Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od frek Nevim, jestli ste si toho všimli, ale jakémukoliv výrobku od plagronu se vždy po pár týdnech smazal návod na použití. Je to moji blbostí, nebo se to stává i Vám?
Jo,maže se to..Maj to tištěný ňákou shitovou barvou..
Zdarec jenom se chci zeptat jestli mate nekdo skusenost s aplikacii Phyt-aminu do zalivky.Nekde sem to tady cetl ale jinak nic,protoze pri outdooru by to bylo praktickejsi.A nema nekdo skusenost s plagronem u chilli?Ci i u chilli se muze hnojit s kazdou zalivkou.Protoze je o moc nachylnejsi na prehnojeni tak jestli to nekdo nezkusil.Pestu zdar
aky ma zmysel jebat secko do vody?? si myslis ze cim viac pohnojis o to viac si zakuris?... ver ze nie, phit amin je na listy, vytvara ochranny film na listoch ktory ich chrani, vyzivuje, atd ....
Původní příspěvek od invysible Ne nechi to zbytecne jebat do vody jenomze kdyz sprchne muzu to jet strikat opet tak se jenom ptam..Nemusite hnedka chytat nervy ze jo.ale dik
Jo jo..na chilly to klidně dej. Taky jsem to letos používal. Sice jsem neviděl nic, co by pomáhalo, ale taky to neuškodilo. Klidně to použij. Normální poměr jako na Travku.
hoj groweri sadil som prvy krat a nic som nechcel nechat na nahodu tak som si obiednal zeminu od plagronu klicit som to daval priamo do zeme v 3,5 L kvetinacoch to bolo 5.1 dnes je 19 a ukazuju sa mi problemy
Nehnojim este rastlinky maju na listoch take zlte slabo viditelne fliaciky
vysoke su asi 6 CM nic moc druha rastlinka ma zase konceky listoch zoschnute
ma tu prosim vas niekto skusenosti z tuto zeminu inaksie odrody
AmS a ak 48 help me som zufali co to je . teplota 28 cez den v noci 20 svietim na to GIB LIGHT 250W...
kto ma skusenosti zo zeminu od plagronu budem rad za info popripade z odrodami ams a ak48
(ale je pravda že sjem tu někde četl , že royalty mix je dost silně předhnojen a malík kyti nemusí dělat dobře ,ale co je an tom pravdy nwm :-)
Pravda, pravda....minulý rok (2011) mi kití, který šli rovnou do Royl. mixu udělali to samý. Doporučuji míchat napůl Royality s grow mixem, nebo light mixem. Ty nejsou tolik předhnojený...
Zdravim.Jistě jste už vsichni viděli nové přebaly Plagron (ty nápisy se mazat už nebudou).Přijemne mně potěšilo, že se začli orienovat také na hydro.A to jejich rozděleni podle barev(ja zatím jedu zelenou)je podle mě chytrý komerční tah.Plagron má spoustu novinek, tak by nebylo špatné to tady doplnit.Předem dík.jo a taky maji perlit .lol
Vita race je nový název pro Phytamin.Na starém přebalu je uvedeno N-P-K 13-9-11 a na strankach plagronu uvaději u nového vita racer N-P-K 6-8-6, což znamená že je víc jak o polovinu snížen dusik a skoro o polovinu oxid draselný a přitom dávkování je stejné jako dříve. To jsem z toho jelen.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nějak srovnáváte ph u phytaminovýho postřiku?? Jestli třeba nejdřív třeba den dopředu srovnáte ph a pak jenom přidáte phytamin, nebo dáte phytamin a pak ph srovnáte. Já vypozoroval že je dost zásaditej (už podle toho názvu xxxamin by to mělo mít ph spíš vyšší) takže když přidáte kyselinu, tak vznikne neutrální látka a soli, tudíš mě napadá jestli toto není špatně, jestli se třeba ten phytamin v tom lepším případě neznehodnotí, a ty soli v půdě taky asi nebude nic fajn.. já jsem takový roztok okamžite vylil.. plavala v něm jakási bílá sraženina, což byla nejspíš vznilká sůl. takže já osobně používám způsob č 1 s tím že postřik má holt vyšší ph, ale holkám se to asi líbí. Někdo by taky mohl používát pouze odstátou vodu s phytaminem.. tak jak to děláte vy????