Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
taky máme BioBizz hnojiva. Chci se zeptat jestli je vhodné mít namíchanou zálivku předem nebo radši míchat každý den čerstvou. Máme namícháno v 5l petce a druhý den je na ní takový povlak. Navíc to co zůstalo v konvičce ve skříni smrdelo jak h.....
No hele, raději si najdi čas a vždy si namíchej nové. Přeci jenom je to organické hnojivo, které podléhá rozkladu. Takže se rychle namíchané kazí. Přeci jenom to namíchání moc času netrvá (y)
Ahoj SkankyCZ,
v každé zálivce ho používat nemusíš, já hnojím obden..
Jinak doporučuji začít tou dávkou 2ml/l.
Začal jsem s bioheaven když přišel k nám na trh a podle oka a pipety, začal fungovat až při těch 2ml/l, jak uvádí growshedule..
V době sledování ještě biobizz v growshedule bioheaven uveden neměl..
Jinak zaměř se na jiné faktory, než jen podpůrné přípravky, musíš mít dokonale zvládnutý grow(světlo, ventilace) aby bylo něco málo poznat..
Jinak bioheaven dost snižuje pH..
Nečekej, že Ti po pár ml bioheavenu vyrostou salámy jak ruka..
Biobizz jen chválím, škoda, že nedělaj pH- a pH+..
Jasně podle nich se pH kontrolovat s organikou nemusí...
V tomto názoru se ten můj s jejich liší..
Díky za odpoved Elessar. BioBizzem hnojíme. rostliny už máme týden v květu. Zatím si nestěžujou tak asi je všechno v pořádku. Mně šlo jen jestli lze ten BH nedavat denne jak uvádí tabulky. Jde o to že ubýva a vtéto chvíli je pro mně drahý kupovat další. Co se týká PH tak ho taky upravujem. Jinou vodu než z rádu nemám a tam teče PH 7,5. A když už voda. Což takhle odstátá deštovka?
Ahoj tak to tu trošku oživím na Canafestu BIOBIZZ představil nový produkt „Product X“ . Zatím pro něj hledají jméno. Sehnal jsem par testovacích vzorků které mi vydrží tak na 15 zálivek . Aplikoval jsem ho už na tři zálivky v růstu a mohu říci že to fakt něco dělá. Listy se strašně začali zvětšovat jako pořádné listí u venků . (ostatní hnoje mam také BioBizz).
„Product X“ dostane jméno do 1.2.2015 a doufám že ho dají hned do prodeje .
O produktu
Tento zbrusu nový produkt je botanický aktivátor, který bude dělat zázraky na vašem zařízení. Posiluje imunní systém - odolávající různé formy onemocnění, a složky výrobku X také stimuluje klíčení rostlin.
Instrukce
- Produkt X může být použit jak v průběhu květu a vegetačního období rostliny.
- Pomocí 5 ml / l, a použití s každým zaléváním.
Grow slozka je fakt docela hustá. je potřeba to opravdu pořádně promíchat. I když jsem docela hodně trepal, tak když jsem to dopotreboval, zjistil jsem ze dole je usazenina. Takže míchat fakt hodně. Skladuju to ve tmě,pokojova teplota a pohoda, všechny složky kromě fishmixu, ten zatím nemám. Mícham pokaždé čerstvé, ani mě nenapadlo to skladovat. Koupil jsem kokos biobizz v obchodě, kde jsou kytky na ukázku v boxech a tak. Mám trochu obavy ze i když je kokos kvalitní, tak v tom pytli jsou dírky a když mají v obchodě nějaký broučky, tak hold napadnou i substráty a tak. Jen teorie... Teď jsem koupil kokos lisovanej a zatím pohoda, ale teprve začínám.
Hele minimálně, jsou to biologický hnojiva a já to leju do odstaty vody s ph 8 a kytky si nestezujou. Jestli máš ph lehce víc nebo míň tak by to podle mě neměl být problém.
Alga-A-Mic - 0,036 - snižuje (RO voda pH=6,00, při 2,5ml/L pH=5,61, při 5ml/L pH=5,25)
BioHeaven - 0,123 - výrazně snižuje (RO voda pH=6,00, při 1ml/L pH=5,14, při 2ml/L 4,52)
Fish-Mix - 0,463 - stabilní (RO voda pH=6,00, při 2ml/L pH=5,75)
Bio-Grow - 0,35 - doměřím a zpřesním dEC1
Bio-Bloom - 0,13 - doměřím
cavte idem kokos prvy krat . hnojiva biobizz ,kitky su nejake nazlkle trochu a fialova stonka ,prvy krat som prelial kokos z nariedenim hnojivom ec 0,4 vytok bol ec 2,3 teraz maju 9 dni a zalial som to z ph 5,8 a ec bolo nariedene na 0,8 ale vyteka mi ec 4,5 co stym?
A jakou máš značku kokosu? Třeba Atami je předhnojenej a tečou z toho ze začátku podobný hodnoty. Já to několikrát propláchnu vodou s upraveným Ph na 5,4 a výtok se ustálí na 6,2. V růstu cca 10dní nehnojim. Teda u této značky.
Zalejvej jen upravenou vodou, než ti klesne ec na 1.5. Potom už začni přihnojovat. Já začínam na 0,8ec při zdrojovce 0,1 a potom už to držim kolem těch 1,5.