Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem byla v patek u jedne reky u nas na louce a zahulili jsme a pak jsme si lehli do travy a pozorovali mraky ja sem videla dynosaura jak si to vali pres oblohu, negdo dokonce mrkev, draky a zajice. doporucuju)
nejbrutalnejsi zazitek: s kamosama sem sedel na kopci za mestem(je tam pekny vyhled), dali zme dobry vzorek a za chvili se z blizkeho lesa vynoril stin . . . nevim proc ale brutalni rychlosti sem se rozbeh dolu z kopce(byla uz tma), je tam spoustu krovi, ale me to vubec nesralo, a zastavil sem se tak po 150 metrech drsneho sprintu a byl sem z toho uplne v pici(a mi kamosi taky, ale smichy) . . .
no muj nejcerstvejsi brutalni zazitek po huleni je starej par hodin.....to sem jeste nezazil a nikdy uz snad ani zazit nechci....asi spatna konstalace: den pred tim kalba az do rana, takze nevyspalost, dalsich 6 pif druhej den, nakej divnej tlak a do toho fajfka herera a fajfka vdovy....mezi fajfkama byla asi hodka a to co nasledovalo asi po 5 minutach mi pripadalo jako nefalsovane zhruba 10 minutove omdlivani....tma pred ocima, strasne sem se potil a slysel sem jen huceni, prej sem byl i zelenej, ale to mi rikali kamosi, ktery f tu chvili byli taky v laufu :) .....pripadalo mi to nekonecny, ale prej to trvalo asi jen 10 min.....pak sem z toho vylit a byl sem z toho docela vyprdlej........no nic, uvidime dneska :))
2 travkaaaaaa - jo jo, hulení a mraky, to de k sobě
2 Marks - taky mám podobnej:
Byli sme s kapelou natáčet ve studiu v Týnu n. Vltavou a vždycky sme celej den makali a celej večer kalili a pak několik málo symbolickejch hodin spánku. Po několika dnech, když sme po závěrečnym jointu šli spát, tak sem neusnul, a začal sem mít klepavku. Polejval mě studenej pot, bolel mě celej člověk, tak sem chodil sem tam po hotelovym apartmá "abych ty drogy rozchodil", a střídavě si lehal "abych si odpočinul". Fakt brutálně nepříjemnej stav.
Nakonec sem vzbudil kámoše "aby mi zatlačil oči až umřu". Ten mi řek abych si leh, že bude hlídat a posílat mi energii. Tak sem zavřel oči a relaxoval. Po asi 3ech minutách sem se na kámoše podival, a vidim, že tam v tureckym sedu na koberci regulérně usnul. Takže sem ho vzbudil a poslal do postele, a sám sem pak v pohodě usnul, neboť mi ňákou energii evidentně poslal.
Co s toho vyplývá? Že hulení je pro tělo záhul.
Příště napíšu ňáký veselejší.
" ...rolllllllllllllll another one... " (Easy Rider)
vcera jsem byla na jednom festivalu a dali jsme brko a pak slapali po prazdnych kelimcich od piva, byl to sileny zvuk.....casto se mi pri huleni stava, ze me uplne fascinuje nejaky zvukú
Kdybych měl posat všechny brutální zážitky... tak asi nééééé!!! jednak bych si upsal prstíky a za 2. krátkodobá paměť... však to znáte !!!
za ty leta je toho prostě móóóc!!!
stalo se to kdyzsem poprve zahulil, bylo me nejak 15...
byli to tri prdiky a ja sem pak hodińu letal po meste, proste sem bezel a maval rukama byl to supec, fakt sem si myslel ze letim, nulova gravitace... za mnou chodili kamoshi a rezali se jak hovada, me to bylo jedno, bylo me dobre
potom po druhe to bylo trosku vetsi zahul, to sem sedel na autobusovem nadrazi na chodniku a dival sem se kolem sebe, sekal se me obraz, asi vzdycky na dve sekundy se me fsecko zastavilo a ja sem si to mohl prohlidnout, treba kolemjedouci auta... Fsecko sem to bezprostredne popisoval kamoshovi, jenomze sem si neuvedomoval, ze stojime na plnem nastupisti lidi, ostuda jak prase, si urcite fsichni myslelsi kdo vi co sem do sebe nedostal..
Ted v sobotu sem to mel znovu, opet se me sekal obraz po tech letech,ale to sem so sebe soupl navic rozek obrazku... to se me navic ty zastaveny obrzce rozplivali pred ocima, roztekly tvare, objekty,...chodit se v tom skoro nedalo, tak sem radsi jenom sedel
To jeden člověk jel přes polský hranice, a samozřejmě se ho zeptali (je to hippy) jestli nemá žádné drogy, on odpověděl že ano, do polska nesmí 4roky za půl gramu hašiše a za asi dva gramy marihuany.. Když jsem se ho zeptal, proč jim řek, že má, tak řikal, že by to jinak bylo pašování.... Na stanici s fízlama pokecal, a prej řikali ať se někdy staví na brko, až bude projíždět přes polsko.....
