Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mě je 38 , začínal jsem jako rekreant , někdy kolem 18 ale
jen na chvilku, kámoši bikeři - kurýři toho měli vždycky dost, pak jsem změnil prostředí a dlouho nic, teď pár let spíš zkoumám léčebný potenciál, ze začátku jsem byl drsnej skeptik.
Ale po úspěších s mojí těžkou migrénou (překonalo to i silná analgetika), a jak čtu výsledky důsledných a přesných vědeckých studií tak mě konopí začíná víc a víc zajímat.
Je to opravdu dar, pokud se používá v umírněném množství a nejlíp nějak zdravě, totiž inhalovat pravidelně s konopím i spaliny z papírků a nevím čeho už považuju teď za degradaci toho zážitku.
Vždyť ty čisté terpeny tak krásně chutnají.
A můj názor je hlavně žádný přešlechtěný potvory s co nejvíc % THC,
špatný vliv dlouhodobýho užívání na mozek je dobře znám, takže nejlíp odrůdy s hodně CBD, které je neuroprotektivní (chrání mozek) a navíc i stimuluje neurogenezi v dospělém věku.
Medicin: já jako kuřák rekreant bych to THC nedémonizoval, čím více THC tím méně toho člověk musí vykouřit tzn. tím lépe pro plíce. Rozhodně bych nechtěl kouřit pokaždé jak palec tlustou larvu abych se trochu zkouřil jak tomu bývalo dříve, bez pořadné genetiky (už tak toho šitu kašlu až až). Ale chápu tvůj odlišný přístup, každej od toho čekáme něco jinýho. Pro mě je ideální vzorek kde zhulenost nastoupí už po prvním prásku, kde k navození stavu stačí nejmenší množství. Jinak mám 28 abych nebyl OT
Ahoj,
napsal jsem to špatně, samozřejmě že je zdravější pro plíce dát si jen několik prásků nečeho s vysokým %THC než zhulit spoustu materiálu s nízkým THC. Nerad bych THC démonizoval, to né, jednak jsou přesvědčivý výzkumy o jeho léčivých schopnostech a když se užívá v rozumných dávkách a cyklech tak je to ok.
Třeba se málo ví že spousta lidí každej rok umře na volně dostupný analgetika, Nesteroidní antiflogistika - NSAID, jako ibuprofen.
Proti tomu je umírněná a cyklovaná konzumace THC naprostá pohoda.
Měl jsem to napsat že je pro mozek zdravější když má kytka i hodně CBD, protože CBD asi chrání mozek.Nějaký výzkumy a studie na to jsou.
Nejlepší je vaporizovat, ale chápu že před hospodou nebo na nějaký akci to nejde.
Vůbec ne ... letos jsem sadil "rajčata" poprvé. Donutili mě k tomu zdravotní důvody. Tady jeden sliboval Fénixovy slzy a není schopný ani odpovědět. No snad přežiju do sklizně a udělám si sám.
Na to, že život utíká čím dál rychleji, znám zajímavou teorii.
Představ si, že když je ti 1 rok, tak celý prožitý 1 rok je vlastně celý tvůj život, tedy 1/1 života.
Když jsou ti 2 roky, tak 1 prožitý rok už je pouze 1/2 tvého života.
No a když je ti 28 let, tak 1 prožitý rok už je pouze 1/28 života. atd atd...
Jinak abych nebyl OT, tak já jsem 3 měsíce po Černobylu
no já jsem 96 ročník a před tejdnem sem měl narozky. pálim od šestý třídy což je nevim... sedum let. poslední roky se spíš snažim drogy nefetovat ale studovat))))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."