Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemá to s tím nic společnýho, kytky nikam nedávej, nebo nezatmívej, nic jim nechybí. Pěkně v pohodě je nech, pečuj dál jak si pečoval a oni přejdou do květu samy, neboj a nezakládej zbytečně dvě témata.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ale kdyz ma bejt doba na růst palic tak 2 mesíce . to nestihnu. potřebuju to nak urychlit, za 2 mesice odjíždím....a je to v pr.....
ale kdyz ma bejt doba na růst palic tak 2 mesíce . to nestihnu. potřebuju to nak urychlit, za 2 mesice odjíždím....a je to v pr..... a fotky nemužu dostat do kompu takže??,
TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC
zakryti na tri dny kytku ke kvetu nejspis nedonutis, lze zakryvat 12/12, 12 hodin svetlo, 12 hodin tma, to ale musis delat dele ne tri dny. Nemusis se strachovat. ja pocitam ze mi to zacne kvest nekdy ke konci srpna, takze muzes byt klidny
SIKI:mam venku nějakou odrůdu skunku CITRUS ale zatím jen ukázala pohlaví + pár blizen,myslím, že tyto odrůdy dozrají pozdějši než ty ostatní.(ale kdo ví?)-nemáte s tímhle skunkem nějaké zkušenosti???
PETREF:minulí rok jsem pěstil jednu podobnou kytku a ta mela jen 60cm,Tmavá,a listy mela do červena(pěkně)udělala mi jen jednu VELKOU+TLUSTOU šišku.A skuřovala jak dost dobrej skunk(semínka ale neudělala--PROČ--PŘITOM BYLA ZE SEMÍNKA)