Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po dlhom čítaní groweru a uvažovaní som sa rozhodol, že si postavím aj ja mikro box. Bol som teda v IKEI, kúpil som si jeden diel kuchynskej linky a začal som stavať. Tu je teda súhrn čo ako mám a pár fotiek:
Osadenstvo: Swiss cheese : 5x fenimizované semienko, vyklíčili všetky
nuž, rozhodol som sa spraviť jednu možno nie moc rozumnú vec. Prepol som na 12/12 po dvoch týždňoch rastu. Má to viaceré dôvody ale aj výhody:
1. na vianoce idem na mesiac preč. Čítal som si tu G o možnostiach samočinnej skrinne, na to však momentálne nemám
2. no, vlastne viac dôvodov nie je, tak prejdem na výhody...
3. aspoň zistím (a vy všetci ostaný tiež [ak ste to nevedeli]) čo sa stane s rastlinkamy ktoré takto pedofilne privediem do pohlavnej dospelosti.
Inak teplota okolo 30 C. Budúce kole pôjdem (apoň rast) pod menšou lampou, lebo uchladiť toto 2,5 kilo je na hovado.
PH si držím 5,9
Nehnojím
Skúšal som FIM ale asi nie poc dobre vyšiel...
Ešte dve nepodarené fotky (cez zabudovanú web kameru v pc [aj na tomto trošku popracujem do budúceho kola])
práve som sa vrátil z Cannafestu. Mám zopár vzoriek hnojív a stimulantov a chcem sa s vami poradiť, čo použiť a čomu sa vyhnúť, resp. čo sa s čím dá kombinovať?
Tak začnem spoločnosťou G.E.T. Od nich mám:
Power to bloom - stimulátor kvetu link
UMPH power - postrek na rastliny link
Power Thrive - vitamínový a výživový doplnok link
Ďalej spoločnosť Grotek
Blossom Blaster - skorý kvet link
Monster Bloom - neskorý kvet link
Rastlinky majú teraz presne mesiac, a na kvete sú 4 dni. Doteraz neboli hnojené. Poraďte teda, čím mám začať, čím mám skončiť, čo s čím môžem kombinovať a na čo sa mám úplne vysrať.
Pripájam ešte fotku rastlinky, takto podobne vyzerá všetkých 5. Zajtra ich čaká zálievka, tak by som ich chcel už prekvapiť dákym tým hnojivom. Ak mi neporadíte inak, tak tam pôjde ten B`cuzz.