Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
travkaaaaaa
Nový Člen

Karma uživatele travkaaaaaa - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

ja sem byla v patek u jedne reky u nas na louce a zahulili jsme a pak jsme si lehli do travy a pozorovali mraky ja sem videla dynosaura jak si to vali pres oblohu, negdo dokonce mrkev, draky a zajice. doporucuju)

Old Post 09-06-2002 v 21:53 PM
travkaaaaaa je offline   Profil uživatele travkaaaaaa   Find more posts by travkaaaaaa   Foto galerie člena travkaaaaaa   Click here to Send travkaaaaaa a Private Message   Add travkaaaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Pohodička brutalni stih Příspěvek č. 338

nejbrutalnejsi zazitek: s kamosama sem sedel na kopci za mestem(je tam pekny vyhled), dali zme dobry vzorek a za chvili se z blizkeho lesa vynoril stin . . . nevim proc ale brutalni rychlosti sem se rozbeh dolu z kopce(byla uz tma), je tam spoustu krovi, ale me to vubec nesralo, a zastavil sem se tak po 150 metrech drsneho sprintu a byl sem z toho uplne v pici(a mi kamosi taky, ale smichy) . . .

Old Post 10-06-2002 v 20:54 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marks
Nový Člen

Karma uživatele Marks - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

no muj nejcerstvejsi brutalni zazitek po huleni je starej par hodin.....to sem jeste nezazil a nikdy uz snad ani zazit nechci....asi spatna konstalace: den pred tim kalba az do rana, takze nevyspalost, dalsich 6 pif druhej den, nakej divnej tlak a do toho fajfka herera a fajfka vdovy....mezi fajfkama byla asi hodka a to co nasledovalo asi po 5 minutach mi pripadalo jako nefalsovane zhruba 10 minutove omdlivani....tma pred ocima, strasne sem se potil a slysel sem jen huceni, prej sem byl i zelenej, ale to mi rikali kamosi, ktery f tu chvili byli taky v laufu :) .....pripadalo mi to nekonecny, ale prej to trvalo asi jen 10 min.....pak sem z toho vylit a byl sem z toho docela vyprdlej........no nic, uvidime dneska :))

Old Post 12-06-2002 v 10:51 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rolllller
Nový Člen

Karma uživatele rolllller - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

2 travkaaaaaa - jo jo, hulení a mraky, to de k sobě

2 Marks - taky mám podobnej:
Byli sme s kapelou natáčet ve studiu v Týnu n. Vltavou a vždycky sme celej den makali a celej večer kalili a pak několik málo symbolickejch hodin spánku. Po několika dnech, když sme po závěrečnym jointu šli spát, tak sem neusnul, a začal sem mít klepavku. Polejval mě studenej pot, bolel mě celej člověk, tak sem chodil sem tam po hotelovym apartmá "abych ty drogy rozchodil", a střídavě si lehal "abych si odpočinul". Fakt brutálně nepříjemnej stav.
Nakonec sem vzbudil kámoše "aby mi zatlačil oči až umřu". Ten mi řek abych si leh, že bude hlídat a posílat mi energii. Tak sem zavřel oči a relaxoval. Po asi 3ech minutách sem se na kámoše podival, a vidim, že tam v tureckym sedu na koberci regulérně usnul. Takže sem ho vzbudil a poslal do postele, a sám sem pak v pohodě usnul, neboť mi ňákou energii evidentně poslal.
Co s toho vyplývá? Že hulení je pro tělo záhul.

Příště napíšu ňáký veselejší.

" ...rolllllllllllllll another one... " (Easy Rider)

Old Post 14-06-2002 v 03:16 AM
rolllller je offline   Profil uživatele rolllller   Find more posts by rolllller   Foto galerie člena rolllller   Click here to Send rolllller a Private Message   Add rolllller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travkaaaaaa
Nový Člen

Karma uživatele travkaaaaaa - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

vcera jsem byla na jednom festivalu a dali jsme brko a pak slapali po prazdnych kelimcich od piva, byl to sileny zvuk.....casto se mi pri huleni stava, ze me uplne fascinuje nejaky zvukú

Old Post 16-06-2002 v 10:17 AM
travkaaaaaa je offline   Profil uživatele travkaaaaaa   Find more posts by travkaaaaaa   Foto galerie člena travkaaaaaa   Click here to Send travkaaaaaa a Private Message   Add travkaaaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Kdybych měl posat všechny brutální zážitky... tak asi nééééé!!! jednak bych si upsal prstíky a za 2. krátkodobá paměť... však to znáte !!!
za ty leta je toho prostě móóóc!!!

