Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám zkušenost s chronicem, který ale bohužel nestihl nabýt na kráse a navíc se listy pokroutily na svém obvodu,lemy se zvlnily ,ale jinak palky jakš takš. Byla to jedna kytka a bylo z toho málo a celkově byla malinká. Semeno bylo vylouplý z pálky co byla zase ulouplá z podlampy
Potreboval by som radu: Ma zmysel hadzat vyklicene semienka do pody pretoze nemam priestory na priesady....diki moc....alebo nejaky typ kde vypestovat priesady??
Keďže som sa k nejakým indoor semienkám náhodou dostal a na pestovanie v skrinke by som si ešte dlho musel počkať, rozhodol som sa vysadiť ich von.
Momentálne ich idem dať vyklíčené do zeme, za okno a za niaku dobu pôjdú do prírody.
Bude to len taký vedľajší grow, svoju hlavnú výsadbu mám v pláne zasadiť inde.
to Free_tekk: je jedno kedy ich das vonku, budu ti kvitnu podla toho ako sa bude den striedat s nocou. a pripavene k harvestu budu podla toho v akom klimate sa nachadzas a co je to za genetika (kolko dni kvitne).
samozrejme ze to uz niekomu dozrelo. indoor vonku ide v pohode, aj ked ho das ven brzo
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
čuz, mám od kamaráda co pěstuje ve skříni řízky (nemůžu si vzpomenout na název), který mám venku - na balkoně, dostal jsem jich od něj pět, po přesazení do hlíny (z takovejch těch vatovejch kořenovejch blbostí) mi jedna uplně odešla, další tři pomalu ale jistě zkomíraj a jen jedna vypadá že se chystá vyrůst tak jak se má. Stonky těch kytek sou hodně slabounký, listy povyslí k zemi .... Rád bych je nějak zachránil a tak bych se chtěl zeptat vás zkušenějších, jestli nemáte nějakou radu ... Napadaj mě věci jako zasypat to víc hlínou, začít to nák hnojit (zatim nehnojim) apodobně, kytky sou na balkone kde svýtí slunko docela dost, zalívaný sou jednou za dva dni --- né mojí vinou, mám to u kamaráda kterej mi tvrdí že si ta kytka musí zvykat nato az pude ven a nebude jí nikdo zalejvat treba tyden .... takže ... co si o tom myslíte vy groweři ? ... Já myslim že to chce zalevat kazdej den a začít to hnojit, a modlit se... ... mám pravdu nebo ne ? díky moc za odpovědi.
odchazet začali zhruba po čtyrech možná pěti šesti dnech ...
Kdyz jsem je dal do hlíny tak byli nejdřív dva dni u mě za oknem, kam přímí sluníčko svítí jen do dvanáctý hodiny odpolední, (čili nákejch 7 hodin) a po dvouch dnech ke kamosovy na balkon kam sviti sluníčko většinu dne ... to byla ta chyba ? :/ ... kamos mi ted poradil nalejt do litru vody tak 10 kapek peroxidu a zkusit to tim zalejt aby se to okyslcilo a procistilo ... myslis ze je to rozumny ? díky ..
Zoder : Me rizky po presazeni delali to same.Je dobre je dat do hliny s dost zivinama,nejaka vzdusna cernozem(kompost),ale nehnojit,at je zas nespaaliis.Musi si zvyknout.Za oknem je pres sklo moc velke hyc a moc slunka,a na balkone je pres noc zase moc zima.Me se nejdriv zpravili tak ze sem je nechal za oknem s lehce zatahlima zaluzijema(at na ne neprazi prime svetlo),otecrene okno at maj vzduch.Pokud je na nich jen par listu tak nic.Ale pokud je tam dost velkych listu tak je dobre je ustrihnout.Berou moc zivin,a kytka tyhle ziviny potrebuje spis na zakoreneni.Nezalivat vodou z vodovodu..spatne PH.Spis destovkou,popripade z vodou z reky.Nenechat hlinu vyschnout,ale nekropit je zas kazdej den at je neprelijes.....doufam ze sem pomohl.