Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to papaja...tak outdooorky mas moooc pekny...Felixe je mi lito a myslim ze uvodni melodie k serialu letajici cestmira byla ta prava pro rozlouceni...jinak slint slint z buchetky namka namka namka....ty wole asi zajdu do baumaxu nekdy kua:ú))
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Dnes přináším první report z dosvicování pod 600 w. Pod touto lampou se ocitla tato posádka:
2 krát Mazar x špaňalsko-semínko
1/2 květinky Hempstar x špaňalsko-semínko
Bílá vdova-klon
Boggle gum-semínko
Převoz na místo určení kromě komických situací včetně strachu z odhalení znamenal naprostou změnu podmínek pro květiny-náhle se ocitly pod cyklem 8h světlo/16 tma, minimální vzdušná vlhkost a stabilní teplota.
Okamžitě se vysušily všechny plesnivé části rostlin, které se krásně dají kouřit a letos je to nejlepší, co jsem kouřil.
Zpočátku se zdálo, že to bude velmi rychlý finiš. Ale po včerejší návštěvě mohu tvrdit, že nás čeká ještě dlouhý dosvit-počítám i s 4 týdny...
Například bonsaj balkonovka Boggle gum-moje semenná banka-bude mít cca 40 semen-se zbláznila a začíná vlastně jakoby od začátku květu...
Soutěž::
Vyhlašuji soutěž o 5 semínek z balkonovky
Kdo uhodne výnos tohoto dosvicování nejpřesněji, dostane ode mne 5 semínek boggle gum z té balkonovky- o ní hojně píšu ve svém threadu.
Boggle gum
* šlechtitelé BOG, venušan, papaja
z variet:
Bubble gum a Northern Lights 5
největší poklad, co budu mít a chci se o něj rozdělit
1. místo 5 ks seeds bg + 10 ks mix toho nejlepšího od nás z klubu milců bonsaií-South Bohemia Outdoor mix
2. místo 10 ks South Bohemia Outdoor mix
3. místo 5 ks South Bohemia Outdoor mix
South Bohemia mix
přesné složení / které variety/ ohlásím na konci sezony při vyhlášení výsledků-je třeba, aby to prošlo osobní testovací kůrou.....
Tipujte do 30/10/2005 do půlnoci...je možno editovat-upravovat až do konce soutěže
Výsledky přesně 3 týdny po sklizení-poprvé budu vážit-jen kvůli vám
Takže jdu do toho, podle toho jak tak na to koukám řekl bych že dohromady tak ´110 - 112 (přesně 111,35)géček to jistí. Ne že bych nechtěl vyhrát ale přeji ti ať je to alespoň o 200g víc
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak tam máš 5 kytiček?? Náhodou velikost těch kytiček nám nepořekneš? Třeba aspoň do PM, abychom mi někteří měli větší šanci.... A bereš úplatky... Kdyžtak to sem foukni a pak dám i svůj odhad, ale jsi prostě maniak(myslím to v dobrém) do pěstování hodně štěstí kolego.
*je to bedna v suché dobře větrané místnosti cca 2x2x1,8m
*přítah zespoda 3x větrák PC nonstop
*chlazení cool tube s větrákem odtahem
*stolní větrák na rozfoukávání
*teplota stabilně okolo 22 stupňů
*vlhkost minimální
hnojení:
* mají mnoho za sebou-BioBizz, Plagron, Bio Nova, Bialgeen..
* ted jsem předepsal toto menu:
Phytamin do zálivky 6 ml/l
AH Grow/Bloom akcelerátor 2 ml/l
obojí 2 krát do týdne 2 l do zálivky
OBM 1 týdně lžíci do litru
jednou za 14 dní dávku Enza Forte Plagron
chystám na konec AH final solution a pokusím se sehnat ještě trochu topmaxu od Bio Bizz
peněženka je prázdná...díky spolubonsaisti-chudák Adam, když musel pěstovat sám
Sorry papajo, že ti zasírám theadr(protože je fakt luxusní), ale neuvedl jsi jednu zásadní věc a to tu, kdy končí přesně ta soutěž! Protože já, jakožto vychcaný člověk budu čekat až do poslední chvíle a pak teprve uvedu množství(podle toho, jak budou kytky vypadat)