Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ona ta kytka byla uz od malicka zabrzdena oproti ostatnim. Zakrsla, listy pokroucený. Pak se vcelku schopila, ale zlehka ji zesvetlaly vrchy. Nekdo mi tu psal ze to vypada jako by neprijimala ziviny. No prolil sem ji cistou vodou a zas se dala do kupy.No a ted najednou takhle odejde. Nikoho nenapada cim by to mohlo byt? Da se nak zachranit aspon cast nebo ji mam nekompromisne odjebat pryc?
dal jsem se po x letech opět do pěstu a místo svého osvědčeného hydra v RW jsem se nechal ukacat do Canna Terry jak substrát - Canna Terra Profesional + tak i hnojky od Canny, semínka mám od osvědčené Dutch P. Nikdy jsem při pěstech neměl problémy takže mě toto trochu uvádí do mrzutosti. tak snad poradíte..
od spodu nahoru, celkove zabrzdeny, spatna produkce pylu, ph6.2 ec1.6 ted 14 dni voda ale moc zlepseni jen se to nezhorsuje a trosku roste. stalo se mi to uz víckrát, v reakci na hnojiva, přitom hnojim podle tabulek nebo spis ještě pod...
Zdravím,
mám problém ve 4. týdnu květu. 6 rostlin jede jak má, dvě jsou zaseklé, menší, seschle vypadající paličky, fleky na listech. Bojím se, aby to nešlo na ostatní. Jedu 3 složky AH, pH a EC v normálu. Prosím o radu.
Zdravím, jsem uplný nováček a mám problémy se žloutnutím listů u hydroponie.
Infrormace na začátek: ¨
¨
neupravená voda má EC 0.2 a PH 7.2
V drip vanách se nažím udržet PH na 5.9 a EC 0.8 - 1.0
Používané hnojivo je od advanced hydroponics (celá řada)
Odtah mám nahoře stanu a jede nonstop
na vlhkost mám vlhkoměr a ten drží vlhkost stanu mezi 70-90%
ve stanu mám větrák nastavený na minimum
žárovka osram 600W nastavená na trafu na 420w
První chybu jsem udělal takovou že jsem na začatku kostky s vatou uplně nezahrabal do keramzitu ale hned jak jsem byl upozorněn na chybu tak jem ji opravil
Ve stanu mám celkem 25 kytek a 7z nich má nažloutlé listy a rostou pomaleji než ostatní.
Může mi někdo doporučit co dělám špatně a jak často mám měnit zálivku vody?
Ve stanu mám 25 kytek ( z důvodu ze počítám že mi nějaká umře) po dvou vanach a v každé vaně mám 35l vody. Používám hnojiva advanced hydroponics (celou řadu) v hodně málem množství.
Neupravená voda má EC 0.2 a PH 7.1
Ph vody je 5.9 a EC 0.8.
Vlhkost 70 -83%
Teplota od 25 -28
Světlo 600w zarivka osram nyní na trafu nastavena na 420.
Odtah mi jede nonstop
Pestebni medium je vata a keramzit
Do každého truhliku vedou kapilary poháněne čerpadly.
Světlo nastavene na 19hodin denně a cerpadla jedou hodinu pak 5min pauza a takhle stále dokola.
Používám zvlhcovac ktery je u vetraku aby to rozhanel po celém stanu.
Zalivku ve vanach chci menit 1 za 10dni.
Jediný problém mám tě obcas mi zloutne nějaký list.
Teď mám kytky šestý den ve stanu presunute z pařniku.
Chci se tedy zeptat.. žloutnou mi listy u nějakých kytek a nevím proč. Může mi někdo poradit čím to je a jak to opravím??
Ve stanu mám 25 kytek ( z důvodu ze počítám že mi nějaká umře) po dvou vanach a v každé vaně mám 35l vody. Používám hnojiva advanced hydroponics (celou řadu) v hodně málem množství.
Neupravená voda má PH 7.1 a EC 0.2
Odtah mám nahoře a jede mi nonstop
Ph vody je 5.9 a EC 0.8 - 1.0
Vlhkost 70 -83%
Teplota od 25 -28
Světlo nastavene na 18hodin denně a cerpadla jedou hodinu pak 5min pauza a takhle stále dokola.
Teď mám kytky šestý den ve stanu presunute z pařniku.
Chci se tedy zeptat.. Mám velký problém s listy a nevím co mají za nemoc jelikož symptomy jsou často velice podobné a jak kytičkám mohu pomoci.
Zdravím, Ve stanu mám 25 kytek ( z důvodu ze počítám že mi nějaká umře) po dvou vanach a v každé vaně mám 35l vody. Používám hnojiva advanced hydroponics (celou řadu) v hodně málem množství.
neupravená voda má PH 7-1 a EC 0.2
Ph vody je 5.9 a EC 0.8.
Vlhkost 70 -83%
Teplota od 25 -28
Odtah mi jede nonstop
Světlo nastavene na 18hodin denně a cerpadla jedou 10min pak 10min pauza a takhle stále dokola.
Jediný problém mám tě obcas mi zloutne nějaký list.
Teď mám kytky 9den den ve stanu presunute z pařniku.
Chci se tedy zeptat docela dost mi žloutnou listy a jsem z toho bezradný.. může mi někdo říct čím to je a jak kytičkám pomohu?
Pufroval si ten keramzit na začatku? Kolik kytek máš takových žlutých ? Skoro všechny ? Řekl bych málo živin,EC 0.8 je docela málo , já od zasazení řízku dávám 1.2 a více , 8denní rostoucí kytky mám i klidně na 1.6 EC