Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechapu že tady pořád někdo řeší že mu to nekvete ? nějaká davová psychoza ne ... ta kytky vnímá počasí mnohem líp než ty, takže začne kvést až to bude opravdu potřeba... na tobě bude jenom jí pomoct
stejně je teprve srpen
No ony ty indoorovky docela potrebujou svetlo/tmu 12/12. Nebo aspon tak nejak. Proste kratsi fotoperiodu. Takze se ti muze stat u nejakych brk na doma ze ti venku nedozrajou.Toz tak.
zdar tu all indoorakom out ... ja idem indoor vonku, modely: HazexSkunk, Big Bud Super Skunk ... tak dam vediet ako to dopadlo. zatemnovat ten HazexSkunk nebudem lebo je to mimo mna, ten big bud by sa dal.
cus
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
ještě se mi nestalo, že by mi indoor venku nedozrál. Pokud nechtěj sami, tak zatmívání a květový hnojiva, nebo když neni možnost zatmívání, tak zavčasu nadopovat silnou koncentrací květovejch hnojiv. PK 13-14 je na to celkem ideální.
Pokud by jste byli tak hodní, taky by mě zajímalo kde sehnat PK 13-14... Díky Wokap
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Zdravím all growers! Zaujíma ma, či odrody ako NYC Diesel; Neville´s Haze; Sage alebo Arjan´s Haze dozrejú v našich podmienkach - pri pestovaní outdoor alebo skleník? Sú tieto odrody náchylné na plesne? Aké sú vaše postrehy, príp. skúsenosti?
Neville's Haze dopěstoval vklidu Bubik a co psal tak skoro bez náznaku plísně-koukni do outdoor galerie. Tyhle sativovité odrůdy typu haze mají výhodu v tom, že mají vzdušnější palice než indiky, a proto jsou vůči plísni odolnější. Na příští rok taky uvažuju o nějákém kříženci Neville's Haze(např. cross s Grapefruitem od Fem. seeds mi přijde hodně zajímavý). S.A.G.E. si jako outdoorovou odrůdu pochvaloval hary...
pripajam foto z 30,9,2006 ... zber bol o 22,10,2006
nebolo vela... ale ide to
citace:
Původní příspěvek od MUZsRANAMI zdar tu all indoorakom out ... ja idem indoor vonku, modely: HazexSkunk, Big Bud Super Skunk ... tak dam vediet ako to dopadlo. zatemnovat ten HazexSkunk nebudem lebo je to mimo mna, ten big bud by sa dal.
cus
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Kámoš pěstoval letos venku dva indoorové řízky.Byly to White Widow a Northen Light.Ven je dal docela pozdě .... ale nakonec to dopadlo dobře.Sice výnos nic moc,ale byla to lahoda jak pro oko tak pro plíce
Největší životní moudrou tkví v tom včas rozeznat,na koho se vysrat a předkým se posrat
Dostal jsem řízky Crystal Lightening, a mam je pod zářivkou při cyklu 18/6. Až je hodím v březnu ven, nebude jim vadit ten přechod na 12/12, nezačnou třeba kvést ? Jaké máte zkušenosti, není třeba vhodné pomalu snižovat na 12/12 ? Díky za rady.
hej tak ja sem minulej rok valil WW normalne venku a z rizku nestihla dokvist tak jak sem chtel..a to sem ji sklizel druhy tyden v listopadu...veliky salamy!!!