Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Slick-ace Golden Virginia seženeš v těch větších tafikách (např. co sou v marketech). Dneska jsem ho sehnal i u nás v buranově .
Jsem na něj zvědav.
Tak asi nejste zas až takovej buranov, tady třikrát v tejdnu pojízdná prodejna a nazdar!
Naštěstí kamarád vždycky přiveze z přilehlého města
Začal sem z machrovinky,parta,však to znáte. Nějak mě to nevadilo. Kouřím od 12?,13?,ted je mi 20....fuj,ale cíga se mi začaly protivit. Normálně vidím,kdyš kouřím,jak mi to žere jídlo v žaludku,ba dokonce to cítím,svírá se mi žaludek,najím se,dám cígo a cígo mi sní to co sem snedl já !!! A dost !!! Pondělí,první den v týdnu,první týden v roce....a mé poslední cígo,du si na kusovku do knajpy,červená vyserhnojka,ta mě donutí přestat.
JE TO SVINSTVO A ZA TY PRACHY,pchce pamatuju startky za 25 kč a ted ? 68? ani nevim fuuuuuj kurvy,také loooove, zlatá GANJA.
PEACE
zdar to me nejak nesedi.me je 22 a cigara hulim dlouho. ale ja si pamatuju startky cerveny za 31.tak nechapu jak si mohl kourit stareny za 25.
Sorry. Nekouril sem je,jen si je pamatuji za 25ká....vydel sem je u dedy,kdys jeste žil,jako malý a od té doby si pamatuju 25kc Startky v tvrdem a 24 v mekem myslim
Původní příspěvek od Carcoolka
Sorry. Nekouril sem je,jen si je pamatuji za 25ká....vydel sem je u dedy,kdys jeste žil,jako malý a od té doby si pamatuju 25kc Startky v tvrdem a 24 v mekem myslim
já kouřil Startky za 4 koruny, ty bezfiltrovky, pampelišky se jim říkalo.
Původní příspěvek od Carcoolka
vsak v klidku ja jen ze sem si rikal ze bych o tom nevedel.
Kouřím kvůli nervům co mám ze školy a po brku...kouřím pravidelně asi rok a půl a když jsem zavřenej doma a učím se, nedělá mi problém nekouřit...jinak Camel nebo černej Javaanse
Původní příspěvek od crackonos Kouřím kvůli nervům co mám ze školy a po brku...kouřím pravidelně asi rok a půl a když jsem zavřenej doma a učím se, nedělá mi problém nekouřit...jinak Camel nebo černej Javaanse
Tyvole když se učíš, tak ti nedělá problém nekouřit??? Já když se učím, tak kouřím tak 5x až 10x tolik co normálně