Old Post 18-06-2002 v 09:53 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Obecné jeden archivni Příspěvek č. 343

stalo se to kdyzsem poprve zahulil, bylo me nejak 15...
byli to tri prdiky a ja sem pak hodińu letal po meste, proste sem bezel a maval rukama byl to supec, fakt sem si myslel ze letim, nulova gravitace... za mnou chodili kamoshi a rezali se jak hovada, me to bylo jedno, bylo me dobre
potom po druhe to bylo trosku vetsi zahul, to sem sedel na autobusovem nadrazi na chodniku a dival sem se kolem sebe, sekal se me obraz, asi vzdycky na dve sekundy se me fsecko zastavilo a ja sem si to mohl prohlidnout, treba kolemjedouci auta... Fsecko sem to bezprostredne popisoval kamoshovi, jenomze sem si neuvedomoval, ze stojime na plnem nastupisti lidi, ostuda jak prase, si urcite fsichni myslelsi kdo vi co sem do sebe nedostal..
Ted v sobotu sem to mel znovu, opet se me sekal obraz po tech letech,ale to sem so sebe soupl navic rozek obrazku... to se me navic ty zastaveny obrzce rozplivali pred ocima, roztekly tvare, objekty,...chodit se v tom skoro nedalo, tak sem radsi jenom sedel

keep
balkon 2002

Old Post 18-06-2002 v 10:22 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stepik
Stálý Člen

Karma uživatele stepik - 7% PěstitelskáKarma uživatele stepik - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

To jeden člověk jel přes polský hranice, a samozřejmě se ho zeptali (je to hippy) jestli nemá žádné drogy, on odpověděl že ano, do polska nesmí 4roky za půl gramu hašiše a za asi dva gramy marihuany.. Když jsem se ho zeptal, proč jim řek, že má, tak řikal, že by to jinak bylo pašování.... Na stanici s fízlama pokecal, a prej řikali ať se někdy staví na brko, až bude projíždět přes polsko.....

štěpík..

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net

Moje pěstírna
První Joint-jakej byl?

Old Post 20-06-2002 v 00:08 AM
stepik je offline   Profil uživatele stepik   Find more posts by stepik   Foto galerie člena stepik   Click here to Send stepik a Private Message   Add stepik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 345

Héj, naprosto good je jezdit jako spolujezdec na motorce...na simalovi ze '79 roku...jako ja ted, a byt zhulenej.

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 20-06-2002 v 20:05 PM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schrag
Nový Člen

Karma uživatele Schrag - 20% Pěstitelská

Palec nahoru V autobusu Příspěvek č. 346

Tak to my sme jednou zahulili v normálním linkovým autobuse. Sice už tam nikdo nebyl, ale když sme takhle hulili, tak najednou autobus zastavil a došel řidič (asi tak 28), na krku list trávy, že prej at mu tam nehulíme, že von taky hulí, ale v autobuse se to nedělá. My sme byli uplně v šoku, protože sme mysleli že nás nemůže vidět :-). Nakonec sme vystoupili, a pohoda. Ale dobrý zjištění, že i mezi autobusákama sou huliči!!!
Hulení zdar Schrag

Old Post 27-06-2002 v 19:44 PM
Schrag je offline   Profil uživatele Schrag   Find more posts by Schrag   Foto galerie člena Schrag   Click here to Send Schrag a Private Message   Add Schrag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stepik
Stálý Člen

Karma uživatele stepik - 7% PěstitelskáKarma uživatele stepik - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

huliči jsou i mezi fízlama, to já znám jednoho důstojníka tajný služby viď T-man?:-))) (on ho zná taky:-))) a to je hulič jako sfiňa... a ví vo tom, že pěstuju, a viděl video z mojí sklizně, atd...

štěpík..

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net

Moje pěstírna
První Joint-jakej byl?

Old Post 27-06-2002 v 22:49 PM
stepik je offline   Profil uživatele stepik   Find more posts by stepik   Foto galerie člena stepik   Click here to Send stepik a Private Message   Add stepik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

