Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Momentalne nemam cim fotit, ale je tu dost foto co sa podobaju na moje listy, proste okraje listov zlto-zelene, nie na vsetkych rastlinach, iba na dvoch. Ph som nameral 7,15 vytok co nie je optimalne, ale este by to nemalo branit vstrebavaniu zivin. Myslite ze je to Ph vysoke ? Mam to trochu okyslit ? Alebo to moze byt nedostatok Mg ? Schvalne nepisem nic o teplote, vlhkosti, hnojeni a svetle, zaujima ma to Ph. Dik za vase nazory.
mám dvacet dnů před sklizní. Hnojím jednou týdně hnojivem Plagron alga bloom (v době růstu to byl Kristalon start) dle schématu, tento týden to bylo 30ml na 10l. Myslím že jde o nedostatek dusíku v listu. Jde o odrůdu Mazar a zálivka ma kolem 6 - 6.2 pH. Potřeboval bych poradit jak to napravit teda jestli to má smysl.
Nazdar Groweri
mam problem s listami, som v rastovej faze koncim 2 tyzden
zalievku mam kombinovanu s Root juice biobizz...
substrat- univerzalny,perlit, piesok...150w usporka 2700k.
viac na fotkach. Vdaka
Původní příspěvek od Dragoonko Nazdar Groweri
mam problem s listami, som v rastovej faze koncim 2 tyzden
zalievku mam kombinovanu s Root juice biobizz...
substrat- univerzalny,perlit, piesok...150w usporka 2700k.
viac na fotkach. Vdaka
Tento problém jsem měl u klonů, které byly pod pařeništěm. Je to druh plísně. Mě pomohlo odstranit napadené listy a postříkat Kuprikolem 50.
Ahoj, mám problém s řezama, které jsem zakoupil 4.5. .
Jedná se o Fruity Juice a G13 x Skunk
Substrát - Canna Terra Seed mix + perlit.
Zálivka (dešťová voda) aplikována jen 4.5. s kapkou Plagron Start up. Od té doby nezalito, substrát je pořád mokrý. Mám to v přenosném skleníčku.
Vlhkost - 55%-80%, teplota 18 - 25°C
Světlo - slunce
Ob den promačkávám květináčky, aby to bylo ještě víc vzdušnější.
Co s tim je ? Žádný náznak růstu, spíše náznak zahynutí, hlavně u Fruity Juice.
Hmm, po tejdu od zasazení do hlíny by měly být už prokořeněné a začít růst. Nemáš je přelité nebo s moc vysokou vlhkostí v tom pařníku? Větráš ho někdy?
Pokud máš tu možnost, dal bych je na týden domu (do tepla) pod nějakou úsporku.
Spekulace: Možná je jim venku zima a/nebo mají málo světla, proto koření pomalu?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Řezy jsem dal hned do hlíny a normálně zalil. Na přelívání si už dávám pozor z minulého roku. Větrám každý den 20-30min.
Právě že byly týden doma za oknem a teprve nedávno jsem dal celý skleníček ven. Žádná změna.
Nemám možnost je dát pod "nějakou úsporku". Okno mám na jiho-západ
Substrát v pařníčku vůbec nevysychá. Tak mě napadlo, co kdybych je na nějaký čas uplně vyndal pryč z pařníčku ?
Nevím..
Ten prostřední vypadá dobře, máš je přelitý, podívej na to bláto, psal jsem to už několikrát, neblázněte s tím zalíváním takových prcků, míň´rovná se víc.
Taky si to myslím, i když jsem to zalil jen jednou a šetrně.
To bude tim pařníčkem, vůbec to nevysychá, spíš je to víc a víc mokrý.
Mám je na pár dní vyndat dokud nevyschnou ? Nezhebnou tím ?