Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau chlapy..mam menší problém s kytkama..od středu listů to světlá až skoro žloutne.žilky jsou tmavší.jedu v kokosu.PH leju 6 , teplota přes den 28 , noc 20,teplota zálivky kolem 20..zalejvám cca 5 hodin před zhasnutim..kytky jsou 20 den na růstu.Jsou ze semen.vyklíčený v jify nebo jak se to jmenuje a po prokořenění do kokosu 5l květník.první zálivka EC 0,2 , asi po týdnu druhá zálivka ec 0,4 , po dalším cca týdnu ec 0,6 , pak to začalo žloutnout...tak jsem myslel že málo hnojiva...tak jsem to prolil čistou vodou z Osmozy abych změřil výtok.a ten mi ukázal EC asi 2,6..tak jsem si řekl že to bude asi přehnojený..tak jsem dvakrát zalil čistou vodou...pak změřil EC z výtoku a ec bylo 0,2 ..tak jsem začal hnojit..nasadil jsem ec 1,2 a ted je to 4 den a přijde mi to pořád stejný...možná o malinko lepší..za takový dva dny mě čeká další zálivka...a ted babo rad jestli EC zvýšit nebo snížit...jinak Výbojka 600w MH , asi 60cm nad vrcholky..odvětrávání 15min zaplý , 30min vyplý.ofuk přes den furt a v noci 15min zaplý 30vyplý.
Dej tak kolem 1,4 a zalivej na takoveto kvetiny 200ml pokaždé když zapneš světlo a když budeš mít tu možnost CISTOU vodou krop je rozprašovačem kdykoli to půjde a vzdy kdyz budou listy suché pokud ti to dovolí tvůj volný čas a vydrz chvili je to krasna rostlina mel jsme to horsi a dostali se z toho :-)
chlapy díky za rychly rady.myslel jsem ze to bude malo pohnojeny.jen otazka k tomu ze po kazdym zapnuti svetla zalejt cca 200 ml zalivky.myslel jsem ze mam zalejvat tak ze vytece cast zalivky ven a znova az kdyz to bude vysichat.coz u me je tak po 4 dnech.
podle toho jaký máš květníky.. když máš 3.5L tak stačí 200-250ml bohatě.. a když zalíváš pokaždé když zapínáě světlo tak z druhou či třetí zálivkou to vyteče samo.. a pak třeba Den a půl neleješ :-)
Ahojec..chtěl bych se taky na něco zeptat, snad někdo poradí ;o)
Mám problém s listy na kytkách (kromě jedné a tou je Purple Krush od DJ Shorta), nevím čím to může být, ale přijde mi to přesvícené ..
Svítím tam 400W (měnil jsem na tento "take" folii za bílou ORCA)-kytky jsem rozjížděl na 250W
Mám 50 den na květu-ale dělá to již déle (K: Ed Rosental, SensiStar, OrangeAgen a ten Krush)
Hlína (BATMIX) 6L květníky, pH dávám teď méně cca 5,9 (dřív cca 6,2) +- 0,2 (neměl jsem dobře nakalibrovaný pH metr.
Hnojky dávám BioBizz (nedávno jsem to proléval Advanced Hydroponics Enzymes+), protože jsem to dříve přisoudil přehnojení/přesolení.
Takže nevím, jestli to třeba nedělá ta nová folie (že by tak odrážela?).. prostor je 90*90 (400W), ofuk zajišťuje HoneyWell.
Pomůžete mi PLS - buď sem nebo do PM... budu moc vděčný.
Zdarec..prosim o pomoc..Jsem v kvetu asi treti den. Tenhle problem mi zacal 10 dni zpet (v druhem tydnu rustu). v rustu jsem strikal jen fishmix na listy a to povetsinou kazdy den (s polovicni koncentraci,jednou jsem dal trochu vetsi).ke korenm jsem lil korenak a obcas nejaky ten enzym nebo postrik cistou vodou. taky superthrive (hormony votaminy).dava se kapka na 4 litry skoro.ten jsem dal trochu vic,tak mozna treba tim.den pred prechom na kvet jsem nalil biobloom.topmax,biogrow (koupil jsem pozde-mel by se davat hned) a to velice malou koncentraci.nevim jestli jsem tim kytkam pomohl nebo uskodil, ale vypada to, ze se to rozsiruje.. vetsina spicek listu je uschla a problem postihuje hlavne spodni- nejstarsi listy. obcas ale i nejaky ve stredu kytky.teploty ve dne 28-29, noc 23C.na noc vypinam odtah.tak nevim jestli je to prehnojeni, ptze ten fismix jsem behem vegetace jel na list skoro kazdy den,ale jako premira N to moc nevypada.vodu kterou zalevam stahuju cca na 6..jedu v lightmixu..mooockrát díky za jakykoliv nazor
Tak jsem zkusil proplach (sice 4l na 6.5 kvetinac- cemuz se skoro neda rict proplach). 6.2 vstupni voda 6,1 vystup..takze pH je snad v pohode..snad se treba vymyly nejake soli, jestli je to teda prehnojeny.. taky me napadlo, ve druhem tydnu rustu jsem mel podezreni na skudce, tak jsem to postrikal bioolem s trema kapkama jaru (psali to v navodu, ze jako smacedlo), tak jestli jsem to neposral timhle.. taky mi bylo receno ze by to mohlo byt svetlo,ale to mam zhruba 40cm od vrcholku a teplota je v pohode, takze to bych asi vyloucil..jeste prikladam foto...nektere rapiky listu jsou podezrele cervene