Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Ursus666: myslim ze to je Big Foot a rozvětvil sem to pomoci ohejbaní a přivazování. Proste ty nejvetsi vrchy sem stahnul dolu na uroven tech mensich. Delam to poprve takze sam sem zvedavej co z toho bude
to julek: jednou za 2-3 dny zálivka, hnojivo komplet od Canny, ph drzim kolem 6,2 a jednou po 3-4 zalití jenom čista voda. EC neřešim.
Zdar, mam mensi problem a uz si neviem rady. V skratke sa jedna o NFT system, hnojky od General Organics(cca 70% toho co odporuca vyrobca), ph uz teraz celkom stabilne 5,8-6,2(obcas sa to vychili) ec 0,5 (malo ja viem, no nechcem to prehnojit). Teplota cez den okolo 27, v noci 20, svetlo cca 70 cm nad vrskama. Prikladam foto kde je vidno moj problem. Predpokladam ze tie flaky a suche konce mam zo zleho ph, nazaciatku mi to na par dni uslo, odvtedy uz sa to nesiri dalej velmi. Co ma viac zaujima , su tie biele kolecka na krajoch listov. Co to moze byt? Je to len na par kytkach, nie na vsetkych. Takisto mam pocit ze mi to uz 2 dni vobec neroste do vysky. Co robim spatne ?
Ahoj, nevíte co stím ? minule kolo to taky delaly a jak jsem je presadil tak mi prislo ze to prestalo kazdopadne mi pride ze je ješte brzy na presazovani tak jsme to chtel vyřešit nak jinak..... hnojim canna dle tabulek (mozna o krapec mín) substrát taky canna ph/ec bouhžel neměřim. diky moc
Mam skoro pred kosou a najednou mi zacla jedna palice jakoby rezivět, myslel sem ze je spalena od svetla(presto ze jine sisky byly i blize). Svetlo sem zvedl ale problem se zacal rozsirovat, dnes sem musel cely vrsek salamku usmiknout(rvalo mi to srdce). Muze to byt plisen ? Docela bojuju s vysokou vlhkosti..
Naposledy upravil mamdomaejkej 12-11-2017 v 16:55 PM