no tak mame prazdniny, devitileta povinna vojenska sluzba konci, tridy se rozchazeji a my sme si samozrejme udelali rozlucak.
no vime jak to chodi - prisli sme asi v sest, v sedum uz byli vsichni ozrani a asi kolem desate jsem si vzpomnel ze mam v batohu speka. poucen - nemichat, nekombinovat chlast a thc - ale nedbal sem na to. sam bych si ho treba nechal az na rano, ale kamosi a hlavne kamosky furt "nezapomen me trochu nechat" "dem, vodpalime toho speka" "ty mas travu? leono! dem si dat prda!" atd. tak sme sli odpalit - hlavni chyba vecera - nejdriv skveli - stojim, pak se svalim, kotoul do zadu, vstani, behani do kolecka rva "jsem blerwitch", pak jsem se nadhernym letem plavmo snesl do kru, pulminuty se rezal, pak vstal, zase se rezal, pak prisel otec od jednohom kamosa (vlastni tu chatu), rekl nejakej for ja ho sice nepochopil, ale rezal se mu jak svin. pak jsem byl myslim rockovej zpevak. dobry, du nahoru, rka "mam to na 130%", lehnu pod strom, proyivam a pak bleeeeee. vedle manzelka majitele chaty, trapas. takhle jsem stridave blil asi hodinu, totalni abd trip, nemoh sem se hejbat a pak sem se problil do strizliva a zbytek noci uz sem byl strizlivej, takze na hovno. ale rano se na to moje bliti jeste vseobecne vypravely historky, takze to muselo byt fakt zajimavy! no priste uz si radsi vyberu, bud chlast, nebo huleni...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 01-07-2002 v 20:25 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kukuricnej lupinek
Nový Člen

Karma uživatele Kukuricnej lupinek - 0% Pěstitelská

Palec nahoru 2 drinker Příspěvek č. 349

asi to huleni ne?:-)

Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."

Old Post 02-07-2002 v 21:06 PM
Kukuricnej lupinek je offline   Profil uživatele Kukuricnej lupinek   Find more posts by Kukuricnej lupinek   Foto galerie člena Kukuricnej lupinek   Click here to Send Kukuricnej lupinek a Private Message   Add Kukuricnej lupinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

sestřel sestře Příspěvek č. 350

citace:
Původní příspěvek od snark
když mě pustili z nemocnice tak sem tu sestřičku aspoň sestřelil.

Snarku heleď co znamená to "sestřelit"????Zní to docela drsně...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 03-07-2002 v 13:08 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dale Cooper
Nový Člen

Karma uživatele Dale Cooper - 10% Pěstitelská

Hlína Příspěvek č. 351

Vazeni a mili ctenari tohoto uzasneho fora. Omlouvam se ale nebudu navazovat na zadny prispevek, protoze jsem to zatim docetl do strany 6 z 24 a chci si zbytek nechat najindy (jinak bych pak nemel, kde hledat poteseni). Chtel bych se s Vama ale podelit o nektere zazitky. A budu se asi delit casto, protoze citim, ze Vy mi rozumite. Takze tedka jeden zazitek z pondelka.

Pristehovali jsme se na novy pokoj na kolejich a na skrini byly nalepeny nalepky dvou vystavnich kusu ganjy. Tak me to inspirovalo, ze jsem pri prvni prilezitosti (t.j. v pondeli) ubalil vystavniho jointika z meho oblibeneho skunka (cti jak se pise), vylezl jsem oknem a sel si zahulit do prirody. Ani jsem ho nezvladl dokourit a uz to na me prislo. Zacal jsem zirat do blba a nahle, kde se vzal tu se vzal - zajic. Asi 5 metru ode me drepel v trave, dival se na me a strihal usima. Tak ja se na neho divam a zkousim s nim telepaticky komunikovat. No neslo mi to a me prislo lito, ze jsme ztratili kontakt s prirodou. Driv byla komunikace se zviraty uplne normalni a dnes se nas boji. A my si myslime, ze kdyz mame domaci zvirata (slovo mame od slova vlastnit), tak ze jsme pani zvirat a pritom prd. Ani zajice neprinutime, aby se nas prestal bat.

Prislo mi divny, jak ten zajic v Praze na me divne kouka a ja mam pocit, ze se mnou komunikuje priroda (zduraznuji kontrast Praha - priroda). Pak proste zmizel, ja se sbalil a sel mezi lidi do Roxy na Free Mondays.

Jen me strasne mrzi, ze zvirata se nas musi bat.

Old Post 04-07-2002 v 02:17 AM
Dale Cooper je offline   Profil uživatele Dale Cooper   Find more posts by Dale Cooper   Foto galerie člena Dale Cooper   Click here to Send Dale Cooper a Private Message   Add Dale Cooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Dale Cooper Příspěvek č. 352

no nevim, ja s tim mam jenom ty nejlepsi zkusenosti, jednou se nam stalo ze sme v sobotu jezdili s kamoshem kolem mesta a vybyrali sme si pjekny mista na huleni, a pokazdy /3x/ si kousek vedle nas sednul zajic a cumel, mozna to byl ten samej a porad za nama, nebo vuni ganje behal

keep
balkon 2002

Old Post 04-07-2002 v 07:23 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás