Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no uz neslintajte tolko uz sa natom pracuje len nechcem spravit iba jeden navrh ale aspon 5 a pri mojej rychlosti mi len jeden zabere hodku-dve ( zalezi ci chcem spravit nieco style-ove alebo obycajne )
Jurasek: jj, dík.. No ja som chcel dať všetky tie ostatné v normálnom rozlíšení, lenže som mal blbú verziu photoshopu... Tak som to napravil a konečne si už stiahol normál verziu,..takže tu je v čiernobielom a aby sa nepovedalo,tak zasa aj v niakom farebnom prevedení...
jj parada akura ten textik nechceme dekriminaliyaviu drog a marihuana nezabija, by mohli bzt trosicku vyraznejsie... padicka parada..... len taq dalej...
vééélmií pekné nalepôčky ale tiež som za to nech je tam niaky web, ale dávať tam odkaz na grower je blbosť čo tak keby sme spravili web ? keďže sa v tejto problematike "trošku" vyznám, tak by som ho spravil.. grafiku mám tiež "v malíčku", takže už len niekto niečo napíšte, čo na ten web dáme, dohodnime sa na adrese (napr. dekriminalizacia.xxx.sk) a možme to rozbehnuť
praaaaaaadaaaaaaa len taq dalej.... Noooooooo taq, by tam malo byt vyvratenie mytov, ++++++++ veeeelalallalaaaa ineho...........
RE Stick: parada, farby su Ok , zamakal si a terzz si kazdy moze vybrat podla svojej farebnej chuti....
ja by som dal domenu .EU ( zacina byt coraz popularnejsia a viete ako..ked niekto cekne, ze NIECO.EU tak hned ho napadne ,,europska unia, nieco europske, politicke, vyznamne" lebo zvacsa taketo domeny maju taky charakter...teda aspon ja som len na take natrafal )
edit: neviem ci sme sa pochopili ale tak nejak a kludne by som aj prispieval nejake prachy na domenu ( tych par korun rocne obetujem velmi rad )
konečne sa tu niečo pohlo to EU je v pohode. Do tej stranky by som dal nejaké holé ženy aby to pritiahlo viac ludí buhehe no ale važne. Tak hlavná výhoda je že tam budeme pisať pravdu lebo to nieje droga je to paprika buheh tak to nieje problem čo tam napisať ty sa postaraš o grafiku a mi zvišok o text jj každy dostane nejakú úlohu a spraví to najprf treba založiť tu stranku všeci ju zhodnotime a ked bude 100%-tná tak ju spustime.
Potom to bude prebiehať nasledovne po zničení asi 50 tonerov 200 kaziet na growera bude už nalepka v každom (väčšiom) meste tak do konca roka bude huliť aj naš najviší IVAN s kaliňakom taky fico si budú davať bublačku na dunaji tak na další rok by sme už mali kuriť legalne. LoL (a to som pisal este za normalneho stavu)
no je to fajn ze mame konecne neake navrhy
ja len tak ze tie hesla by mohli byt aj viac take na zamyslenie a viac provokujuce
som rozmyslal a nieco som vypotil, tak napriklad nieco v tom zmysle ako:
Marihuana Vas nezmlati v bare.
Marihuana Vas nezrazi autom.
Marihuana netyra manzelku a deti.
Marihuana z Vas nespravi zavisleho.
atd.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Radsej smiech od zhuleneho ako bitku od opiteho!!!
Preco z nas robite kriminalnikov, ked nerobime nic zle?
Pri fajceni marihuany neminiete celu vyplatu v automatoch! Pri alkohole ano
to som preberal prednedavnom s mastah_blastah ze by sme to nemali porovnavat s alkoholom...ideme obhajovat marihuanu a nie kritizovat alkohol...
btw. s tou dekriminalizaciou...myslim ze ako vacsine z Vas je jasne ze dekriminalizacia je v blizskej buducnosti dost nerealna...mne ide hlavne o to aby bola situacia aspon taka ako v Cechach ( mensie postihy za pestenie a celkovo kladnejsi vztah spolocnosti ku ganje )