Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taaak chlapy,
mne tiez kvitne iba jedna no name.. ale co som zasadil
semienka z indoor jacka herera a ak-47 tak nic, stale,
len preflowers a to je vsetko.. a tiez sa mi nepaci ta
dlha perioda kvetu u jacka ktoremu budem drzat palce
cely cas kym dozre a dufat v priaznive klimaticke
podmienky... no ak-cko uz zacina poriadne smrdet a uz
som tusim spozoroval aj naznak sisiek.. od tohto
tyzdna davam hnojivo na kvet, uvidime co sa bude DIAT
Zdravím, tak na to je jednoduchá rada. Zkus kýblovu metodu...)) Píšeš že ji máš v květináči a tak ji každý den schovej na 12hodin do tmy (třeba sklep šopa atd.)a pak zase v květináčku vytáhni ven na 12h na sluníčko. První dva dny ji nech ve tmě stále(absolutní tma). Bude to sice šok, ale rostlinka si uvědomí změnu. A to dělej dokud nebude její perioda a to může trvat i do konce srpna, nebo do konce květu. ....pokud tedy chceš aby už kvést začala ))
urcite zatmivat. kamos asi pred tejdnem sklizel. Zatmival nejdriv jen tak 15 dni, pak prestal a myslel si ze kyti normalne dokvete, ale kyti prestala kvist a zacala opet rust, takze pokud mozno zatmivat denne aspon po dobu jednoho mesice Jinak kyticky pekny
Badis - jj, nic jinýho mě taky nenepadá. Bude nutné ale dodržet zvlášť tu poslední větu.
Za sebe - žádné echtpokusy se změnou hnojiva bych nedělal. Přirozeně přejít na vyšší podíl P a s tím zatmíváním - raději jsem letos umělé očůrávání fotoperiody vynechal, pouze u domnělých samců před dovolenou jsem je částečně zatmíval, aby se mi ukázali.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Já mám AK47 a taky hází hodně preflowers, ještě nekvete, ale myslim, že už to nebude trvat dlouho a pokvete.
Píšeš, že už dlouho ukazujou preflowers, tak to asi těžko budou samci. Jedině, že by ti to zmutovalo nebo by mohla bejt chyba v tobě, ale předpokládám, že samce od samice rozeznáš.
kliidek, me to taky vlastne nekvete, jsem rad, kdyz jeste trochu povyrostou (letos jsou náký malý ). Vzdyt neni ani pulka srpna, sklizeni v pulce rijna je podle me ouplne v pohode, tak jakypak strachy
no mas pravdu ale co ked to ma dobu kvetu 2 mesiace ten jack herer.. bojim sa plesni a mrayikov... dajte niekto info ako ste vz s jackom mali problemi alebo skusenosti.. dikyyy
po tyzdni som bol pozret na policku a stale nekvitne... iba podrastli, uz maju 3 metre.. dva tydne ich hnojim hnojivami na kvet od buduceho tyzdna im budem dodavat bionova pk 13/14.. netusim ci to pomoze oni stale cakaju na svoju periodu... zasadil som semienka z predchadzajuceho indoor pestovania... mozno to je ten problem.. len dufam ze bude teply oktober aj november aby to krasky stihli a urobili radost tatkovi..