Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

citace:
Původní příspěvek od Svahadji
groover: v březnu ji ještě nedávej ven...

Přesně tak. Počkej si aspoň do května a budeš bez problému...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 25-02-2007 v 12:27 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 338

kurva borci vy neznate pisnicku?
na prvniho maje puda urodna je
a my uz ted vime co si zasadime.
traavicka zelena to je moje poteseni
tralalalalala

Old Post 25-02-2007 v 13:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

Mám zkušenost s chronicem, který ale bohužel nestihl nabýt na kráse a navíc se listy pokroutily na svém obvodu,lemy se zvlnily ,ale jinak palky jakš takš. Byla to jedna kytka a bylo z toho málo a celkově byla malinká. Semeno bylo vylouplý z pálky co byla zase ulouplá z podlampy

Old Post 27-02-2007 v 08:35 AM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hempstar
Nový Člen

Karma uživatele Hempstar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Potreboval by som radu: Ma zmysel hadzat vyklicene semienka do pody pretoze nemam priestory na priesady....diki moc....alebo nejaky typ kde vypestovat priesady??

Legalize it

Old Post 19-03-2007 v 17:38 PM
Hempstar je offline   Profil uživatele Hempstar   Find more posts by Hempstar   Foto galerie člena Hempstar   Click here to Send Hempstar a Private Message   Add Hempstar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

2Hempstar:
Tak si priesady nerob a zasaď rovno do zeme, ak máš na to teda podmienky.

Marihuana je dar.

Old Post 19-03-2007 v 18:48 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Keďže som sa k nejakým indoor semienkám náhodou dostal a na pestovanie v skrinke by som si ešte dlho musel počkať, rozhodol som sa vysadiť ich von.
Momentálne ich idem dať vyklíčené do zeme, za okno a za niaku dobu pôjdú do prírody.
Bude to len taký vedľajší grow, svoju hlavnú výsadbu mám v pláne zasadiť inde.

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 16-04-2007 v 08:39 AM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

to Free_tekk: je jedno kedy ich das vonku, budu ti kvitnu podla toho ako sa bude den striedat s nocou. a pripavene k harvestu budu podla toho v akom klimate sa nachadzas a co je to za genetika (kolko dni kvitne).
samozrejme ze to uz niekomu dozrelo. indoor vonku ide v pohode, aj ked ho das ven brzo

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 24-04-2007 v 16:51 PM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Karma uživatele Zoder - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

čuz, mám od kamaráda co pěstuje ve skříni řízky (nemůžu si vzpomenout na název), který mám venku - na balkoně, dostal jsem jich od něj pět, po přesazení do hlíny (z takovejch těch vatovejch kořenovejch blbostí) mi jedna uplně odešla, další tři pomalu ale jistě zkomíraj a jen jedna vypadá že se chystá vyrůst tak jak se má. Stonky těch kytek sou hodně slabounký, listy povyslí k zemi .... Rád bych je nějak zachránil a tak bych se chtěl zeptat vás zkušenějších, jestli nemáte nějakou radu ... Napadaj mě věci jako zasypat to víc hlínou, začít to nák hnojit (zatim nehnojim) apodobně, kytky sou na balkone kde svýtí slunko docela dost, zalívaný sou jednou za dva dni --- né mojí vinou, mám to u kamaráda kterej mi tvrdí že si ta kytka musí zvykat nato az pude ven a nebude jí nikdo zalejvat treba tyden .... takže ... co si o tom myslíte vy groweři ? ... Já myslim že to chce zalevat kazdej den a začít to hnojit, a modlit se... ... mám pravdu nebo ne ? díky moc za odpovědi.

Old Post 29-04-2007 v 19:32 PM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Příspěvek č. 345

2Zoder:

Po koľkých dňoch ti začali rastlinky odchádzať? Dal si ich hneď po presadení do hliny na priame slnko? Aké sú veľké?

Marihuana je dar.

Old Post 29-04-2007 v 20:18 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 346

2Ono ...

odchazet začali zhruba po čtyrech možná pěti šesti dnech ...

Kdyz jsem je dal do hlíny tak byli nejdřív dva dni u mě za oknem, kam přímí sluníčko svítí jen do dvanáctý hodiny odpolední, (čili nákejch 7 hodin) a po dvouch dnech ke kamosovy na balkon kam sviti sluníčko většinu dne ... to byla ta chyba ? :/ ... kamos mi ted poradil nalejt do litru vody tak 10 kapek peroxidu a zkusit to tim zalejt aby se to okyslcilo a procistilo ... myslis ze je to rozumny ? díky ..

Old Post 29-04-2007 v 20:26 PM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 347

ikdyž ted si tak vzpomínám že ty listy byli takovy povadly už když jsem je dal na ten balkon, čili po dvouch dnech ...

Old Post 29-04-2007 v 20:29 PM
Ono
Stálý Člen

Příspěvek č. 348

2Zoder:

S tým peroxidom ti nepodarím, s tým nemám skúsenosť.

Ale ako píšeš, že si tie rastlinky dal za okno, tak ich možno spálilo. Vezmi si, že sa oslabili presadením a ešte k tomu na ne pražilo slnko.

Druhá možnosť je, že sa proste nezakorenili. Ešte by som ich nehnojil, počkaj aspoň kým sa nepreberú.

Marihuana je dar.

Old Post 29-04-2007 v 20:49 PM
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

citace:
Původní příspěvek od Zoder
po přesazení do hlíny (z takovejch těch vatovejch kořenovejch blbostí) mi jedna uplně odešla

Neoddělávals tu RW kostku od řízku doufám?

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Naposledy upravil dalas 29-04-2007 v 22:35 PM

Old Post 29-04-2007 v 22:30 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 350

dalas---- ne ne zas takovej trouba nejsem )) ---- ikdyz neupozornit mě na to kámoš co mi ty řízky dával tak nevim nevim, měl sem řízky poprvé

.....

Nemáte někdo radu čim tý kytce pomoct ?

Old Post 29-04-2007 v 22:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 351

Zoder : Me rizky po presazeni delali to same.Je dobre je dat do hliny s dost zivinama,nejaka vzdusna cernozem(kompost),ale nehnojit,at je zas nespaaliis.Musi si zvyknout.Za oknem je pres sklo moc velke hyc a moc slunka,a na balkone je pres noc zase moc zima.Me se nejdriv zpravili tak ze sem je nechal za oknem s lehce zatahlima zaluzijema(at na ne neprazi prime svetlo),otecrene okno at maj vzduch.Pokud je na nich jen par listu tak nic.Ale pokud je tam dost velkych listu tak je dobre je ustrihnout.Berou moc zivin,a kytka tyhle ziviny potrebuje spis na zakoreneni.Nezalivat vodou z vodovodu..spatne PH.Spis destovkou,popripade z vodou z reky.Nenechat hlinu vyschnout,ale nekropit je zas kazdej den at je neprelijes.....doufam ze sem pomohl.

Old Post 30-04-2007 v 06:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Příspěvek č. 352

free_tek : dik, zkusim je davat na noc dovnitr a pres den nekam kde to tolik neprazi a uvidime co udelaj ... snad se chytnou holky moje nevinny

Old Post 30-04-2007 v 09:15 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás