Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je ten problem s vlastnima substratama ze nevis kolik mas nahnojeny substrat a od kdy by jsi mohl zacit pomalu hnojit myslim si ze cca 400kc za 50l nebo kolik stoji hlina od dodavatelu co se prodavaji v shopech a mas aspon jistotu nejakou ale tak hle je to tezko zjistit nebot chce to jednoznacne si poridit ec metr a zmerit to a aspon budes vedet nacem jsi nebo si ho od nejakejch kamaradu pujc jo a jeste jak pises prolit to peroxidem vodiku tak pocitej ze ti pujde do haje vsechny prospesne mikroorganismy co se skryvaji v tom kompostu ja osobne bych to nedelal !
Děkuji za upozornění. Ve FAQu je H2O2 strašně vychválený, až jsem úplně opomenul, že je to přece jenom žíravina . Předpokládám teda, že tak ještě týden určitě nemusím hnojit, když jsem měl půda takhle přehnojenou, je to tak? pak začnu malými dávkami NPK a pomalu začít hrotit fosfor...
Jinak díky za pomoc, čeká nás krásný týden tak snad bude vše okay
Původní příspěvek od Rajesh Čau čau, potřeboval bych pomoct, dnes jsem si všimnul na listech podivných stop jakoby to byl nějakej slimák nebo něco takovýho, nemohl by mi někdo prosim poradit co to mohlo způsobit a popř. jak se toho zbavit?
jsou to jeste male kytky a proto se to moc nehnoji jen fakt malinko tak ze to je tezko rici kolik jsi tam teho navalil kazdopadne nehnojit nez se nevzpamatuji a prolil bych to vodou
Ahoj, mám pocit, že mi rostlinky vadnou. Jsou to tak dva týdny od naklíčení, rostly v pořádku, ale teď mají takové schlíplé pokroucené listy a příjde mi, že umírají.
Zdarec lidi má tady foto listů z kytek na balkóně. Jedu tam 3 modely a to Afghan, Shiva Skunk a CBD HAZE Auto. Tento problém se vyskytuje u Afghana a CBD Haze auto. Shiva Skunk je uplně bez problémů. Kytky nejsou ničím hnojené, krom granulovaného kravského guána cca před 3mi týdny. Ph je ok. viděl bych to na problém s teplotou v těchto dnech a nebo na spálení světlem podle FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/s...oci/10.html#107
ale poraďte mi někdo jak mám dát tu žhavou kouli na obloze ještě trochu výše
v přehnojení to určitě nebude, Haze jsem navíc ještě nehnojil vůbec a ten je nejhorší...ale chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost tak ať mi mou teorii potvrdí...kytky se určitě vzpamatujou doufám
Díky za postřehy. Ať to roste!
Původní příspěvek od techem Zdarec lidi má tady foto listů z kytek na balkóně. Jedu tam 3 modely a to Afghan, Shiva Skunk a CBD HAZE Auto. Tento problém se vyskytuje u Afghana a CBD Haze auto. Shiva Skunk je uplně bez problémů. Kytky nejsou ničím hnojené, krom granulovaného kravského guána cca před 3mi týdny. Ph je ok. viděl bych to na problém s teplotou v těchto dnech a nebo na spálení světlem podle FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/...oci/10.html#107
ale poraďte mi někdo jak mám dát tu žhavou kouli na obloze ještě trochu výše
v přehnojení to určitě nebude, Haze jsem navíc ještě nehnojil vůbec a ten je nejhorší...ale chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost tak ať mi mou teorii potvrdí...kytky se určitě vzpamatujou doufám
Díky za postřehy. Ať to roste!
Čau
Vypadá to na spalení slunkem. Nezalíval si to když na to pražilo slunko?
Ahoj, chci se zeptat. mám menší problém s řízky. Už druhou várku mi žloutnou špičky .Mladé lístky. Někdy se kroutí a někdo odumírají. Vždycky se to nakonec zotaví , ale určitě to rostlince neprospívá. Řízky jsou v RW. Zálivka podle mě dostačující ,ale nepřelitá.
Díky za rady .
EDIT: Napadlo mě, mění se odstáté vodě PH ? nenechávám nic odstát a jestli nezlobí třeba PH po nějaké době. Když se začíná měnit. Možná kecám hovadiny .
EDIT : Vyřešeno , problém bylo parno v parníku. Moc velká vlhkost.
Naposledy upravil Chilligrow 26-07-2014 v 09:06 AM
Zdravim všechny growery, mám menší problém, podle mého neni až tak závažnej ale radši se zeptám co si o tom myslíte vy, popř. čím by to mohlo být způsobeno.
Na kytce mi usychaj takový ty první dva listy co narostou hned po děložních, viz. foto.
Je blbost aby byla kytka přehnojená nebo přelitá.
Původní příspěvek od Rajesh Zdravim všechny growery, mám menší problém, podle mého neni až tak závažnej ale radši se zeptám co si o tom myslíte vy, popř. čím by to mohlo být způsobeno.
Na kytce mi usychaj takový ty první dva listy co narostou hned po děložních, viz. foto.
Je blbost aby byla kytka přehnojená nebo přelitá.
Mě ty dolní listy taky zežloutnou a seschnou,stejně je utrhnu a ty dolní větve taky,alespoň do nich nebude kytka dávat zbytečně sílu v květu a zaměří se na hlavní palice ,jestli se to nebude rozšiřovat tak to nehroť...
Prosím o radu,na kytkách se objevily tyhlety hnědé,rezavé fleky,nejdříve na velkých listech a teď je to i na ostatních,je to problém s Ph ? Btw.Soráč za new téma,ještě to tu moc neznám