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
Tak to my sme jednou zahulili v normálním linkovým autobuse. Sice už tam nikdo nebyl, ale když sme takhle hulili, tak najednou autobus zastavil a došel řidič (asi tak 28), na krku list trávy, že prej at mu tam nehulíme, že von taky hulí, ale v autobuse se to nedělá. My sme byli uplně v šoku, protože sme mysleli že nás nemůže vidět :-). Nakonec sme vystoupili, a pohoda. Ale dobrý zjištění, že i mezi autobusákama sou huliči!!!
Hulení zdar Schrag
huliči jsou i mezi fízlama, to já znám jednoho důstojníka tajný služby viď T-man?:-))) (on ho zná taky:-))) a to je hulič jako sfiňa... a ví vo tom, že pěstuju, a viděl video z mojí sklizně, atd...
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
no tak mame prazdniny, devitileta povinna vojenska sluzba konci, tridy se rozchazeji a my sme si samozrejme udelali rozlucak.
no vime jak to chodi - prisli sme asi v sest, v sedum uz byli vsichni ozrani a asi kolem desate jsem si vzpomnel ze mam v batohu speka. poucen - nemichat, nekombinovat chlast a thc - ale nedbal sem na to. sam bych si ho treba nechal az na rano, ale kamosi a hlavne kamosky furt "nezapomen me trochu nechat" "dem, vodpalime toho speka" "ty mas travu? leono! dem si dat prda!" atd. tak sme sli odpalit - hlavni chyba vecera - nejdriv skveli - stojim, pak se svalim, kotoul do zadu, vstani, behani do kolecka rva "jsem blerwitch", pak jsem se nadhernym letem plavmo snesl do kru, pulminuty se rezal, pak vstal, zase se rezal, pak prisel otec od jednohom kamosa (vlastni tu chatu), rekl nejakej for ja ho sice nepochopil, ale rezal se mu jak svin. pak jsem byl myslim rockovej zpevak. dobry, du nahoru, rka "mam to na 130%", lehnu pod strom, proyivam a pak bleeeeee. vedle manzelka majitele chaty, trapas. takhle jsem stridave blil asi hodinu, totalni abd trip, nemoh sem se hejbat a pak sem se problil do strizliva a zbytek noci uz sem byl strizlivej, takze na hovno. ale rano se na to moje bliti jeste vseobecne vypravely historky, takze to muselo byt fakt zajimavy! no priste uz si radsi vyberu, bud chlast, nebo huleni...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Vazeni a mili ctenari tohoto uzasneho fora. Omlouvam se ale nebudu navazovat na zadny prispevek, protoze jsem to zatim docetl do strany 6 z 24 a chci si zbytek nechat najindy (jinak bych pak nemel, kde hledat poteseni). Chtel bych se s Vama ale podelit o nektere zazitky. A budu se asi delit casto, protoze citim, ze Vy mi rozumite. Takze tedka jeden zazitek z pondelka.
Pristehovali jsme se na novy pokoj na kolejich a na skrini byly nalepeny nalepky dvou vystavnich kusu ganjy. Tak me to inspirovalo, ze jsem pri prvni prilezitosti (t.j. v pondeli) ubalil vystavniho jointika z meho oblibeneho skunka (cti jak se pise), vylezl jsem oknem a sel si zahulit do prirody. Ani jsem ho nezvladl dokourit a uz to na me prislo. Zacal jsem zirat do blba a nahle, kde se vzal tu se vzal - zajic. Asi 5 metru ode me drepel v trave, dival se na me a strihal usima. Tak ja se na neho divam a zkousim s nim telepaticky komunikovat. No neslo mi to a me prislo lito, ze jsme ztratili kontakt s prirodou. Driv byla komunikace se zviraty uplne normalni a dnes se nas boji. A my si myslime, ze kdyz mame domaci zvirata (slovo mame od slova vlastnit), tak ze jsme pani zvirat a pritom prd. Ani zajice neprinutime, aby se nas prestal bat.
Prislo mi divny, jak ten zajic v Praze na me divne kouka a ja mam pocit, ze se mnou komunikuje priroda (zduraznuji kontrast Praha - priroda). Pak proste zmizel, ja se sbalil a sel mezi lidi do Roxy na Free Mondays.
no nevim, ja s tim mam jenom ty nejlepsi zkusenosti, jednou se nam stalo ze sme v sobotu jezdili s kamoshem kolem mesta a vybyrali sme si pjekny mista na huleni, a pokazdy /3x/ si kousek vedle nas sednul zajic a cumel, mozna to byl ten samej a porad za nama, nebo vuni ganje behal