Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vidim ze tu je velmi vela prispevkov ale tak ake semena najviac odporucate na outdoor? bude to moj prvy out a nevadi ked budu stat aj okolo 60e hlavne aby bol dobry vysledok
Ahoj nevite nekdo jak dlouho potrva growshopu doruceni objednavky kdyz jsem si objednal seminka od Dutch a Paradise seeds? Jsem myslel ze to maj nako poreseny kdyz je tam takle nabizej... v patek jsem to poslal s tim at me to doruci PPL a stale se nic nedeje zacinam se bat aby to netrvalo jako tomu bylo drive treba i tri tydny...
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ Ahoj nevite nekdo jak dlouho potrva growshopu doruceni objednavky kdyz jsem si objednal seminka od Dutch a Paradise seeds? Jsem myslel ze to maj nako poreseny kdyz je tam takle nabizej... v patek jsem to poslal s tim at me to doruci PPL a stale se nic nedeje zacinam se bat aby to netrvalo jako tomu bylo drive treba i tri tydny...
proc si tam jednoduse nezatelefonujes a nezeptas se ??
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ Ahoj nevite nekdo jak dlouho potrva growshopu doruceni objednavky kdyz jsem si objednal seminka od Dutch a Paradise seeds? Jsem myslel ze to maj nako poreseny kdyz je tam takle nabizej... v patek jsem to poslal s tim at me to doruci PPL a stale se nic nedeje zacinam se bat aby to netrvalo jako tomu bylo drive treba i tri tydny...
Volej do shopu tam zachrapali , PPL to trva max 2dny a jeste ti predem volaj , psal jsi telefon do objednavky ??
zdravim pani groweri
ma tady nekdo prosimvas zkusensti se seedbankou world of seeds ? zkousel sem zalozit topic ale nic moc odpovedi tak to zkusim i tady...protoze vo tyhlety seedbance tady toho nic moc neni, ale co sem zkousel googlit tak jenom sami pozitivní odpovědi byly... tak ? ma nekdo grow techhle breederu zasebou ?
a jeste lepe kdy mel nekdo zklusenosti s temahle modelama :
zdravím jakej máte názor na shamana od dutch passion? Prý je spolehlivej na out, rychle zraje, a je odolnej proti plísní, ale málo se větví...je to pravda, kdo s ním má zkušenosti?
ja som zasadil Magic Bud ale pruser je to ze si nedavam bacha a tak mi jedno semienko nevyslo a druha rastlinka jak mala klične listy co bolo max cm od hliny som odtrhol nechtiac , vyroste este ?
zdaravim!!!tak na zaciatok uvediem ze som dost velky laik do pestovania ale co to uz mam nastudovane.
tento rok sa chystam sadit outd. ale neviem aku odrodu.mohol by mi niekto poradit nejaky kompromisny ideal?byvam na juhozapadnom slovensku v okoli nitri a potreboval by som odrody ktore su odolne voci skodcom a plesniam a nevadi im ak ich clovek obcas nepoleje alebo teda skor take co nevyzaduju nejaku extremnu starostlivost pretoze toto leto budem mat fakt nabite.
podľa toho čo píšeš tak by ti asi vyhovoali indiky o tie sa netreba až tak starať a niesú náchylné plesniam ale záleží aj podľa toho aký stav ti vyhovuje...