Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od High Já si na tom zkládam jednoduchý teky.http://www.onemotion.com/flash/drum-machine/
Jinak Chateroulette nebo jak se to menuje:hrůza,Mexikánec si tam honí a ještě mi napíše hi man.Masakr
Doporučuju si na Ytb zadat GGN - best weed moments, GGN- Tommy Chong, GGN - Seth Rogen atd.. Je to Show uváděná SnoopDoggem a zve si do ní snad všechny celebrity co hulej trávu, kdo umí anglicky tak na tom 100% zhulenej bude dostávat takový újeby jako já
Moje "paleta" navštěvovaných stránek je docela široká - nejdřív kontroluji tři emaily (dva pracovní a jeden osobní), firemní webovky a pak zapínám FB (též především z pracovních důvodů). Když mám na meilu něco k placení po netu, udělám to okamžitě přes stránky banky. Poté začínám brouzdat po tom, co mě zajímá. Takže grower.cz, youtube.com, navratdoreality.cz, legalizace.cz, sem tam lamer.cz, houba.cz, chytej.cz. Vzhledem k jedné z mých zálib - zvířata, strávím i nějakou chvíle na stránkách zaměřených na tuto tématiku
Seky: Hele, jak jsem viděl název, čekal jsem, že to bude nějaký virtuální pěstování houbiček, ale rostoucí kolečka mě uchvátily Pecka, karma na Tvém účtě