Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO MATE PRAVDU CHLAPCI,ALE JA VAS SPRAVODL;IVO ROZDELIM SLOVENSKY HIPHOP A CESKY HIPHOP SU NAJLEPSIE NA SVETEEEEEEEEEEEEEEEEE.....HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEH
no me valí do uší jen czekhip-hop a ta lahodička kdyš sem smouklej hmm. P.S.H., divokej zapad, indy a witch, defakto, a zvlast starý peneři hmmm. ale fakt je to jenom věc nazoru a podle toho co se komu líbí. tak.... HIPHOP
fak.gesho..no co rict, hiphop..ja tancuju na hiphop takze poslouchat ho da se rict musim, jinak posloucham etchno, kdyz mam naladu a jsem nekde v klubu parim..ale co se tyce tech lidi co poslouchaj..kdyz dete na festivali..kdyz dete na festival hip-hopu sou tam sami machyrci co se predhanej kdo ma lepsi hadry, lepsi znacku, hezci holku, kdo umi vic tanocvat atd..ale vem si SKA Rege nebo Punk atd..tam sou lidi, ktery se vsichni se sebou bavjej, nekoukaj na to co ams na sobe, nezalezi jim an znacce, ta atmosfera je uplne suprova.na jednou takovim festaku sjem byla mimochodem -Okor a fakt pohoda..ale k huleni a na akcicky teda preferuju techno
mam ve tride kamosa, a ten ulitava zasadne na polskym, madarskym, bulharskym atd. hiphopu. je sranda si to nekdy poslechnout jak se tam zpiva "Fakaros te ista cvaros, ferencvaros i hungary lajos bajos..." atd.
kazdopadne nevim esli uz tu nekdo zminoval tak u me v posledni dobe vede RADIOHEAD, RADIOHEAD a pro zmenu RADIOHEAD. co myslite ze mi tu pri vuni vonne omamne tycinky hraje? ano, spravne KID A. lepsi desku devadesatejch let neznam... podle nalady muze souperit leda tak s OK Computerem (Karma police, arrested this girl, her hitler heirdo... this is what you´ll get... for a minute there, I lost myself... BOOOOZIIIIIII!)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
ganja17: v nadsazce sme si neco podobnyho vysvetlovali s kamosem na rozdilu housu a techna. house ma o pet beatu za minutu min tak asi tak.
dalsi doporuceni Eric Clapton; mam ted od nej unplugged, no co pisnicka to krasa... doprdele, taky lidi se uz dnes nerodi
pooh: no on se ten kamos narodil v sssr, a teprv pred peti lety zije tady (ale ani na prizvuku bys nemel sanci to poznat), takze ani o ten ruskej, beloruskej a proste "vychodni hiphop" neni nouze !
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Velice doporucuju hipecovy kapelky jako black eued peas,dj revolution,ragga sonic,mykill myers ci lords of brooklyn nebo snad djje kat killera dal treba Das EFX ,Nas , ntm.... a mnoho dalsich.... Jo al nejvic zeru dechovku na vlachovce s josefem zimou ten je hodne tvrdej... hehe