Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže o mě. Už mi tahne na čtvrtej křížek, s kouřením jsem začal poměrně pozdě (asi před 10 járama) a asi za o dva roky pozdějc jsem začal tvořit něco na zahradě. Jinak svůj produktivní vjek jsem promr...hal v jednom velkym žlutym telekomunistickym molochu. Teď jsem v něčem podobnym, akorát firemní barva je modrá (... modří už vjedí...) a dělám do kompjůtrů. Asi třikrát jsem se vyhulil v rachotě, ale vůbec se to nedá. Lidi z branže ví, vo čem mluvim. Vono čumět pak dvě hodiny do monitoru jak trubka a nevědět co jsem vlasně chtěl udělat, je fakt hustý. Takže si to nechávám na večer s kámošema.
Zdar,
já jsem student FI MUNI, ale ve škole hulím málokdy. Žádnýho huliče tam neznám a když se zhulím sám, tak mi připadá, že jsou ty přednášky hrooozně nudný a hrooozně dlouhý.
Jinak hulím každem den (většinou večer už asi 2 roky) a nic to se mnou nedělá :-))))
Prátelé!
mám také radost,protoze podle toho co tu pisete,jsme tu asi vsici elita naroda
Ale jednu poznamku:proc si myslite,ze tu je tolik spravcu siti,manageru,a jinych kancelarskych zamestnani-protoze kluci od lopaty na internet v praci asi nechodej
Takze pozor,neusnout na vavrinech-tenhle thread muze(ale nemusi)byt dost zkreslujici
no,tak ja sem taky student.
ve skole hulime skoro kazdej den,je nas tam parta 5ti stalejch hulicu,kazdej vzdycky neco ma.jinak jsem se prestehoval z cech na moravu(chomutov-olomouc)a je docela sranda rozlustovat moravsky reci a jeste ucitelu
--jinak pres prazdniny mam brigadu v mestskem informacnim centru a je opravdu mazec kecat s lidma,co nevi co chtej-prodavat mapy...nejhorsi je ale hledat neco na netu,jede to pomalu a vsichni sou tak nervozni---jeste ze tu posloucham Boba a jeho novy CD FEEL ALRIGHT
Zdárek,
tak já sem zaměstnanej v jedný stavební společnosti, kde počítam rozpočty staveb do veřejných soutěží. Nehulim každej den protože pak když mam v práci něco sčotnou tak mam strašný záseky třeba čtvrt hodiny řešim plochu koupelny a ono to docela zdržuje:-) A zmaštěnej sem v práci ještě nebyl vůbec a ani si to nedokážu představit, protože sem v kanceláři s dvěma 54 letýma lidma a ty by mě asi nestíhali, nebo mám spíš strach že bych nestíhal já je a tak bych se na nich pořád vařil a asi by se jim to nelíbilo:-)
Ja pracuji v internetovym obchode, mobily, fotaky atd.... nedokazu si predstavit, ze bych si mel v praci zahulit.mame tady takovej frmol, ze to sem tam nedvam ani strizlivej.Jinak si myslim, ze tahle anketa neni dost objektivni.Znam plno lidi co huli denne(prace neprace) bohuzel se k netu nedostanou-zednici,maliri atd....Po praci hulim docela casto.Rano ten skunkovej vyplesk jeste dsam na sobe sleduji.Co se da delat, zivot je boj, a tak se per. PS: sefik je hulic, ale ja a ani on by jsme netolerovali, kdyby si z nas v praci zahulil.....
Ja mam vlastni firmu a delam hlavne grafiku, programuju, jezdim na jednani do korporaci, rozdeluji dalsi praci a tak. Kazdopadne zkourenej nemuzu jednat a programovat Jinak je to pohoda. Brko v kolone na krizovatkach nebo kdyz potrebuju kreslit. To je vetsi sance, ze me neco zajimaveho napadne.
Já dělám už dva roky na pozici Qality engeneer. Jelikož musim dost komunikovat s dost lidma, tak to do práce radši ani netahám, kdyby mě chytla mlsná. Ale práce na pytel. Radši bych bral traktoristu někde v JZD, ale za ty prachy to asi neseženu sakra.
Jiz nekolik dlouhych let pracuji jako lekar patolog. S konopkou jsem v uzkem kontaktu vice nez deset let. Do me prace se to nehodi protoze by sem se mohl riznout, ale jako vecerni relaxans nic lepsiho neznam /snad kombinace +sex/.
patolog ? ... to bych nemohl dělat ... zhulenej už vůbec ne ... já jsem truhlář (jinak dělám všechno okolo - ale na truhláře mám papír ... momentálně jsem ofšem na pracovním úřadě
Ja programujem asi v osmich jazykoch, keby som nehulil, tak nehrozi, aspon myslim, hulim uz asi 8 rokov a teraz mam 22 a v praci ma prezyvaju Magor do vsetkeho, ufff:-)
Je jedno, jestli Je někomu 23 a 16 mu připadá jako omladina, je jedn jestli někomu tahne na štyrycet. Je blbý, že něgdo je rád, že sou tady samý inteligenti. Je jasný, že je důležitý, jestli hulíš z revolty wobčas a přísaháš si, že je to tvůj celoživotní styl nebo se těšíš každej den už sakra pár járů na večer až smotneš a hodíš se do klidu, jako jiný fotři na pivu.
Chlapák ve 23 asi netuší,že se všechno může v životě změnit a konopný dobrodružství pro něj bude jen sladká vzpomínka na jeho teenagersví.
To zaměstnání je pak vod toho věku vodvislí. Dřív se chytrý lidi uchylovali k povolání kotelníků a kulisáků. Pohodlnej život, malá zodpovědnost, čas na záliby za přijatelný prachy. Těm já závidim!
Nooojoo, samy IT, ja sem taky programator, ale pri tom uz nehulim, to sem jen na skole holil, ale k seriozni praci to nejni, radsi se radne zbombim o vikendu, kdy nemusim vstavat do fachy a lezim s kocickou pekne v postylce..haha,joo to je parada. Kdyz mam dumavku tak premejslim dost vo praci a bavi me to. Kdyz sem zhulenej tak medituju a odpocivam, ale abych nekomu vysvetloval proc mu aplikace nefacha zmastenej, tak to ne. Ozralej bych to taky nedelal...holt tak to ma asi kazdej..
Já jsem VŠ student na lesnický fakultě. S hulením to tam ještě nemám moc vychytaný. Přijít např na ekologii zkouřenej jak paprika už se mi bohatě vyplatilo, což se ale nedá říci o matemagice (matematika) :-°)))