posledního jointa nebo (v případě pasivních uživatelů) od posledního vdechnutí.
Thank god!!! Sem s tim! Ale za tu cenu pochybuju... to budem ještě nějakej pátek lízat a chodit na krev.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tak nakonec fakt dostal osum let za trávu a pár hub, to je neskutečný.
Když se kouknu na zprávy a co hrozí násilníkum atp. tak je to směšný, Fízl co prodával perník dostal podmínku, znásilnění a vydírání podmínka protože sráč byl ještě mladistvej, další mladej sráč 4 roky za pobodání spolužačky a píča co ho naváděla k vražde jenom rok, ožralej vietnamec za pobodání jen za podmínku, za utýranýho triletyho kluka dostal zmrd 3,5roku a pica co nehla prstem aby tomu zabranila nic... něco tady smrdí.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
I kdyby ty kytky měl na deal. Tak nejvíc co mně zaráží je kolik druhů spravedlností existuje. Pokud sem městapák tak můžu v poklidu dýlovat perník neboť můžu počítat s podmínkou, ale pokud sem běžný občan , čeká mně za sto kytek a lysoně osum let, a to mu ani neprokázali dealování narozdíl od toho městapáka. A pak ,že prej spravedlnost.
Původní příspěvek od thaavi 8 let, tak to je naprostej MASAKR. To je velký varování pro všecky. Na druhou stranu 100 kytek + lysohlávky, to mi neříkejte, že to nebyl dealer.
četl sem to už dřív tady spousta informací chybí
dělal mastičky měl nějaký chronický exémy což potvrdil i jeho lékař. Na to ti jedna kytka nestačí.
mastičky údajně nenašli, jenže celej barák ani neprolejzali, prostě je najít nechtěli ač jim tem kluk říkal kde ty masti jsou (bydlel u rodičů a vybrali jen stodolu kde tu travu mel a jeho pokoj, masticky byly bohuzel v kuchyni)... nebo tak nejak uz si nepamatuju presne.
Jenže ikdybys měl pravdu a on to měl to na prodej tak pořád nechápu tu výši trestu když fízl co prokazatelně prodával peří dostane blbou podmínku... wtf?!? O násilnejch činnech nemluvě. ALE to sou pořád jen tvý spekulace... on to i ten soud uznal že to měl pro osobní potřebu! ikdyž se mu nejdřív všemožně snažili dokázat opak. Společenská nebezpečnost se tedy blíží nule. A přesto mu daj osum let natvrdo... za co kurva?!?
Je mu kurva dvacetčtyři! A nějakej debil mu zkurví celej život protože si zahulil a dělal mastičky na svý exémy?!? Mě by zajímalo jestli těm dementum od soudu dobře spí... tohle je moc přehnaný!!
Poděkujme za tenhle ušlechtilý a moderní politický a společenský systém. Jak to tak pozoruju okolo sebe, tento lidský druh na této planetě díky své demenci zahubí samo sebe.
Prodej neprokázan. Jak na něj teda přišli? Buď chtěli ochránit zdroj a stačilo jim tohle, nebo ho udal nějaký ,,kámoš".
Mimochodem - dle statistik za poslední léta vzrostl počet odhalených malopěstitelů. Polovina všech odhalených pěstíren je do 50 kytek. Začal hon na malopěstitele. Je to snažší, než rozbíjet mezinárodní mafii kšeftující s tvrdým
ČEZ policii do žádosti napíše, co chtějí, i když to nedává smysl (viz. můj případ) a pak stačí fotka jak nakládáš věci z shopu do auta, soudce, co jde polišům na ruku a rozdává povolení jak na běžícím páse a už se vezete..